Šta se kuva u FSS? Kokeza neće da priča do 5. decembra...

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.11.18. | 15:44

Prvi čovek Saveza nije mogao da odgovori na pitanje da li Krstajić ostaje ili odlazi

Slavoljub Muslin odveo nas je Svetsko prvenstvo - dobio je otkaz! Mladen Krstajić obezbedio je Srbiji plasman u Diviziju B Lige nacije i "rezervnu varijantu" na putu ka EP - mogla bi da ga zadesi ista sudbina. 

Lice, ponašanje i sve ono što je Krstajić kazao posle pobede nad Litvanijom i overe prvog mesta u našoj grupi, te prolaz u višu ligu novoformiranog takmičenje, jasno govore da se u Fudbalskom savezu Srbije ponovo nešto kuva.
“Ovih godinu dana najteži su mi u karijeri... Ima nekih stvari koje moram da sačuvam za sebe. Treba prvo da odmorim jedno dva ili tri dana, pa ćemo onda da pričamo", rekao je selektor uzmeđu ostalog, što je odmah izazvalo polemiku u javnosti i logično pitanje: da li ove reči nagoveštavaju njegov oproštaj od klupe nacionalnog tima?  

Izabrane vesti

Tim povodom oglasio se i Slaviša Kokeza, prvi čovek FSS-a, ali ni on nije želeo ništa konkretnije da kaže (odlazili li Krstajić ili ostaje), što svakako ne doprinosi razjašnjenju trenutne situacije u srpskoj fudbalskoj avliji. 
"Neću ništa da govorim na tu temu pre žreba kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Posle 5. decembra možemo da razgovaramo o bilo kojoj temi. Videćemo sa sportskim sektorom Saveza i selektorom šta ćemo i kako dalje", poručio je Kokeza.

Da predsednik Saveza nije baš u potpunosti zadovoljan radom Mladena Krstajića moglo se naslutiti kroz izjavu "da je Aleksandar Prijović bio nepravedno zapostavljen sve ovo vreme, te da bi on kao navijač uvek voleo da vidi i njega i Mitrovića u napadu". 

Foto: MN Press


tagovi

Slaviša KokezaFSSMladen Krstajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara