""
""

Đuričić: Zvezda? Ne odbacujem nijednu mogućnost

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.17. | 17:35

"Pričao sam sa sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom, ali nisam tako blizu kako pišu novine"

Hoće, neće, hoće, neće... Danima unazad zvezdaškim krugovima ne prestaje da se vrti pitanje - da li će Filip Đuričić pojačati Crvenu zvezdu ove zime ili ne?

Izabrane vesti

Dok je lista potencijalnih akvizicija sve veća, povremeni reprezentativac Srbije ne zatvara u potpunosti vrata mogućnosti da zaduži opremu kluba iz kojeg je kao golobradi klinac uplivao u najozbiljnije fudbalske vode. To je potvrdio u nedavnom razgovoru za naš sajt, a sada i italijanskim medijima.
"U januaru ću odlučiti koja je opcija najbolja za mene. Pričao sam sa sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom, ali nisam tako blizu kako pišu novine. Nekoliko klubova se interesuje i ne odbacujem nijednu mogućnost", kaže Đuričić i dodaje:
"Ono što je sigurno jeste da ću otići iz Sampdorije".

Iako ga praktično dani dele od selidbe iz Đenove, Đuričić se nada da će pre odlaska upisati još koji minut u dresu Sampa. Tačnije, da će zaigrati protiv Napolija u subotu.
"Situacija se malo popravila u poslednje vreme. Nadam se da ću igrati protiv Napolija na San Paolu. Imamo nešto lošije rezultate, zbog čega je trener izvršio nekoliko promena u timu".

Podsetimo, Đuričić je izjavio da će konačnu odluku o svojoj budućnosti doneti oko 10. januara. Prelazni rok u Srbiji počinje pet dana kasnije. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaFilip ĐuričićItalijaSampdorijaSerija ASrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara