""
""

Votford odbio 23.000.000 evra za trenera

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.11.17. | 16:31

Marko Silva ostaje na Vikaridž Roudu do daljnjeg

Sve je pokušao Everton proteklih dana, pa i da otkupi na kraju trenera Votforda Marka Silvu, ali nije uspeo. Karamele su se posle dvonedeljne borbe pomirile sa porazom u pokušaju da angažuju 40-godišnjeg Portugalca, koji je napravio čudo sa Stršljenovima ove jeseni.

Izabrane vesti

Afirmisao se u Halu prošlog proleća sa kojim je igrao solidan fudbal, iako mu se igrački kadar raspao i već je bio eliminisan iz Premijer lige, a sa dobrim rezultatima nastavio je na Vikaridž Roudu gde je Votford odveo do pristojnog osmog mesta.

Probao je Everton danima unazad da se dogovori sa familijom Poco (vlasnici Votforda), a kada su iscrpeli sve argumente poslali su poslednju ponudu u vidu novca i to ponudu tešku čak 20.000.000 funti (oko 23.000.000 evra). Ali, džaba, Votford ne želi da sedne za pregovarački sto iako finansijer Evertona Farad Moširi obožava Silvu.

Očekivano, i Portugalac je nervozan zbog neizvesnosti oko dalje karijere. Zato je danas bljuvao vatru na novinare koji su mu postavljali pitanja o interesovanju Evertona.
"Ne volim da pričam o ovoj temi jer kad god nešto kažem vi mi izvrnete reči. Neću da kažem nijednu reč o Evertonu. Pitajte me o utakmici sa Njukaslom, odgovoriću na 20 pitanja, ali o Evertonu neću da pričam", ljutito je odbrsio Silva

Everton je i dalje bez prvog trenera, a nakon smene Ronalda Kumana prošlog meseca funkciju privremenog menadžera i dalje obavlja trener razvojnog tima Karamela Dejvid Ansvort koji će i večeras voditi tim sa Gudisona u utakmici Lige Evrope sa Atalantom.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

EngleskaEvertonMarko SilvaPremijer ligavotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara