""
""

Sportklub spremio još jednu košarkašku poslasticu – Evrokup!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.16. | 17:36

Zaljubljenici u igru pod obručima biće oduševljeni

Posle Evrolige i NBA lige i brojnih nacionalnih takmičenja regionalna sportska televizija Sportklub objavila je da će od ove sezone raditi i prenose drugog po jačini klupskog takmičenja u Evropi – Evrokupa!

Izabrane vesti

Vest koja će zasigurno obradovati sve košarkaške sladokusce, s obzirom da će na jednom mestu moći da posmatraju sve ono najbolje što košarkaška Evropa i planeta imaju da ponude.

Ova informacija objavljena je na zvaničnom sajtu televizije.
"Sa velikim zadovoljstvom možemo da najavimo početak nove košarkaške sezone na kanalima Sportkluba. Uvek se trudimo da program osvežimo i prijatno iznenadimo naše gledaoce. Kao što je to bio slučaj prošlog leta sa kvalifikacionim reprezentativnim turnirima za Olimpijske igre, tako smo se ovoga puta odlučili za Evrokup. Nacionalne i regionalne lige čije utakmice prenosimo poput italijanske, nemačke i VTB su već krenuli, a uskoro će započeti takmičenje i u turskom šampionatu. Za kraj oktobra nas čeka prava poslastica, nova sezone u NBA šampionatu", najavljuje Nemanja Simeunović, regionalni direktor Sportkluba.

Ovogodišnje izdanje Evrokupa po novom formatu igraće četiri kluba iz Jadranske lige – Cedevita, Budućnost, Olimpija i MZT, a po svemu sudeći priključiće se i jedan srpski klub – FMP.

Utakmice Evrokupa igraće se utorkom i sredom, a konačni raspored grupa, broj ekipa koji će učestvovati biće poznat tek u narednom periodu, kada definitivno budu razjašnjene sve nedoumice u evropskoj klupskoj košarci. 


tagovi

SrbijaSportklubEvroligaEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara