Komentari na vest

Partizan smenio Duljaja, šef je Albert Nađ

N

Ne radi

pre 16 dana

se to tako,trebalo je ovaj čovek da izgura prvenstvo do kraja pa da se ovo nakon toga uradi. Nije Duljaj kriv za gubitke kluba i opsti potop po svim osnovima. Razmislite malo koliko je Partizan potrošio legendi Milosevic,Djukic,Stanojević, evo i Duljaj naravno na redu je sada Nadj a i iz uprave niko. Ne smem vise ni da nabrajam potrošene legende jer Cu nekoga zaboraviti a to nije fer. Toliko neopravdanih nadanja jer zaboga bio je Parni valjak jesenji prvak samo zahvaljujuci losim rezultatima najnveceg rivala a ne nekim dobrim igrama a trula uprava to nikako da shvati. I na kraju nije mi zao Duljaja nego Nadja jer ga veka ista ili Jos gora sudbina.
G

Grobar 007

pre 16 dana

Najzad lepe vesti iz Partizana. Odlazi čovek koji voli Partizan, ali koji ne zna posao trenera tako da je doprineo agoniji kluba.
A

A uprava

pre 16 dana

Sta raditi sa njom? Ona je super jel tako?
J

Jack Daniels

pre 16 dana

A uprava/ Zašto tako pišeš? Ti kao ne znaš sve oko oktroisane uprave, pa treba da se objašnjava. Ona leti u paketu sa jednim drugim čovom, ako se to ikada dogodi. Nametnuti su nam i ne možemo tu ništa na žalost. Nemaju morala, a od države sigurno nismo jači, ni ne treba, naravno.
A

An

pre 17 dana

Zv, imamo, ali ga ne slušamo kao ti tvog
Р

Реално Ганци сви сте ви у странци

pre 17 dana

Увек је један клуб био повлаштен, није то никаква тајна. Једнан клуб се гурао, други не, али никада није било болесне патологије да се супарнички клуб уништи. Из Партизанове омладинске школе су сви најурени и то је била једна од првих ствари која је урађена после доласка Вазуре у ПФК. О државној мафији у клубу и на трибинама да и не говорим. И управа звездане и управа Партизана су постављене од стране психа, али са различитим задацима. Ако смо у були, треба да идемо у најнижи ранг, проблем је што психу то не одговара. Не би се могло причати о "помоћи" ПФК. На сва уста се труби о плаћеним лиценцама и рачунима за струју, а то да се из клуба склоне одговорни, то не долази у обзир. Вазура и Вучела не смеју без дозволе да напусте фотеље и то вам је тако. Док год Партизан не дође у ситуацију да нема тренера који ће радити под гурбетском управом, ништа се неће променити. Милошевић, Станојевић, Петрић су својим ангажовањем директно радили за издајничке у фотељама.
K

Koliko

pre 16 dana

Pokvaren komentar, pojma vi nemate šta su muke. Zašto onda uzimate milione eura od ove vlasti, zsšto ih ne odbijete. Ne samo u fudbalu, nego i košarci. Zašto ne smenite upravu, jednog Vazuru ne možete smeniti, pa to je tragedija.
U

Urke777

pre 16 dana

Kada budete imali sms broj telefona kao glavnog sponzora na grudima, kada vam drzava makar jednom prilikom ne plati licencu , e tada se javi i tada pricaj o patologiji i psihopatama koji zele da uniste klub. Sram te bilo, da te sram bude! I tebe i tvoje roditelje kojeg su te takvog odgajili. Znam da srama nemas jer avangardista ali cu ti sve jedno opet reci - sram te bilo!
@

@realno

pre 16 dana

Najrealnije da je tvoj mozak "povlašTen"... probaj da ga prodaš, vidi se da nije puno "korišTen"!
@

@Koliko

pre 16 dana

Проблем је што ми не можемо да добијемо ни СМС број. Ниђе везе, ви сте у то време добили ГАЗПРОМ за спонзора.

Da objasnim jednom

pre 16 dana

Sport moze biti odlicno oruzje za manipulaciju gomilom to je zapravo istorijski dokazano ovaj rezim to maksimalno koristi i to kao niko nikada pre ,oni sve kontrolisu jednom od dva najveca kluba su dali sve jer njegovi navijaci cine vecinu u ovoj drzavi drugi klub ne smeju samo da puste zbog prividne ravnoteze. Da bi drzali odredjeni deo njegovih pristalica sebi naklonjen koji se naravno kako vreme prolazi osipa ,a u isto vreme da bi ovoj vecini prvilegovanijeg kluba stvorili iluziju da je njihov klub mnogo veci ,mocniji i organizovaniji nego sto jeste.
T

Tuzno

pre 17 dana

Kada ce najgora uprava u istoriji Partizana da napusti klub? Imaju li oni bar malo morala i savesti...
O

Ovaj

pre 17 dana

Tim Partizana, trebao je biti 4,5,na tabeli. Setite se pobeda u nadoknadama, to je upravo ta razlika.
О

Оскаре немој нам више помагати

pre 17 dana

За мене, као гробара, часније је играти зону са управом и тренером који нису постављени од највећег гурбетског навијача. Али, болест је то тешка.

Delija

pre 17 dana

Za ovih 7 gidina dominacije, ( koja ce se nastaviti ) koliko ste promenuli trenera? Posle TSC Lazetic se ozbiljno nudi partizanu, samo koliko je realno da iz stabilnijeg kluba predje u rasulo? LIMENI JE REŠENJE!
A

ApsolutnoJa

pre 17 dana

Znaci vec ste zavrsili Evropske kvalifikacije
Z

Zika Pauk car

pre 17 dana

Mi nemamo trenera koji ce da kaze “vredjaju nam predsednik Republike Srbije”. Zato i propadamo. Hahhahhahah
Z

ZV

pre 17 dana

Imate,imate al u drugom sportu

Bojank91

pre 17 dana

Odleteo na južni pol
J

Jelenko P

pre 17 dana

Sada kada je dovrsio unistenje Partizana( uz NJIHOVU POMOC) i ostavio ga bez icega oni ga mijenjaju i prave SEBI ALIBI. Da su htjeli dobro Partizanu smijenili bi ga jos odavno ( na kraju prethodne sezone).
S

Smajkijaja

pre 17 dana

Problem je sto je jedino Duljaj pristao da dodje. Zato ga nisu ni smenli ranije. Dok je Vazura i ekipa tu, nece niko da dodje od boljih trenera.
M

Matriks

pre 17 dana

Rsdovana Ćurčića za trenera Partizana.
m

matoriekspert

pre 17 dana

Niko ne treba da se prihvati pozicije dok je ovo zlo od okupatorske uprave u klubu. Neka bude ucenjeni Nađ dok ne ispadnemo iz lige. Koga briga?
U

Ultra011

pre 17 dana

Još samo Nađ nije bio trener u ovom klubu... Ovakva redaljka ni na Ćićolini nije upriličena!
G

Gostina

pre 17 dana

Eno vam sada radeta bogdanovica,velikog partizanovca,najpametnijeg strucnjaka kojeg je iznjedrila bivsa Juga! Moze i drulovic kad se vec onako nude. Ali nalokani bogdanovic zasluzuje vise od pukog analiticara tv arene!
Y

Yes sir

pre 17 dana

Rade Bogdanović je objektivan čovek koji govori bez ustezanja,potpuno otvoreno. On sme da kaže istinu caru u lice - da je go. I nisam nešto siguran da je partizanovac. On se ne opredeljuje po tom pitanju. E, sad,usuđuje se da nazove vaše sudije onako kako ih naziva i to je pravo osveženje na našim kanalima.
K

Kralj od Mačve

pre 17 dana

Vazura & co, pobednici, a vaš klub klizi na 3. ove sezone, sledeće od 5. do 8. I da vam bude jasno, novi trener je Natho, dovodi desnog beka egipćanina, Hazizu i mladog reprezentativci Izraela, samo pozajmica. Opklada? Može.
H

Hulk3245

pre 17 dana

Fedja Dudic ili Savo Milošević za trenera FK Partizana
д

дежурникривац

pre 17 dana

Доказ колико смо ми уствари јадни ! Колико је тренера отишло из Партизана ? Јел једном неко из управе изашао и преузео одговорност , напустио клуб ?! Годинама се скандира против управе и ништааа .. Дал је реално да они и даље смењују тренере и да су на чело клуба људи који су уништили Партизан . Горе од овога не може .. Срамота ! Шта још треба да се деси да ми навијачи схватимо да ове нељуде из управе једино силом можемо да отерамо !
a

arroyo

pre 16 dana

ma samo vi rokajte selfije iz arene koju ne plaćate dok ljubičasti priča o ljubavi i sve će biti ok
L

Lepi mica1

pre 17 dana

Smenjuj upravu odmah,jer bez njihove smene nema bolje za partizan
S

SUŠTINA

pre 17 dana

Je l' Grobari sede i gledaju?
N

Nemanja8989

pre 17 dana

Uprava Partizana je trebala prvo sebe da smeni pa tek onda trenera,JER SU NAJNESPOSOBNIJA UPRAVA U ISTORIJI PARTIZANA. Navijam za Zvezdu,ali je i meni pun k Vazure i ostalih Teletabisa iz uprave Partizana.
B

Baxter88

pre 17 dana

Hvala na svemu Igore! Veliki gospodin bio covek...
d

d.g.

pre 17 dana

Bitno je da Vazura. nije smenjen. On je temelj ovog Partizana.
I

IQ

pre 17 dana

.....bojkot svih utakmica.......pa' neka Vazura gleda sam..........sa svojom upravom.
k

koolerski

pre 17 dana

kad su se svi izređali,može i on!!!
m

merllin_pfc

pre 17 dana

Ceo Jug daje podrsku upravi i gospodinu Vazuri i Vucelicu u inat dusmanima!
N

NJ ikoluss

pre 17 dana

Zao mi ga je u neku ruku borio se za Partizan veliki Grobar jedbostavno ne zna kao trner nije cak ni u prvih 5 trenera lige on mi je vise za neku funciju u klubu
l

laznjak

pre 17 dana

Ajmo Adi Marko Perović Nađ!
K

Kosmodisk

pre 17 dana

Možda izgledam šašavo ali mene ledja više ne bole
a

ak21

pre 17 dana

neznam ko ce sad dodavati lopte kraj aut linije
J

Jug uz Nadja

pre 17 dana

PUNA PODRSKA ZA NADJA,DATI COVEKU 2 GOD UGOVOR I PUSTITI GA DA RADI I STVORI TIM!
G

Gostivar

pre 17 dana

Putuj igumane. Bilo je dobro dok je trajalo, tj. dok je vodio ekipu na URAAAA i na neki hajp, na motivaciju, ali realno covek je los trener. Taktika nula poena.
2

23654

pre 17 dana

Ajde cigani paljba sa ove vesti
T

Trojanac

pre 17 dana

Pogresan naslov potpuno, ti ljudi nisu Partizan vec trojanski konj ubacen od strane drzave macehe koji kao termiti jede klub iznutra vec 12 godina.
D

Djinobili

pre 17 dana

Ovaj će poleti bez ruku:)
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

Ispade da Duljaja vise zale navijaci Zvezde nego navijaci Partizana. Sve jasno. Ja ih jos nisam vidio da su rekli jednu lijepu rijec nizakoga ko je ikad nesto osvojio sa Partizanom, ali zato ove koji ne prave nikakve rezultate, njih redovno velicaju. Tako im je prije Duljaja bio dobar i Petric, prije Petrica Stolica, itd.
M

Mali Milojica

pre 17 dana

Pa kako da kažemo nešto o nekome kad niko ništa nije osvojio sa patlidžanom. A da Tole jedini on je sredio nešto.
b

bosko2020

pre 17 dana

Ne kontam, sem da se napune dzepovi a to je prodaja i Saldanje i Bazdara,2 glavna napadaca.Nek i zarade oko 10 milki i nek kupe 2 igraca 2-3 milki,primjer samo.Ko garantuje da ce oni biti kao sto je Saldanja.Ovom politikom Partizan sledece sezone ide od 5 mjesta na dole.
V

Vetar

pre 17 dana

Dzaba se menjaju treneri Treba uprava da se osvezi jer ovaj Partizan ima 3 ipo igraca koji mogu igrati 90 min ma visokom nivou Premalo daju mladi fudbaleri i Zvezde i Partizana nema na vidiku dobrog igraca
R

Ragdar

pre 17 dana

Ne razumem stvarno cemu uopste komentari, pa Vucic je sveo ovu ,,drzavu'' na bratiju, vladaju nesposobni a poneki nesposobni prolaze onako kako trebaju da prodju i tu ih ne zalim , Duljaj je mozda, to moram da kazem ,,fudbalsko ime,, i to je to, kakav fudbalski trener, ne znam sta su navijaci partizana ocekivali, zvezda ima vlast i ima sistem, realno gledano Milojevic u odnosu na Duljalja ima iskustva ima sitsem i to nije greska zvezdina vec partizanova, grobari se sprdaju sa Milojevicem a mi smo ga zvali cim pocelo gusto i cim Bahar( igrao otvoren fudbal u ovoj nasoj bednoj ligi jer nije znao gde je dosao) napravio kiks, to samo govori koliko smo mi bolesno drustvo ali na stranu to. Vi sad dovodite Nadja ???? jel je realno da Nadj nadmudri Milojevica ?? haahha ili bilo koga ?
N

Nezvani gost

pre 17 dana

Sam si rekao da je bitan samo Vučić i da on vedri i oblači i ovoj državi. Kakav to zvezda ima sistem? Ima državu iza sebe i dozvoljeno joj je da radi šta hoće. Kakav bre Milojević to je trener za seosku ligu.
I

IskoAlarkon

pre 17 dana

Minuse ti lupaju i potvrdjuju tvoje reci Bahar je igrao pravi fudbal sa ekipom bez bekova nije obruka tek je poceo da postavlja sistem ali se ovde to ne prasta pogotovo ne strancima.. Mislim da je Bahar mogao da napravi iskorak,Miloje takodje odlican trener ali dosta vise limitiran sa strancima mi se cini
о

опет

pre 17 dana

Вучић крив и за ово? Да није Циа? Фби? Ватикан? Мали зелени?
A

A kako

pre 17 dana

Onda mi tebe, tek da razumemo.
R

Rade srb

pre 17 dana

Pa imao je i Partizan vlast dok su Tadić i žuti vladali!
K

Kakva

pre 17 dana

Vlast treba Zvezdi, kad vi ne možete nikog pobediti. Da ima pravde bili bi 4 na tabeli.
K

Kilbejn

pre 17 dana

Nema tu sta da se oduzme i doda, ko izgubi derbi i titulu leti glava. Uostalom i on je smenio Bahara, i hvala mu na tome! Taj derbi je odredio pravac cele sezone definitivno!!
B

Bon.Jovi_985

pre 17 dana

Bahara je smenio Rodić u dilu sa Terzićem i Milojevićem, to samo slep ne vidi. Čim je pao na drugo mesto dali mu nogu, a napravio je 30-40 miliona u igračima i igrao moderan fudbal. E sad druga je stvar što nama igrači ne treniraju pa je onda trener kriv što ih tera da trče.
M

Marko BK

pre 17 dana

Nadj je prelazno resenje, po završetku sezone Partizan ce preuzeti Mladen Krstajic, vec mu je ponuđen posao, ali dogovor je da se saceka kraj sezone.
0

0211

pre 17 dana

Pa odmah nakon njega Petric pa ponovo Duljaj.
Š

Šiljo Quran.

pre 17 dana

Kakve li vode teku tamo kad ovako grcevito ne da ostavku a oni ga smene, on gostuje po TV-u, neko sazaljenje priziva, mislio je da ce bar 200, 300 grobara doci ispred kancelarija i vikati Duljaje ostani, medjutim oni ga prodali. Morao je ostati jos tih 5 kola ili koliko se jos igra pa onda da ga nogiraju. Ispade da nije ni sa Kraljem u dobrim odnosima, kao ni sa Nadjom. Moguce da je prso i istripovao da se on jedini bori za Partizan dok ostali prave sebi kombinacije. I da se posvadjao sa svima. Primer kako klub "potrosi" bivseg igraca. Zgadio se i Bogu i narodu. I jos mu uterali babi, postavili Nadja na njegovo mesto, koga ocima ne moze da vidi. Kralj ga isto prodao. Zavuko mu. I sad bi mogao da kaze "sta se sve desavalo iza kulisa"? Ako voli Partizan a ne funkcije. Ali najverovatinije nece, da se ne zamera nikome jer se nada nekom poslu sa njima. Mozda se uprava predomisli pa ga vrati, zamislja on.
0

0211

pre 17 dana

Bravo, sjajno si ga analizirao. Upade u bunar jer hteo da istera neku pravdu. Ali taj ce tera neku pricu, ce se laze nesto, da nije gotovo, dobili borbu a ne i rat. sigurno neko saopstenje, ako ne vec sutra i toliko. Deluje kao ok lik ali ali ali...muljak, brzak.
K

Kosana Koksi

pre 17 dana

Od svih u klubu dobar je samo sa Zekinim toalet papirom Ketom iz Brusa.Raspitajte se o Keti i biće vam jasno ko je i šta je Igor Duljaj!!! Ovde danima pišem o De Medini ali neće da objave komentar jer se ovde ISTINA ne objavljuje!!! De Medinu je on hteo,tražio platu 28.000e a De Medina došao bez Duljaja za platu od 12.000. Duljaj je ništa roba,nula ljudska!
I

Immobile

pre 17 dana

Vreme je za povratak Đure Frizure, a na klupu seda Goran Vermezović. Idealan scenario.
E

Epox76

pre 17 dana

A ko je Goran Vermezović?😂
P

Prdoje

pre 17 dana

Vladimir vermezović ili možda Goran Bogdanović
I

Immobile

pre 17 dana

@Epox76 U tome je i fora. Goran Stevanović ili Vladimir Vermezović. Zato je Goran Vermezović.
c

cirkus

pre 17 dana

Tole vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe
D

DDF

pre 17 dana

Bez totalnog remonta celog kluba nema pravog Partizana,sva ova desavanja oko smena trenera kao na traci je samo"farbanje iz crnog u crno"
d

deki maky

pre 17 dana

Ode poljuljani a dođe Alfred Džonatan kvak,kvak ... Još malo i katanac,kvake sve menjajte počev od Vazurre....
D

Del;ev

pre 17 dana

Hvala Bogu što je otišao napokon naj gori trener ove decenije i dokaz da je sezone 2022/23 sramno treće mesto i plus nšta nije ućinio u sezoni 2023/24 sezoniu u Evropskom takmičenju a u ovoj sezoni šta je propuštiju u domaćem prvenstvu šta više reći
G

Goust

pre 17 dana

Vama svaki trener koji je smenjen u poslednjih 6 godina bio najgori u deceniji..
G

G0RAN

pre 17 dana

Kako je to smesan klub.Smenjuje doduse prosecnog trenera ali coveka koji je ginuo za klub.I sta sad,dolazi Nadj bez grama iskustva a Vazura i dalje vedri i oblaci.Da se proda Saldanja,Markovic uzme koji dinar i onda jovo navovo.
C

Comi81

pre 17 dana

Duljaj je tu još najmanji problem...Čovjek voli svoj klub,kvalitet tima je presudan on je od ovih dunstera izvukao maximum.Sa ovakvim timom ni Anćeloti ne bi mogao više...Od mene kao delije respekt za njega.
g

gost1978

pre 17 dana

do danas ga vredjali najstrasnije, od danas hvalospevi i zaljenje. Kosmarno ponasanje botova

VecaBg1971

pre 17 dana

Kao Zvezdas me bas briga ko ce voditi partizan ali nije vama trener problem nego kvalitet ekipe koju imate, znaci uprava koja je dovodila to sto je dovela. Nisam vam nista novo rekao ali Duljaj tu nista nije kriv, jedino sto mi Nadj deluje korektnije i iskrenije bar u izjavama.
g

goatttttttt

pre 17 dana

УПРАВА НАПОЉЕ! ВАЗУРА, ВАЗУРА...
r

r.g.

pre 17 dana

da je partizan ispao iz lige ja bih i dalje podrzavao Duljaja! koliko smo vremena trazili trenera kada je brod jos vise tonuo jedino se Igor uhvatio za vruc krompir i javno provlacio neke stvari ,volim i Nadja ali ovo me bas razocaralo,da su ga smenili za nikolica,ivica,paunovica….. svaka cast,al ovo,sramota
P

Portista

pre 17 dana

Ovo postavljanje Alberta Nađa za trenera me podseća na situaciju kad su Mići Grčiću dali da vodi EPS.
B

Bane1989Ns

pre 17 dana

smenjen je ne zbog losih rezultata nego zbog predugackog jezika
Y

Yes sir

pre 17 dana

A koji su to dobri rezultati? Ponižavani igrački 6,7 puta: Zvezda, dečurlija iz Nordsjel., TSC, Napredak,itd. Ostali bez Evrope i 10 mil evra. Samo zbog ovog poslednjeg bi leteo bilo ko iz nekog drugog tima po toj istoj Evropi. Drhtimo za drugo mesto, a bogami treba i sreća da nas malo pogleda. 5 kola, a 4 boda prednosti ovakvog Partizana nisu ništa. Bila je potrebna šok terapija, ma ko to bio, do kraja prvenstva. I prekinite vi koji ste mu pevali pesmice, u redu, bilo pa prošlo. Posvećen je Partizanu, grobar do koske i sve to, ali brate, ČOVEK NE ZNA. Da li biste vi poverili svoju npr. uspešnu i veliku kompaniju rođenom sinu ako on ne bi znao da je vodi i da preti da ode u bankrot, rođenom detetu? Razmislite i tako gledajte na stvari.
v

vroom

pre 17 dana

Bice ovo period od Nadja do beznadja
P

Pa ja

pre 17 dana

Klasika
V

Veljko9

pre 17 dana

Pa zar nije logicnije da Duljaj ostane jos tih 5tekmi dok se ne nadje novi a ne da se stavlja Nadj..
D

Don Vito Corleone'

pre 17 dana

Veliki sam Zvezdaš, ostrašćeni Zvezdaš do koske, ali moram da priznam da mi je žao Duljaja. Iz aviona se na svakoj utakmici videlo da čovek voli klub i srčano je vodio svaku utakmicu, respekt za to. Prozivao sam ga na komentarima bezbroj puta, to je više bila neka navijačka sprdnja. Ajde kada su ga već smenili bar da su doveli nekog dobrog trenera, nego doveli Nadja još goreg, ovoga bez emocija, bez reakcija itd itd. Vama je Duljaj najmanji problem, najveći problem vam je bagra u upravi koja vodi klub. Što se mene tiče daBOGda večno ostali tu, a vama će da svane tek kada ih oterate.
N

Nenad B.

pre 17 dana

Možemo li da saznamo imena tih vajnih članova UO? Da imaju zrnce časti Duljaja bi smenili i zajedno sa njim otišli još na kraju prošle sezone. UPRAVA NAPOLJE!!!

PFK NIŠ

pre 17 dana

Ovo je logicno, on se pogubio skroz sa ponasanjem i izjavama, a uz to je i los trener. Ja pamtim ocajne trenere u Partizanu, Vermezovica, Stevanovica, Rebera, Milinkovica, ali ovaj je pobedio, da gubis od TSC-a 4:0, od Napretka, a utakmica ti vazna za titulu, i jos ne sutnes na gol, ne napravis sansu dobru!! Juce Partizan nemocan protiv osrednje ekipe, kakav je TSC... Marko Nikolic je lepo rekao za njega, zasto pokusava da radi nesto sa cim veze nema...
k

kendisport

pre 17 dana

A kad je to Marko Nikolic to izjavio za Duljaja aj kazi nam molim te?

Mali peca

pre 17 dana

Igor je najmanji problem u partizanu trenutno , uprava , odbrana , vezni red , krila , ceo ambijent oko kluba .
L

Lakrdija

pre 17 dana

Koja je smejurija napisati "zbog stabilizacije igre i rezultata", pa vi ste problem bre, najveći! Kakva crna stabilizacija kad ništa promenili nisu jer su oni ostali..
A

A sad adio

pre 17 dana

Partizanu još ovih 5 kola prognoziram realna 3 poraza.
K

Kaze

pre 17 dana

Očekujem da Albert nekada Betis, danas BusPlus, udari kontru i stavi Marka Živkovića, Sinšu Saničanina, Kunutea, de Medinu u startnu postavu i krene da melje 🤣 i narvno Džej (Šćekić) bez njega ništa...
K

Karlo Veliki

pre 17 dana

Po tvom predlogu je moguca sledeca kombinacija u sastavu: Jovanovic- Kovacevic,Markovic,Sanicanin-Stojkovic,Ovusu,Kastiljo,Goh-Zahid-Severina,Saldanja. Dakle sistem 3-4-1-2.. Mozda nije najbolji sastav, ali je jedino resenje gde je tim bez Antica, za koga ne znam sta igra, i zbog koga smo primili skoro sve golove poslednjih nekoliko utakmica ,,. Nezavisno od ovog sastava nadam se da ce Nadj igrati zatvorenije s brzim polukontrama i kontrama, a neko cudo ne ocekujem.. Partizan ima problem u glavi, a glava je Uprava.
h

herojj

pre 17 dana

dukljaj out nađica in
H

Hannibal

pre 17 dana

Zvezdaš sam, tako da mi je svejedno ko će voditi večitog rivala, ali ipak ostaje utisak da je Duljaj uradio koliko je mogao i poprilično podigao limitirani sastav Partizana. Da, bilo je grešaka, kikseva i nesmotrenih izjava, ali ipak mislim da je Duljaj trebao da ostane do kraja sezone, a onda da se odradi analiza i da se vidi da li je moglo bolje ili ne. Duljaj je bio dugogodišnji reprezentativac, legenda je kluba i zaslužio je malo bolji tretman. Nađ je takođe veliko ime, bivši reprezentativac i dobar sportista, tako da ne sumnjam da će opravdati poverenje koje mu je ukazano. Nema velike Zvezde bez konkurentnog Partizana, tako da želim komšijama da uz Nađa uznapreduju taman toliko da im naredne sezone pobegnemo 3-5 bodova, ali da se zato plasiraju u LŠ i tako nam malo podignu nacionalni koeficijent. :)
a

ajde pali

pre 17 dana

smorio si

Sliks17

pre 17 dana

Pa sto breee!?
P

PRAVI NAVIJACI GNEVNI

pre 17 dana

A VAZURU KO CE DA SMENI. KO CE OTERATI PARTIZANOVO ZLO. KO NAMERNO NISTI KLUB. KO !? KO STITI VAZURU .
K

Kralj je g.

pre 17 dana

U celoj ovoj priči, najviše me je razočarao Kralj. Sram ga bilo!
B

Burek

pre 17 dana

A šta da očekuješ od čoveka koji je uništio Mačvu ?
k

kos gpre

pre 17 dana

uzas
U

Ujka Zitko

pre 17 dana

Hvala Duljaj za sve!Simpa su ti bila radovanja ko neko dete! Respect!👏👏👏👏
M

Mile led

pre 17 dana

Katanac katanac partizane katanac
J

Jshskahybj

pre 17 dana

Ja kao navijac Zvezde imam veliko postovanje za Igora Duljaja. Covek je bio odlican igrac, uvek tu za reprezentaciju Srbije, igrao u dobrom Sahtjoru. Covek je ostvaren, a ne ko Stanojevic i Nikolic sto su znali samo da se mrste i pozivaju na politiku i placu. Veliko postovanje za Duljaja, naseg bivseg reprezentativca.
Z

Zeleznik

pre 17 dana

Normalno je da vam je dobar kada vam je obezbedio titulu. Što ga ne dovedete u Zvezdu kad vam je toliko "dobar".
B

Burek

pre 17 dana

Pa to realno i jeste, zaista nije neko ko više mrzi Zvezdu nego što voli Partizan. Mada ruku na srce, stvarno je poslednjih meseci izgubio kompas što se tiče izjava. A inače, uprava ga je smenila dok je gostovao na televiziji, to govori kakve su to pijavice
@

@Zeleznik

pre 17 dana

Pa koji bivši Partizanov igrač/trener je bio Zvezdin trener u ovom veku ? Vreme Vasovića je odavno prošlo

Os

pre 17 dana

Razumem i ja vas sto vam nije bio drag Marko Nikolic kad je jedini u nizu trenera napravio uspeh sa Partizanom i nikada nije mesao politiku cak i posle onog derbija i gola iz auta. Ne bi vam ni Duljaj i vecini vas nije bio nimalo drag kada je neplanirano pobedio prvi derbi pa onda nakon drugog ostao na prvom mestu.
M

Mauro Tasoti

pre 17 dana

Jedno je Duljaj Partizanovac,Duljaj borac,Duljaj sam protiv svih zla koja su sa svih strana uzjahali Partizan i tu nema ništa sporno a drugo je Duljaj pod kojim tim igra igru tešku za gledanje,tim koji pokazuje nemoć,sporost, razvlačenje po terenu i ne može nikoga da pobedi.Partizan je pod okupacijom, Partizan je uzurpiran ali i takav Partizan je jedini koga imamo i takav mora da uzme barem to drugo mesto.To je sa Duljajem bila nemoguća misija.Na potezu je Nađ.
З

Значи...

pre 17 dana

... Партизан игра споро и немоћно, али га мрачне силе саботирају? А зашто било ко саботира спору и немоћну екипу?
U

Ufurani

pre 17 dana

Ovaj se bio.ufurao.da.je Murinjo.. od sjutra moze da vodi klub samo na Sony....ovo mu je bio max , sto se tice trenerske karijere, isto kao i Tomicu, Mirkovicu, Petricu, i ostaloj plejadi bivsih igraca partizana, koji nolje da su nesto pokazali, mego sto su sejali mrznju.. svaka druga rec... Zvezda, sudija, nepravda.. jedino po cemu cemi ga pamtiti.po kondorovom letu na 2 : 2( koje su trajala koliko.i in kao trener) pr o rotiv.Zvezde, i jos gore protiv Čuke. E moj Duljajee..
B

Burek

pre 17 dana

Putuj igumane. Nikada više u naš Partizan!
B

Burek

pre 17 dana

Ne kradi moj nick, nije smešno
h

hhhaaa

pre 17 dana

Preuzima Šahtjor...hahaha
D

Dragan Arsenovic

pre 17 dana

Uvek je trener kriv.NIKADA NESPOSOBNA UPRAVA I SPORTSKI DIREKTOR... UPRAVA NAPOLJE,UPRAVA NAPOLJE,UPRAVA NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE.
G

Gospodin Co'ek

pre 17 dana

Grobari, da li je ovo pravi potez ili nije, ne bih znao, ali sami ste krivi za ovo što se dešava. Ujedinite se na tribinama, isterajte ove cirkuzante iz uprave, makar se lupao ceo stadion. Ovo je neprihvatljivo šta vam rade, menjaju trenera na po 6 meseci, a oni ostaju, a ti oni su i najveći krivci. Da je ova situacija kod nas, do sad bi cela Marakana bila polupana, a od njih ni traga ni glasa. Nije kriv ni Janko, ni Branko, ni AV, već samo vi. Unormalite se i isterajte ove, inače vam se crno piše. Sportski pozdav od Delije.
М

Милош Вш

pre 17 dana

И код нас и кос њих су челни људи увреда за сваког ко воли свој клуб, купује сезонску и нема никакве користи од њега. Толико фудбалских легенди на обе стране ,а имамо ове??? Пусти сан је Видић и Мијатовић као председници вечитих ривали!
i

igor1989

pre 17 dana

Bravo za komentar! Pozdrav i tebi od grobara!
G

Gospodin Co'ek

pre 17 dana

Sve to stoji Miloše, ali hteo sam da kažem da je nama bila najača tribina kad smo bili najgori!
Б

Буквално...

pre 17 dana

...би Партизан брисао патос са Видићем. Терзић и Човић су једини који могу против њих. Зато их толико и мрзе. Што нису мрзели Жику Паука и Ден Тану?
@

@bukvalno

pre 17 dana

Bas tako dobri moj. Imao sam priliku da radim za stolom gde je bio Terzic, nesto porodicno plus prijatelji. Mozemo mi sa ga mrzimo ali covek je njuska za te stvari, sposoban, namazan, nacitan jednom recju UME. I prizeman je bio, zajebo sam nesto oko vina, ma kakav problem momak, uzivaj, za kog navijas i te price. Znam da sam spomenuo da ne prodaje Mijatovica (😂), baksis na nivou, zena prelepa, cerka isto. Ja stvarno nemam losu rec, e sad sto ja ne podrzavam neke njegove poteze unutar kluba, ja se ne pitam ali da ume, ume. Isto vazi i za Covica. A sa druge strane, bio je i Stanojevic gost jedne veceri i ama bas nista lepo nemam da kazem. Toliko od konobara.
m

markonigk

pre 17 dana

A sto to ne uradimo i mi? Na koje delije mislis kad se potpises? Na terzine? Vidis li sta nam rade od kluba? Radimo reprograme za plate igracima a samo ove godine je zarada bila preko 60miliona. Rasprodaja ne staje pa se pitam ko izvlazi i za koga pare i do kad cemo da se pravimo ludi i da cutimo?
G

Gospodin Co'ek

pre 17 dana

@markonigk Delije ne delim na Terzine i one druge, nikad nije bilo podela, frakcija. Uvek su bili dugovi i reprogrami, a rezultata i titula nije. Da su zlatni, nisu,da uzimaju, uzimaju, ali uzimamo titule, igrali smo LŠ, svake godine evropa. Dugovi su bili i kad se nije imalo za šampon i nosilo na dresu ,,pošalji sms za Zvezdu,, i pre njih su uzimali i trpali. Bar nismo u onom blatu u kom smo bili kad rezultata nije bilo, a ni para.
G

Grga Cvarak

pre 17 dana

@@bukvalno Ajd nam sad reci i za koga navijas, pa da nam svima odmah bude jasno jel pises ovo objektivno ili subjektivno.
A

Alen 1071

pre 17 dana

Konacno da smene neznalicu! Bravo za upravu, odavno je Duljaj trebao da bude najuren!
d

dsfsdfsfsd

pre 17 dana

Potuljeni Ivica Kralj ima iste zasluge za sve sto se desava kao i uprava, to ne treba zaboraviti...
S

Start

pre 17 dana

Kritikovali smo, šalili se, da priznamo, i vređali ali gorak je ukus da jedan Ivica Kralj odluči o njegovoj smeni. Vi biste titulu? Ovakvi?! U mojoj Zvezdi ovo se ne bi desilo.
p

peca koma

pre 17 dana

bas ne bi desilo da ti tvoja mezimica veze 4 poraza za redom...ili zavrsi 4. u sezoni!?
H

Hesler

pre 17 dana

Dobro je što je Duljaj otišao jer treba zadržati bar drugo mesto jer bi sa njim to bilo teško izvodljivo kao i prošle godine kad nas je doveo do 4.mesta.Sledeća odluka je ostavka kompletne uprave i dolazak bivših igrača, legendi Partizana jer samo tako se možemo vratiti na pravi put. Potrebni su ljudi koji osećaju klub a ne podobni političari! NAPRED PARTIZAN!!!
P

Pobeda je resenje

pre 17 dana

Samo jos vise treba voleti Partizan bez obzira na sve.Naravno i Napredak iz Aleksinca.
B

Burek

pre 17 dana

Isto tako, samo još više treba da se posvetiš školi, a ne da pametuješ ovde po netu
N

Navijaci

pre 17 dana

A Vazura ! Kad ce on . Zlo kluba.
T

Tole je najveci krivac

pre 17 dana

On je gurajuci jsd pre 15 god navukao desetogodisnjake da poveruju da je jsd veliki klub i sada su ti dvadesetpetogodisnjaci besni, tuzni i razocarani

Rik

pre 17 dana

Vas redovno Terza nabedjuje da ste vi veliki gigant toliko iznad svih ostalih u Srbiji a koliko god miliona se slilo to nikada ne bude tacno.
I

Ivan L

pre 17 dana

Srbija je ocigledno jedina drzava na svetu u kojoj su uprave nesmenjive dok oni sami ne odluce da odu.
v

vullex

pre 17 dana

E sad smo se usrećili... Neka nam je Bog u pomoći. Voleo bih da grešim u proceni
v

vullex

pre 17 dana

Mi kako smo krenuli posle Nađa će nam biti Lalatović 😂😂😂
G

Gost033

pre 17 dana

Još jedan pogrešan potez uprave,ali i Grobara koji su se odlučili za bojkot,da smo stali uz Duljaja kao što smo stali uz Žoca,da vidimo ko bi ga smenio.

Sakur

pre 17 dana

Poredis duljaja i Zeljka?Jesi ti krsten?
V

Visente Del Boske

pre 17 dana

Znači od jeseni šibamo Nadja po ušima,jedva čekam 😂😂😂
d

dd2309

pre 17 dana

dobro je... sad uprava,pa ona olos placena sa Juga i da odu i da se onda borimo za Partizan!!!
M

Marinjo1

pre 17 dana

Znate sta je dokaz da ste niko i nista? Da se Zvezdi desava da ne moze sa upravom, resava se problem u 24 h i smenjuje se, pa nek je i Zvezdan Terzic kad dogori. Vi ste niko i nista, nemate pravo glasa i ne preduzimate nista povodom toga.
a

a kad znas

pre 17 dana

a ko bi to smenio Terzzica?
j

jbg

pre 17 dana

Zašto bi vi smenjivali Upravu koja dobro plaća?
Z

ZDMP!!!

pre 17 dana

Grobari dosta je bilo sa posmatranjem kako se godinama unistava FK PARTIZAN,vreme je da se oteraju ovi Klovnovi iz uparave koji vode Partizan kao neki seoski klub!!!Vreme je da dodju pravi Partizanovci u klub i krene oporavljanje uprkos nekim drugim zeljama duha koji lebdi…VP
B

Burek

pre 17 dana

Tanka je linija između novog ugovora i otkaza :)))
j

jocko262766

pre 17 dana

Šta sve rade u klubu,samo da se napravi haos u svlačionici,da bi ispustili i 2 mesto,sram vas bilo,mogli ste jos 5 kola sacetake,pa da se pozdravite....
В

Вазура

pre 17 dana

Ја нисам крив никако, ни за шта нисам крив. Ја сам крив једино што сам давао... Ја сам крив једино што сам пуштао, да се путује, да се хода, да се иде на летовања, да се спава по скупим хотелима, да се купују најскупље ствари, да се купују најскупљи аутомобили...
D

Delija NBGD

pre 17 dana

Ako Partizan ovako nastavi, ako na leto ne dovedu neke normalne fudbalere a ne stolare i konobare (tipa Kalulu) kao po obicaju, e vec vidim i tada Zeksa Pantica kako pravi klipove da je sada Nadj poslat od vlasti i sluzbe da unisti uvek redakcioni Partizan. Sta je fora? Ko god da dodje za trenera, Anceloti i Gvardiola, opet ce biti isto. Partizan nema ekipu, i tu nema nikakvog unistavanja iznutra nego jednostavno NEMA EKIPU dovoljnog kvaliteta da parira Zvezdi a moze se reci i Topoli. Glodari izadjite iz paranoje i ludila da vas je neko okupirao, vi ste sami sebe okupirali jer drzite te vase u upravi koji vam se u lice keze i unistavaju klub.
G

GostIzKM

pre 17 dana

Pantic je mnoooogo pre smene Duljaja govorio da je i Nadj ucenjen necim, tako da nista novo neces cuti. U potpunosti se slazem sa njim. Riba od glave(uprava) smrdi, da, ali ne zalim ni Duljaja. Znao je sa kim se i za sta uplice u mutne radnje, pristao je na unistenje FK Partizan, e sad jedino sto je znao i on i ostali da na kraju je smenjiv kada se "glavi" malo uzdrmaju fotelje. Dakle za Nadja, Milosevic ga maltene s ulice pokupio, pomogao mu, dospeo je ti gde jeste uz njegovu pomoc, i na kraju Nadj pljuje po Milosevicu. Unapred pripremljen i placen "backup" za konacno unistenje kluba. Treba proterati sve odreda i uspostaviti noci poredak sa pravim Partizanovcima.
с

сад може

pre 17 dana

да преузме фк раднички ратково
k

kendisport

pre 17 dana

Ovi sto im je Duljaj kriv, nemaju pojma kako funkcionise jedan fudbalski klub, ali kad nemaju pojma Vazura i Vucelic, zasto bi komentatori na forumu imali pojma? Ja garantujem zivotom svojim da nije bilo Duljaja da preko njegovih i iskljucivo njegovih kontakta sa skautima Sahtjora dovede Saldanju, Zahida, Severinu, Partizan ne bi bio ni drugi. Zasto nisu potpisali ozbiljnog trenera nego polupani Albert Nadj? Zato sto niko nece da radi u tim uslovima koji vladaju u Partizanu, i zato ce tek vreme pokazati da je Duljajevo drugo mesto ekvivalentno onom drugom mestu Murinja u Junajtedu. Sve posle toga bice samo gore i gore, sem ako se nesto drasticno ne promeni u upravi Partizana, a nece.
V

Vikktor

pre 17 dana

A da probate sa Limenim?
L

Limenii

pre 17 dana

Draganeeee
r

realno2

pre 17 dana

Jedini razlog zasto je iko gledao i verovao u ovaj tim ove godine jeste Duljaj. Jedini koji istinski voli Partizan, a smenjuju ga oni koju su tu zbog love i gazde. Ovo je kriminalan potez, 3 koraka unazad…
T

Tu u prolazu da propratim Pazar

pre 17 dana

Na leto samo Igora Matića da dovedu! Sa Igorom Matićem počinje pohod na titulu u Prvoj ligi Srbije!
T

