"Otamendi se konačno seli!"
"Otamendi se konačno seli!"

Trese se Mančester: Otamendi stiže u Junajted za sumu između 35.000.000 i 50.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.05.15. | 08:59

Luj van Gal odabrao štopera za narednu sezonu...

Otamendi se konačno seli!

Memfis Depaj je već završena priča, Jasper Silesen se sve više pominje kao zamena za Davida de Heu, a odbrambena linija Mančester junajteda dobija - Nikolasa Otamendija

Izabrane vesti

Posle nekoliko neuspelih pokušaja da Otamendija dovedu iz Porta, Crvenim đavolima velika želja konačno će biti ispunjena. Bar tako tvrdi argentinski list Ole, koji je javnosti u zemlji Gaučosa izneo bombastičnu vest - Junajted je sa Valensijom postigao dogovor, potpisao preliminarni ugovor i praktično kaparisao pouzdanog reprezentativca za narednu sezonu. 

Iako nije pomenuto koliko novca je u igri, pomenuti list piše da je u pitanju pozamašna svota, a pretpostavlja se da je u pitanju suma u rasponu od 35.000.000 do 50.000.000 evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula! Ipak, ističe se da će Otamendi Junajted tek pojačati po završetku Kopa Amerike, koja startuje 11. juna, a završava se 4. jula. 

Ole je informaciju o velikom poslu Junajteda potkrepio tvrdnjom da Otamendi ima veliku želju da posle sjajne sezone u dresu Valensije, već ovog leta zaduži opremu kluba sa Teatra snova. Argentinskom defanzivcu, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama štopera i desnog beka, ugovor sa Valensijom ima do juna 2019. godine. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraPremijer ligaNikolas OtamendiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara