""
""

Zaribala bavarska mašina, Levandovski ume i da promaši (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.15. | 22:28

Uprkos neočekivanom remiju u metropoli na Majni bavarski fudbalski “čarobnjaci“ ostali su prvi na tabeli Bundeslige sa osam bodova više od Borusije Dortmund koja ima utakmicu manje

Svemu lepom u životu dođe kraj, pa su tako navijači minhenskog Bajerna večeras u Frankfurtu morali da se pomire sa remijem bez golova protiv Ajntrahta kojim su njihovi ljubimci prekinuli seriju od 10 pobeda koja je trajala od početka sezone.

Izabrane vesti

Za utehu Pepu Gvardioli ostaje činjenica da Bajern nije primio gol protiv Ajntrahta više od 10,5 sati, odnosno već sedmu utakmicu uzastopno.

Uprkos neočekivanom remiju u metropoli na Majni bavarski fudbalski “čarobnjaci“ ostali su prvi na tabeli Bundeslige sa osam bodova više od Borusije Dortmund koja ima utakmicu manje.

Očekivano, Bajern je i večeras dominirao na terenu, imao posed i stvarao šanse, ali jednostavno, ovaj put lopta nije htela u mrežu.

Zanimljivije je bilo drugo poluvreme, u kojem je Robert Levandovski pokazao da, iako je bez dileme u životnoj formi, u stanju i da promaši izglednu šansu.

Na kraju, Bajernu je u 89. minutu i poništen pogodak, upravo zbog nedozvoljene pozicije u kojoj se našao poljski golgeter, a na asisteniju pomoćnog sudije.

Uspeo je i Arjen Roben u drugom poluvremenu da upropasti dve sasvim izgledne prilike Bajerna za vođstvo, a dobio je i žuti karton zbog pokušaja da simuliranjem natera sudiju da svira penal.

U domaćoj ekipi od početka meča igrali su srpski internacionalci Slobodan Medojević i Aleksandar Ignjovski, a ovaj prvi je zbog povrede napustio teren u 77. minutu i zamenio ga je Marko Rus.

Pratite MOZZART i na Vajberu

 

 

BUNDESLIGA – 11. kolo:

Petak:
Ajntraht – Bajern 0:0

Subota:
15.30 Augzburg – Majnc
15.30 Keln – Hofenhajm
15.30 Herta – Menhengladbah
15.30 Šalke – Ingolštat
15.30 Verder – Dortmund
18.30 Volfzburg – Leverkuzen

Nedelja:
15.30 Štutgart – Darmštat
17.30 Hamburg – Hanover

(FOTO: Action Images)


tagovi

Slobodan MedojevićRobert LevandovskiPep GvardiolaNemackaBajern MinhenArjen RobenAleksandar IgnjovskiAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara