Sad mogu i da likuju: Nismo mi Barselona da onako ispadnemo

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.04.18. | 12:36

Bekovi Reala prezadovoljni plasmanom u polufinale

Uzdah olakšanja u svlačionici Real Madrida. Pogodak Kristijana Ronalda u nadoknadi revanša sa Juventusom označio je kraj drame u kojoj se branilac evropske krune izvukao iz italijanske čeljusti.

Dovoljno da preživi, nastavi put ka finalu u Kijevu, ali i da likuje. Pre svega nad sudbinom Barsleona, koja je veče ranije nastradala u sudaru sa Romom. Čak je i Juve - brže od Rimljana - nadoknadio tri gola minusa iz prvog meča.
Lagao bih ako bih rekao da nisam pomislio da bi nama moglo da se desi isto što i Barseloni u Rimu. Rekoh sebi: „zamisli da se i nama isto dogodi“. Samo, razlika između nas i njih je u činjenici da smo Real Madrid  i da se ne predajemo sve do kraja utakmice“, bocnuo je najvećeg rivala na teritoriji Španije levi bek Madriđana Marselo.

Izabrane vesti

Brazilac je sinoć bio i kapiten, u odsustvu Serhija Ramosa.
Verovali smo da možemo da postignemo gol koji će nas odvesti u polufinale i u tome smo uspeli. Otkako sam stigao u ovaj klub, Real me je naučio da verujem sve do kraja. Pokazali smo karakter. Dali smo sve od sebe da bismo prošli. A što se tiče penala - jasan je kao dan“, dodao je Marselo.

Real je osmi uzastopni put u polufinalu Lige šampiona, u prilici je da treći put zaredom osvoji pehar, a ime rivala saznaće na žrebu u petak.
U ovoj fazi takmičenja nema favorita. Svaki od učesnika polufinala može na kraju takmičenja da podigne pehar. Svesni smo toga. Na utakmici Roma - Barselona uverili smo se da svako svakog može da izbaci, mada sam sve vreme bio siguran da ćemo proći. Svejedno da li u 90 minuta, da li posle produžetka ili penala, znao sam da idemo dalje“, dopunio je desni bek Kraljevskog kluba Dani Karvahal.

FOTO: Action images


tagovi

MarseloDani Karvahal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara