""
""

SRPSKA PIJACA: Lučanci doveli pojačanje iz Senegala, Živković odbio kineske milione!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.16. | 10:48

Javor angažovao mlade reprezentativce Srbije i Makedonije

Živo je u Lučanima tokom zimskog prelaznog roka. Plavo-beli dres do sada su zadužili desni bek Napretka Stevan Luković, krilni fudbaler Javora Bojan Čečarić, kao i golman Ognjen Čančarević. Međutim, Nenad Milovanović ne namerava da stane.

Superligaš iz Dragačeva dobio je još jedno potencijalno pojačanje. Sa ekipom Mladosti iz Lučana trenira mladi reprezentativac Senegala Ibrahim Vađi. On će nekoliko dana provesti na probi u Lučanima, a ako zadovolji ukuse Nenada Milovanovića potpisaće ugovor sa Mladosti. Lučanci nameravaju da do kraja prelaznog roka angažuju štopera, krilnog napadača i centralnog veznog.

Izabrane vesti

Na Dušanovcu nije tako živo, ali čelnici Voždovca trljaju ruke. Zmajeve će i u prolećnoj polusezoni da predvodi Bratislav Živković. I pored toga što je na stolu imao primamljivu ponudu iz Kine.
„Živković je ostao na klupi i to je najveće pojačanje. Zahvalni smo mu na lojalnosti, znamo da je imao unosnu ponudu iz Kine. Mogao je sebi i porodici da obezbedi egzistenciju“, rekao je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

U Ivanjici su se odlučili za mladost, pa su ugovore sa Javorom potpisali Nikola Bjelanović, omladinski reprezentativac Srbije iz Lokomotive, kao i Aleksa Amanović (IMT) koji nastupa za mladu selekciju Makedonije.

Treninzima OFK Beograda priključio se golman Đorđe Lazović, jesenas član Proletera.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaNenad MilovanovićMladost LučaniJavorEvropaBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara