"Žarko Paspalj dolazi na stadion"
"Žarko Paspalj dolazi na stadion"

Žarko Paspalj: Videli smo gde se naš fudbal nalazi!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.17. | 09:58

Savo Milošević ima drugačije viđenje

Žarko Paspalj dolazi na stadionDa nisu fudbaleri Partizana zaslužili kritike - nisu! Da je Olimpijakos gotovo rutinski rešio pitanje plasmana u naredno kolo - jeste. Utisci navijača srpskog šampiona posle poraza od grčkog velikana bili su različiti.

Ima onih koji su apostrofirali više nego solidnu igru u prvom poluvremenu i želju Miroslava Đukića da se nadigrava. Ipak, kada se podvuče crta ostao je ubedljiv poraz (1:3). To je zasmetalo i legendarnom košarkašu crno-belih Žarku Paspalju, nekada asu crveno-belih iz Atine.
„Sa ovakvom igrom više smo nego zaslužili poraz. Još jedno u nizu razočaranja. Ovo je osvešćivanje, čisto da vidimo gde se naš fudbal nalazi. Revanš u Atini biće samo formalnost. Ovo je bilo gotovo, rekao bih mnogo pre“, poručio je u izjavi za Sportski žurnal Žarko Paspalj.

Izabrane vesti

Milošević sa Predragom Đorđevićem i Darkom KovačevićemDrugačije viđenje imao je jedan od čelnika FSS Savo Milošević.
Često znam da budem kritičan, ali smatram da je igra bila bolja od rezultata. Ne želim nikoga da pravdam, Partizan je prosto zaslužio više. Jednostavno, preskupo je platio svaku grešku. Nije ih bilo puno, ali su naplaćene. Nismo materijalizovali šanse koje smo imali. Suđenje u drugom poluvremenu bilo je naklonjeno gostujućoj ekipi. Da bio sve da Partizan ima ovakvo suđenje u Atini. Crno-beli su bili ravnopravni“, rekao je nekadašnji centarfor Partizana.

On je prokomentarisao partije Leonarda i Đurđevića.
„Brazilac je bio najbolji pojedinac u prvom poluvremenu. U nastavku - slabiji. Verovatno još nije bio fizički spreman. Đurđević i Tavamba su pretrčali kilometre. Uroš je na bezbroj mečeva prošle sezone donosio pobede, ne možemo da očekujemo da svaki put reši meč“, jasan je Milošević.

(Foto: MN Press, Star sport)


tagovi

EvropaFK PartizanSavo MiloševićSrbijaŽarko Paspalj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara