Komentari na vest

Vreme je za titulu: Ferstapen dominirao u Holandiji i skinuo Hamiltona sa vrha

a

alen oprosti

pre gotovo 3 godine

gadljivo je vise gledati cviljenje i plakanje hamiltona.lik jeste vozac ali najbolji svih vremena nece biti nikada.kad ne ide samo kukanje i plakanje.ljudi ce uvek pamtiti senu prosta laudu sumahera hila raikonena hamilton je samo marketinski vozac.nista drugo.neka ima muda nek ode kao kimi il vetel u neki manji tim e onda ce se vidit hoce li uzeti bod.naravno da nece oporsti ce se odmah.
G

Gost Pedja

pre gotovo 3 godine

Problem je u mercedesu jer drzi monopol na agregatima,Hamiltonu se sklanja bar 10 vozaca u svakoj trci...nisam njegov fan ali realno samo mu Max parira ...neznam sta je sa ostalim proizvodjacima...honda Ferrari i reno...ostali su mercedesove filijale. Takodje gro vozaca tezak prosek...padne kisa oni izlecu na krugu za zagrebanje...odma crvena zastava i prekid...vozaci iz 80ih i 90 ih nebi im dali gume da menjaju
n

noleeeeeeeeee

pre gotovo 3 godine

Staza tesko njesra
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Prvi put da neko vozi koliko toliko konkurentan bolid i mega super diva nije više na vrhu. Još što Mercedes pokušava stalno da ga progura na račun timskog kolege hahahaha prelepo je videti licemernog Hamiltona kako gubi.
E

Eko rečnik

pre gotovo 3 godine

Na stranu sve i dobri fanovi i domaca trka Maxa, Zandvoort nije staza za modernu F1. Da danas nije bilo Pereza, vidjeli bi 4 obilazenja na stazi
v

vladeUE

pre gotovo 3 godine

Jedva čekam komentare Paje i Srdjana,....))))
F

F1

pre gotovo 3 godine

Max o konkurentima "neka jedu moju prasinu"
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Svaka cast.
S

Sirotinja

pre gotovo 3 godine

Sam trenutak kada oblilazi Botasa i cela strategija Mercedesa pada u vodu je neprocenljiv! Napokon sezona koja će biti neizvesna do kraja. Formula je ponovo gledljiva.
R

Rakinjo

pre gotovo 3 godine

I Botas koji vozi najbrži krug i kulira upozorenja da to ne radi, da li to Hamilton ostaje bez Bota i dobija Rasela sledeće seone? Ova će, za promenu, izgleda biti uzbudljiva i neizvesna do kraja, pa neka bolji bude šampion!