Tuzno je

pre 17 dana

Sto je ivica kralj odlucio o sudbini ovog coveka.
B

Bida

pre 17 dana

Posle igora iz teleoptika nadj iz teleoptika xaxa zemljo otvorise
A

AIRDULJAJ

pre 17 dana

ko visoko leti nisko pada! dok ste bili prvi bio je heroj, borac za pravdu a cim je brod poceo da tone oterali ste ga ko kuce sa ulice. ne bori se tako za klub grobari, samo vi sedite kuci i krivite upravu, bojkotujte, umesto da se skupite i napravite im haos, haos im sigurno ne pravite iz ivanjice, lucana, banovog brda, vozdovca.. kad ste nama radili sta ste radili 40 hiljada ljudi protiv spartaka subotice, 35 protiv donjeg srema i lopovi iz uprave od sramote i straha odu, a ko se plasi penzionera sa istoka i zapada na jna? pocnite od sebe, i ovo malo grobara pravih ste oterali i sa tribine i iz kluba, nama odgovara sve to naravno ali mislim da gresite i da je problem samo i iskljucivo u vama. pa ne bi mogli ovako sa Zvezdom da se bahate 7 dana ne bi ostalo nista ni od uprave, ni prostorija kluba, ni sluzbenih automobila ni privatnih. pozdrav od Zvezdasa!
п

пфк

pre 17 dana

отераш човека који је дошао у Партизан када нико није хтео, са лимитираним буџетом и тимом направио добре резултате, то само у овом клубу који се распада има, УМРИ ВАЗУРА, УПРАВА НАПОЉЕ! НАПРЕД ПАРТИЗАН!
d

darkok

pre 17 dana

Ma koji bre limitiran budžet on je dobio odrešene ruke za dovodjenje igrača i dovodio ih je na kilo od prošlog leta do zime za samo 6 meseci je doveo 17 novih igrača to nikada ni jedan trener u istoriji Partizana nije uradio i nije mu bilo omogućeno ja tu krivim i upravu što su mu to dozvolili a najviše sportski sektor direktora Kralja koji je trebao da dovodi nove igrača ali koji na žalost nema pojma o tome još manje se razume u kvalitet fudbalera i dozvolili su diletantu duljaju da se igra FM kao u igrici od silnih pojačanja samo nešto vrede Saldanja,Zahid i golman Jovanović donekle i Severina dakle 4 od 17 pa bolje bi ih odabrao Stivi Wonder na eci peci pec,pa smo opet zavisli od veterana Natha koji je trenutno zaslužan za 10 asistencija i 10 gola u sezoni dakle zaslužan za 20 golova a za to možemo da se zahvalimo Savi Miloševiću i Bambiju Tošiću što su doveli takvog majstora koji i ako ima snage za 50 minuta i dalje je najbolji igrač u Partizanu pored ove četvorice koji su iskočili kao pojačanja ostali nisu ni za Teleoptik,imamo nikad goru odbranu Antić je najgori igrač u istoriji Partizana 70% golova koje smo primili je on direktan krivac 20%Sveta i Kovačević na ravne časti i za 10% Arandjel koji je i najmanje loš od svih u odbrani namerno sam ovo kroz procente a sve sem Svete u Partizan ih doveo Duljaj na njegovo insistiranje i zato je Duljaj morao da dobije otkaz a zajedno sa njim i uprava i ceo sportski sektor koji se igra sa ugledom kluba i doveli ga do ivice ambisa sa ko zna kolikim dugom,da ste Stanoju omogućili ovolike pare za dovodjenje igrača on bi osvojio titulu a on je sa starim povratnicima istrošenim bio na korak od titule Lazar,Lola,Tošić,Jojić,Miljkon itd..za koje nije dao ni dinar obeštećenja i osvojio 98 boda ali i tada smo bili sprečeni od strane sudija koje su nam otele prvo mesto a naša uprava ćutala na tu kradju i Duljaj je bio tada član uprave zato marššš svi iz kluba !!!!
l

lol2

pre 17 dana

Kaze Zeljko Pantic sinoc da jedino preostaje Duljaju da on i Ostoja udare celu o celu i da to prerasta u neku ozbiljnu vezu 😂😂
P

Prti

pre 17 dana

Kondor odleteo 😄
G

Grobarrr

pre 17 dana

Izdaja partizana
e

e moji grobari

pre 17 dana

pravicete duljaja od blata
I

Idiokratija

pre 17 dana

I taj od blata biće bolji!
n

nisi razumeo

pre 17 dana

poentu
j

jan

pre 17 dana

I sta su dobili time?Nista, Lose selektirana ekipa,toliko stranaca u prvih jedanaest,i na klupi,koji ne donose nikakvu prevagu na terene je samo merilo losih ljudi koji vode Partizan
Z

Zvzvzvibkbuv

pre 17 dana

Svinjarija, de ode Ljuljaj moj, de ga dedoše bitange! Naaaajbolji trener Paće ikad..ovim putem veeliki pozdrav Lizuri mog, Gljivica Car, te Vučilić Milorad!
P

Prti

pre 17 dana

A ide mec sa Vosom. Nego da li ce ova rokada biti deo repertoara grobara koji forsiraju tu pesmu godinama protiv Vojvodine? Kako ono bese, pola Nadj pola Duljaj?
v

vullex

pre 17 dana

Aj u 20 marki da ce Vosa da uzme kup. Zvezda je svakako prva a Vosa ako uzme kup ima zagarantovanu LK.

Pule

pre 17 dana

Realno sta moze covek da uradi ,sa ovakvom upravom ,pola igraca igra bezveze ,Partizan je sad u krizi kao sto je bila Zvezda pre 7-8 godina otprilike,sve dok je ovakva uprava ne pomaze niko,Duljaj je samo jedan od sto njih koji ce se promeniti za par godina ,Zvezdas sam ,al ne znam sto bi prozivali coveka ,ko god da dodje isto bi uradio
G

GoranT80

pre 17 dana

Ajde Bogu hvala više.
3

392922š2š

pre 17 dana

Neka sledeći budu Vučelić i Vazura...
U

Ubububu

pre 17 dana

E njih ne damo! Lizuru ne damo!
B

Bob.f

pre 17 dana

za sebe mislim da sam najveci Grobar na svetu..Odlukom da Nadj vodi Partizan zelim da izgubite drugo mesto Sram vas bilo...Jug uz VV je najvece zlo za Partizan
K

Kavurma

pre 17 dana

Odleteo
B

Burek

pre 17 dana

Zar ne reče Duljaj da je rekao Vazuri da ne daje ostavku ahahahahah