""
""

Vijeira u Jokohami: Svi detalji transfera

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.16. | 16:16

Portugalac i definitivno u Japanu

Ugo Vijeira se oprostio od Crvene zvezde i prelazi u japanski Jokohama Marinos, a srpskom šampionu će na ime obeštećenja pripasti 500.000 evra.

Izabrane vesti

S obzirom da je Portugalac bio na šest meseci od završetka ugovora, može se reći da je srpski šampion u ovom trenutku sasvim solidno prošao. Ipak, crveno-beli su letos, prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića, odbili ponudu od 1.500.000 evra, pošto u tom trenutku nisu imali adekvatnu alternativu za njegovu poziciju. Želja vodećih ljudi u Ljutice Bogdana bila je da Portugalac produži ugovor, ali je ubrzo došlo do zahlađivanja međusobnih odnosa, pa je razlaz bio neminovnost.

Vijera će u Japanu imati godišnju platu od 500.000 evra, ali će dobiti još 200.000 evropskih novčanica na osnovu samog potpisa. Od čega će polovinu inkasirati u januaru, a drugi deo u avgustu.

ZVEZDA: Ugo ide u Japan, Fibel u Rusiju, četiri nosioca ostaju! Stižu dvojica stranaca

U ugovor su uključeni i brojni bonusi. Za 10 postignutih golova Portugalcu sledi 25.000 evra, a za 20 još toliko. Ukoliko bude odigrao 75 posto utakmica u sezoni za japanski tim pripašće mu još 25.000 evra, saznaje MOZZART Sport. 

Vijeira je u Crvenu zvezdu stigao u junu 2015. godine i u narednih godinu dana u potpunosti oživeo svoju golgetersku karijeru. U prošloj sezoni postigao je 20 golova na 33 utakmce u Superligi, dok je ove na 10 mečeva sedam puta tresao protivničke mreže.

Piše: Darjan Nedeljković

(FOTO: Star Sport)
 


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaUgo Vijeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara