Spartak pred Zvezdu: Neće biti fudbalskih uslova, nikome ovo neće koristiti

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.02.18. | 16:46

"Naravno, osim bodova", kaže trener Subotičana Aleksandar Veselinović

Crvena zvezda u nedelju od 13 časova gostuje Spartaku u Subotici, a domaćin pre nego što je utakmica i počela najavljuje da to neće biti fudbalska lepota zbog problema sa stanjem stadiona, odnosno terena, u Subotici.

Sneg i vremenski uslovi su uradili svoje, pa i trener Subotičana Aleksandar Veselinović, kao i napadač Nemanja Nikolić najavljuju loš teren.
"Jako mi je žao što će se takav praznik fudbala odigrati pod takvim vremenskim uslovima. Nisam od onih koji traže ikakve alibije, kako nama tako će biti i Crvenoj zvezdi, ali moram da istaknem da ovo nisu fudbalski uslovi. Stanje terena u Subotici je protiv aktera i protiv gledalaca. Pre deset minuta smo bili na terenu i ono čega se jedino plašim da ne dođe do povrede jednih i drugih aktera u tom susretu. Mislim da niko neće imati korist od ove utakmice osim bodova", rekao je Veselinović.

Izabrane vesti

Slično je najavio i Nikolić.
"I Spartak i Crvena zvezda igraju stilom kojem ne odgovara ovakav težak teren. Mislim da publika neće videti prelep fudbal, želim samo da posle utakmice svi budu zdravi jer je teren u katastrofalnom stanju", rekao je Nemanja Nikolić.

Videćemo kako će se akteri oba tima snaći na teškom terenu u Subotici i kako će Crvena zvezda igrati posle ispadanja iz Lige Evrope.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara