""
""

Trener Krakovije: Ne damo Kosanovića ni Zvezdi, ni Partizanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.01.13. | 14:46

Strateg poljskog drugoligaša kaže da klub nema nameru da prodaje igrače već da kupuje nove kako bi obezbedio plasman u elitni rang poljskog fudbala

 

Izabrane vesti

Od anonimusa koji je na mala vrata otišao iz Srbije u Poljsku, Miloš Kosanović je postao ime u žiži ove zime u Srbiji. Talentovanog štopera je u drugoj ligi Poljske otkrio Zvezdin trener Aleksandar Janković i podvukao ga kao najveću želju, ali je potom i Partizan ušao u trku i  bacio udicu Kosanoviću.

Ipak, čini se da je Zvezda upornija i konkretnija i da je u ovom trenutku bliža dovođenju mladog reprezentativca. Problem predstavlja činjenica da je Kosanović stub oslonac Krakovije koja ekspresno želi da se vrati u Prvu ligu Poljske. Reč je o klubu koji je jedan od popularnijih u Poljskoj i svakako im nije mesto u drugoligaškom karavanu. Imaju stabilnu finansijsku situaciju i tek ako neko plati propisano obeštećenje od 200.000 evra, Kosanović će otići iz Krakova. Krakovija želi da ga zadrži, tako da će klub sa Marakane morati dobro da pritisne Poljake i pronađe novac za obeštećenje.

Da je Kosanović jako bitan za poljski klub potvrdio je  trener Vojčeh Stavovi.
„Nemamo nameru da prodajemo bilo koga od ključnih igrača, a Kosanović svakako jeste jedan od njih. Sve te medijske spekulacije oko Zvezde i Partizana nas ne interesuju. Mi moramo da jačamo igrački kadar, a ne da ga slabimo. Potrebno nam je još šest pojačanja tako da je to jedino što nas interesuje u ovom trenutku, a ne prodaja igrača“, rekao je Stavovi za poljske medije.

Kako MOZZART Sport saznaje Odbor za hitna pitanja je na preporuku trenera Jankovića i direktora Stojadinovića doneo odluku da se otpočnu pregovori za dovođenje Kosanovića, Peroza i Kueve, dok je otpala kombinacija da se dovede kamerunski zadnji vezni Žil Ngomo jer Zvezda u ovom trenutku ima bolja rešenja na pomenutoj poziciji.

 


tagovi

FK Crvena zvezdaKrakovijaMiloš KosanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara