""
""

Zagorčić: Igrali smo bez straha, izbacili smo sjajnu ekipu

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.15. | 23:51

“Kako onaj gore kaže tako će biti. Nemam posebnu želju, čak ni želju da izbegnemo nekog“, rekao je Zagorčić o žrebu za poslednju rundu kvalifikacija

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je posle poraza od Sampdorije (2:0), ali i plasmana u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, da se ni u jednom trenutku nije plašio eliminacije.

Izabrane vesti

Pobedom od 4:0 u prvom meču u Torinu, Novosađani su, ispostaviće se, stekli nedostižan kapital, a Zagorčić priznaje da su gosti dominirali u jednom periodu meča u Novom Sadu.
“Sampdorija je apsolutno dominirala u igri, ali se posle situacija okrenula i donekle smo kontrolisali igru, imali šanse, koje nismo iskoristili. Generalno, protivnik kojeg smo eliminisali je zaista fantastičan, svaka čast mojim momcima“, kazao je Zagorčić posle meča na Karađorđu.

On se zahvalio navijačima na podršci i pohvalio ambijent koji, kako je naveo, dugo nije viđen u Novom Sadu.
“Znali smo da ćemo igrati protiv fantastične ekipe, koja je pokazala da igra dobar fudbal. Pribojavali smo se pritiska u prvih 20 minuta i primili smo gol iz sopstvene greške. Međutim, da imamo strah, ne bismo se bavili ovim poslom. Očekivali smo ovakvu Sampdoriju, koja će biti još jača, siguran sam“, rekao je on.

Zagorčić je dodao i da nema posebne želje za žreb za poslednje kolo kvalifikacija koji će se održati u petak.
“Kako onaj gore kaže tako će biti. Nemam posebnu želju, čak ni želju da izbegnemo nekog“, zaključio je on.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSrbijaLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara