""
""

Saopštenje Grobara: Gađali smo ih jajima, jer nas Vazura i Vučelić vode u propast, a njihov pravi šef je Zečević

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.04.16. | 23:18

Posle incidenta na stadionu u Humskoj 1 oglasili se navijači Partizana

Povodom dešavanja na utakmici Partizan - Mladost, saopštenjem za javnost oglasili su se navijači crno-belih okupljeni pod nazivom Grobari jug.

Oni ističu da je gađanje jajima članova uprave crno-belih njihov vid protesta, u jedno su replicirali Miloradu Vučeliću na njegovu primedbu da iza svega stoji nikakav politički uticaj.

Izabrane vesti

Saopštenje Grobara prenosimo u celosti uz neophodnu redakcijsku obradu.
„Zgroženi jeftinom demagogijom i vrhunskim licemerstvom pojedinih funkcionera našeg kluba, prinuđeni smo da se obratimo javnosti na ovaj način. Naš cilj je da javnost zna istinu o dešavanjima na utakmici Partizan - Mladost.

Gađanje jajima Vazure i Vučelića isključivo od strane nas navijača je vid protesta, nezadovoljsta, pa i besa zbog stanja u kome se nalazi naš voljeni klub. Od trenutka kada su njih dvojica uz logistiku čoveka iz senke i pravog šefa Partizana Žarka Zečevića preuzeli upravljanje klubom počela je propast koja se ne može i neće zaustaviti sve dok ovaj trio gazduje našim voljenim klubom.

Naglašavamo da nikakav niti bilo koji pojedinac iz sfere politike ne stoji iza revolta koji smo mi navijači iskazali tako što smo jajima zasuli Vazuru i Vučelića. Oni su Partizan svojim neznanjem, nesposobnošću i neozbiljnošću doveli do toga da su odnosi u klubu narušeni do te mere da niko nikoga više ne poštuje i ne sluša.

Bodovna razlika u zaostatku za Crvenom zvezdom je najveća od 1945. godine. Nikada u istoriji Zvezda nije imala 30 bodova više u odnosu na Partizan. Partizan danas služi za podsmeh dok oni rečnikom 90-ih pokušavaju da zamene teze. Vučelić je kralj demagogije a to najbolje znaju i pamte građani Srbije još iz vremena kada je kao Miloševićev direktor RTS-a bestidno lagao sve u tadašnjoj SR Jugoslaviji“.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijasaopštenjeFK PartizanMiloš VazuraMilorad VučelićGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara