""
""

Vatreno krštenje Abrahama Frimponga – pritisak i uticaj Delija

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.02.17. | 12:34

Za prikazano na premijeri štoper iz Gane zaslužuje prelaznu ocenu

Gledajući suve brojke Abraham Frimpong nije mogao da poželi leši debi u crveno-belom dresu. Crveno-beli su upisali očekivanu pobedu nad Novim Pazarom, a mreža Filipa Manojlovića se nije tresla.

Sasvim dovoljno da nekadašnji član Napretka dobije na samopouzdanju, iako u subotu nije imao težak posao. Prosto, Pazarci su bili ofanzivno neambiciozni.
Odlično sam se osećao na terenu, zadovoljan sam načinom na koji smo odigrali prvu partiju pred našim navijačima. Ova utakmica se umnogome razlikuje od ostalih koje sam igrao u Superligi Srbije, atmosfera je bila fenomenalna i oduševljen sam što je toliko navijača došlo da nas podrži“, rekao je Frimpong.

Izabrane vesti

Sve što je bilo do njega Frimpong je odradio. Presekao je nekoliko akcija Pazaraca i demonstrirao hitrinu. Referenca koja je nedostajala odbrani crveno-beli. Naravno, Frimponga tek očekuju pravi izazovi.
Kada sam tek izašao iz tunela i video kakva je atmosfera moram da priznam da sam osetio mali pritisak i pomislio u sebi da će ovo biti teško. Ipak, čim je počela utakmica sve je bilo u redu, navikao sam se i bio sam fokusiran samo na igru. Znao sam da ljudi mnogo očekuju od mene i rekao sam sebi pred početak meča da moram da odigram najbolje što umem i to sam i uradio. Pokazao sam da nisam bez razloga dobio mesto u timu. Za nas u odbrani najbolji kompliment i pokazatelj da smo svoj posao odradili dobro jeste činjenica da Novi Pazar nijednom nije šutirao na naš gol. Razlog tome je što smo konstantno napadali i nismo im ostavili prostora“.

Period privikavanja mladom Afrikancu olakšava kapiten Luković.
Kapiten Luković mi zaista mnogo pomaže od prvog dana kada sam došao. On iza sebe ima zavidnu karijeru i mnogo mi pomažu njegovi saveti, kao i to što znam da je uvek tu i da mogu da mu se obratim za sve što mi je potrebno. Preneli smo taj dobar odnos i na teren i zaista se odlično razumemo“.


tagovi

SuperligaEvropaFK Crvena zvezdaAbraham Frimpong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara