""
""

Zemun preči od Arsenala

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.10.17. | 14:30

"Ne razmišljamo o Arsenalu, prioritet nam je prvensvo i toga su igrači svesni", jasan je Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da niko u klubu ne razmišlja o gostovanju Arsenalu, već da je sav fokus na predstojećem meču protiv Zemuna u 15. kolu Superlige Srbije.
"Zemun je organizovana ekipa koja se pokazala u sredu (protiv Partizana prim. aut). Zaslužuje da bude deo najjačeg srpskog prvenstva i drago mi je što su se vratili. Ne razmišljamo o Arsenalu, prioritet nam je prvensvo i toga su igrači svesni. Zemun nam je preči od Arsenala", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Izabrane vesti

On je dodao i da Zemun zaslužuje bolji plasman i više bodova nego što trenutno ima - 12. mesto na tabeli sa 14 bodova.

KVOTE ZA UTAKMICU IZMEĐU ZEMUNA I CRVENE ZVEZDE

Još jednom je istakao da ne zna na koga može da računa zbog povreda i umora igrača u jakom ritmu utakmica dva puta nedeljno.
"To nije problem, već činjenično stanje i normalna stvar. Nijednog trenutka nismo pričali da ćemo da ostavimo fudbal, ali imamo fudbalere koji nisu imali mečeve prošle godine. Naglasio bih i da se ne žalimo".

Milojević se osvrnuo i na odluku FIFA da sve osvajače Interkontinentalnog kupa, među kojima je i Crvena zvezda, proglasi zvaničnim prvacima sveta.
"Osporavano je to u Srbiji. Može da se prica šta god, ali ta generacija je najbolja i Zvezda je pobedila u utakmici za svetskog prvaka", zaključio je Milojević.

Utakmica 15. kola između Zemuna i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13 sati na stadionu u Gornjoj varoši.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaVladan Milojevićzemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara