Vatutin demantovao Špance: Nikakav dogovor s Teodosićem ne postoji

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.19. | 13:54

Prvi čovek CSKA kaže da čak nije ni bilo govora o transferu

Kao grom iz vedra neba odjeknulo je saznanje španskih sajtova da je Miloš Teodosić načelno dogovorio povratak u moskovski CSKA, ali je ubrzo stigao i demant pravo iz srce Rusije.

Prvi čovek Armejaca Andrej Vatutin je u izjavi za novinsku agenciju Tas izjavio da čak nije bilo nikakvih priča o mogućem transferu kapitena Srbije.
“Samo neverovatna slučajnost može da objasni pisanje španskih medija u danu pred naš susret s Baskonijom. Razgovarao sam s Milošem pre nedelju dana, ali ne o košarci. Pričali smo o porodicama. Njegovi navijači i protivnici mogu da budu mirni, jer niko ništa nije potpisao, niti je bilo šta dogovoreno“, rekao je Vatutin za Tas.

Izabrane vesti

Teodosić je za CSKA nastupao od 2011. do 2017. godine, a Moskvu je napustio sa željom da se oproba u NBA ligi. Potpisao je dvogodišnji ugovor s Los Anđeles Klipersima, ali je zbog povreda drugu sezonu praktično presedeo na klupi, zbog čega je oslobođen u februaru. Na okupljanju reprezentacije Srbije uoči poslednje dve utakmice kvalifikacija za Mundobasket otkrio je da do kraja sezone neće potpisivati nikakve ugovore jer želi da se posveti porodici, oporavku od povreda i odmoru.

Teodosić se najviše dovodio u vezu s Efesom i Makabijem iz Tel Aviva, dok su priče o interesovanju Fenerbahčea i CSKA bile samo spekulacije...

Foto: Reuters


tagovi

Andrej VatutinMiloš TeodosićCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara