"Božović i Mažić"
"Božović i Mažić"

Suspendovan Miodrag Božović, Humska bez publike do daljeg

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.15. | 23:01

Strateg Crvene zvezde naredna dva meseca neće voditi ekipu, a kažnjen je i Partizan, koji do do daljeg neće moći da računa na podršku svojih navijača koji su u nekoliko navrata vređali goste iz Novog sada

Božović i Mažić

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića zabranom obavljanja dužnosti u naredna dva meseca, pišu Večernje Novosti.

Izabrane vesti

Trener lidera Superlige kažnjen je zbog incidenta na meču Kupa Srbije protiv Borca iz Čačka na stadionu Rajko Mitić, pošto nakon isključenja od strane glavnog arbitra Miodraga Mažića nije želeo da napusti teren, a pored suspenzije moraće da plati i kaznu od 200.000 dinara.

Suspenzija bi trebalo da startuje od trenutka kada Zvezda bude zvanično obaveštena, mada su zvanične odluke u dosadašnjim slučajevima često kasnile, baš kao u nedavnom primeru trenera Vojvodine Nenada Lalatovića. U svakom slučaju, najveći deo suspenzije proteći će tokom prvenstvene pauze, što znači da će šef struke kluba iz Ljutice Bogdana predvoditi tim od starta prolećnog dela sezone.

Kažnjen je i fudbalski klub Partizan, koji do daljeg neće moći da računa na podršku svojih navijača. Disciplinska komisija odlučila da suspenduje stadion u Humskoj 1, posle nemilih scena na prošlonedeljnom derbiju protiv Vojvodine kada je desetak hiljada navijača u nekoliko navrata vređalo goste iz Novog Sada na nacionalnoj osnovi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag BožovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara