""
""

Vanić uoči derbija: Kriza u Borcu nas neće zavarati

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.10.15. | 17:16

“Komšijski derbi koji će privući dosta navijača iz Čačka i Milanovca. Borac je u seriji i visoko je kotiran, treći su sa bodom manje od Javora koji drži drugo mesto. Spremni smo, imamo određene ambicije i želje za ovaj derbi, nadamo se makar remiju“, objasnio je trener Metalca

Predstojeće, 13. kolo fudbalske Superlige doneće dva derbija u Moravičkom okrugu. Prvi je između ivanjičkog Javora i lučanske Mladosti, a drugi između čačanskog Borca i milanovačkog Metalca.

Izabrane vesti

Trener Metalca Nenad Vanić se za naš portal prvo kratko osvrnuo na poslednju utakmicu njegovog tima i duel sa Ivanjičanima.
”Možemo biti zadovoljni podelom bodova sa Javorom mada smo bili bliži pobedi jer smo imali niz povoljnih šansi. Usledila je pauza, u miru smo proveli deset dana i spremni očekujemo duel u Čačku“, kazao je Vanić.

Šta za vas znači utakmica sa čačanskim Zebrama?
“Komšijski derbi koji će privući dosta navijača iz Čačka i Milanovca. Borac je u seriji i visoko je kotiran, treći su sa bodom manje od Javora koji drži drugo mesto. Spremni smo, imamo određene ambicije i želje za ovaj derbi, nadamo se makar remiju“.

Borac je imao problema sa finansijama, štrajkom igrača, odlaskom, pa povratkom trenera Lalatovića. Kako će sve to uticati na domaćina?
”Nećemo upasti u tu zamku i pomisliti biće nam lako. Dešavanja u Borcu nisu od juče, samo su sad kulminirala, ali igrači iz Čačka kad izađu na teren daju maksimum o čemu govore rezultati. Znači, to nas neće zavarati, pružićemo maksimum, a posle 90 minuta utakmice videćemo da li je to bilo dovoljno“, rekao je na kraju Nenad Vanić.

Borac i Metalac igraju na stadionu kraj Morave u sredu od 15.00 sati.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad VanićMetalacBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara