""
""

Stojković opet spasao Partizan: Mirosavljević je hteo da me ponizi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.10.13. | 12:51

“Probaćemo sve da zadržimo Stojkovića, ali svi imaju neke svoje planove i želje, a znate da je Vladimir još u junu izrazio želju da ode”, rekao nam je Albert Nađ.

Osim gubitka dva boda, u najupečatljivije detalje sa utakmice Partizana i Napretka spada još jedna fenomenalna intervencija Vladimira Stojkovića. On je pri rezultatu 1:0 za Kruševljane, prozreo nameru iskusnog centarfora Nenada Mirosavljevića i spasao Partizan većeg minusa i verovatno poraza. Samo sedam dana pošto je zablistao i u Jagodini.
“Mirosavljević je očekivao od mene da odem u desno i da na neki način “propadnem”. Hteo je da me ponizi u toj šansi, ali ispostavilo se da nije mogao”, kroz smešak objašnjava golman crno-belih interevnciju iz 61. minuta utakmice sa Kruševljanima.

Izabrane vesti

Ta odbrana kao i ona iz Jagodine uz još nekoliko fenomenalnih interevencija na utakmicama sa Vojvodinom ili Slobodom, dokazale se su da je Stojković najjača karika Partizana, jer je i psihički i igrački na nivou šampionskog tima.
“Ne bi trebalo davati značaj moijim odbranama jer to nikada i ne radim, ali ako već govorim o sebi, bitno mi je da dižem formu. Samo bih voleo da u narednim utakmicama ja budem manje zaslužan za rezultate od mojih saigrača. Dakle, ipak neko drugi neka bude junak”, iskren je Stojke.  

Golman tima iz Humske ne očajava iako je ovo četvrti kiks u deset kola aktuelnog prvaka.
“Na kraju je bitno što smo dodali bod. A, to je mnogo bolje nego da smo poraženi. Igrali smo lepo za oko, baš onako kako smo se dogovorili. Za protivnika smo imali nezgodnu ekipu, skup iskusnih igrača koja je na našem stadionu pružila maksimum, a protiv nas svi igraju sa 300 odsto mogućnosti i to je situacija na koju moramo da se navikavamao”, zaključio je golman Partizana, Vladimir Stojković.

Stojkoviću ugovor ističe u decembru, a neizvesno je da će ostati u Humskoj. Šanse za to su male…
“Probaćemo sve da zadržimo Stojkovića jer su njegovi kvaliteti nesporni i bilo bi dobro da još nekoliko godina bude kod nas. Ali, svi imaju neke svoje planove i želje, a znate da je Vladimir još u junu izrazio želju da ode”, rekao nam je sportski direktor srpskog šampiona Albert Nađ

(FOTO: Star sport)


tagovi

Albert NađNapredak KruševacNenad MirosavljevićFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara