Mladen Krstajić
Mladen Krstajić

Krstajić umornog pogleda: Najteža godina u karijeri, ne znamo šta hoćemo

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.11.18. | 23:23

“Da odmorim par dana, pa ćemo da pričamo“, dodaje srpski selektor

Očekivala se protokolarna konferencija za novinare, osmesi i ohrabrujuće izjave, umesto toga Mladen Krstajić umornog pogleda. Priznaje, emotivno istrošen posle pobede nad Litvanijom i ostvarene promocije u diviziju B Lige nacija.
Pao mi je kamen sa srca pa sam takav kakav sam“, odgovara selektor na novinarsko pitanje zašto, umesto da se posle trijumfa raduje, izgleda kao da je izgubio.

Zaista je tako izgledalo. Krstajić kao da sedam dana nije spavao.
Ovih godinu dana mi je najteže u karijeri... Ima nekih stvari koje moram da sačuvam za sebe. Treba prvo da odmorim jedno dva ili tri dana, pa ćemo onda pričamo. Možda neki pritisak i previše prihvatam na sebe, ali takav sam“, govorio je nejasno Krstajić.

Izabrane vesti

Novinari su tražili kakvo objašnjenje, ali nisu uspeli da saznaju šta je to toliko pogodilo selektora. Ili je možda mislio generalno na pritisak koji nosi selektorska funkcija? Ostaloe je nerazjašnjeno. Mada se videlo da Krstajića nešto žulja.
Sad je normalno da budemo prvi, a nije bilo normalno. Pa je bila istorijska utakmica protiv Crne Gore, pa tamo lagano dobijemo sa 2:0. Pa kako ćemo sa Rumunijom, a mi dva puta bolji od njih. Tek sam posle druge utakmice sa Crnom Gorom osetio da nas sada neki shvataju ozbiljno. Ali ja život guram kako mislim da treba. A ne može da se radi i podmlađivanje i da se traže rezultati. To su neke stvari... Ne znamo šta hoćemo. Hoćemo sve, a nećemo ništa“, nastavljao je Krstajić neodređeno.

I još jedna neočekivana rečenica.
Ovi momci zaslužuju podršku, nebitno ko će biti selektor. Svima su vrata otvorena, i nekima koji bi trebalo da su ovde, ali nisu. Što se mene i stručnog štaba tiče – daleko je mart

Da li je to zbog kritika predsednika FSS Slaviše Kokeze, koji je posle utakmice sa Crnom Gorom rekao da se neki igrači nisu dovoljno zalagali?
Predsednik ima pravo da kritikuje, njegovo je pravo. Mi nosimo najveći teret, to je tako u sportu, bavimo se javnim poslom“, odgovara Krstajić.

Počelo je sa...
Malo sam ispražnjen, ne znam šta bih vam rekao“.

A izgleda ima šta da kaže...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Mladen Krstajićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara