"Rahim Sterling"
"Rahim Sterling"

Sterling obradovao Liverpulove navijače i dao im zadatak: Želim svoju pesmu od "kopa" (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 16:32

„Prvi put kada sam video Džerarda mislio sam da je lažan! Nisam mogao da verujem da je stvaran, a ne voštana figura“, rekao je Englez

Rahim SterlingNada za simpatizere Liverpula! Rahim Sterling je odbio da potpiše novi ugovor i to je u Engleskoj shvaćeno kao znak da mladi igrač želi da napusti klub, ali je dvadesetogodišnjak ipak dao razlog za optimizam navijačima pošto je poručio kako mu je ambicija da dobije svoju pesmu od pristalica sa legendarnog "kopa".

Englez je rekao da mu mnogo znači podrška na Enfildu i dodao da mu se sviđaju numere koje su dobili njegovi saigrači.
„Naravno, kada je publika uz tebe nema ničeg boljeg. Moja ambicija je da imam svoju pesmu na Kopu. Prošle sezone sam voleo pesmu za Luisa Suareza, a Stiven Džerard i Filipe Kutinjo imaju dobre“, izjavio je Sterling.  

Izabrane vesti

Veliki put je prešao Sterling od još jednog u nizu igrača mlađih kategorija do jednog od glavnih aduta kluba, a otkrio je da je kao tinejdžer bio u neverici kada je upoznao Stivena Džerarda.
„Kada sam imao 15 godina i kada sam potpisao za mladi tim Liverpula bio sam fasciniran poznatim igračima. Prvi put kada sam video Stivija mislio sam da je lažan! Nisam mogao da verujem da je stvaran, a ne voštana figura“, rekao je Sterling.

Ove izjave Sterlinga će skrenuti pažnju javnosti sa činjenice da je uhvaćen kako puši nargilu, mada navijači Crvenih bi mu verovatno sve oprostili i već smišljaju pesme dostojne dvadesetogodišnjeg čuda.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiven DžerardRahim SterlingPremijer liganavijačiLuis SuarezLiverpulFilipe KutinjoEvropaengleski navijačiEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara