Stefan Milošević
Stefan Milošević

Zvanično: Zvezda otpustila beka od 300.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.18. | 15:39

Stefan Milošević je od danas slobodan igrač

Prelazni rok u Srbiji traje do nedelje u ponoć, a rukovodstvo Crvene zvezde nastavlja da radi na promenama u igračkom kadru. Na tapetu su mahom odlasci, ali i potpisivanje novih ugovora sa najtalentovanijim fudbalerima iz sopstvenih redova.

Tako su danas u klupskim prostorijama parafirani novi profesionalni ugovori sa trojicom fudbalera iz omladinske škole. Radi se o Ranku Jokiću (1999), Mateji Stojanoviću (2001) i Bogdanu Jočiću (2001), koji su potpisali trogodišnje ugovore sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Istovremeno, raskinuti su ugovori sa defanzivcem Milošem Stojanovićem, odnosno levim bekom Stefanom Miloševićem za čiji je dolazak, zanimljivo, u leto 2016. Spartaku iz Subotice plaćeno 300.000 evra. Obojica su zabeležili po četiri nastupa u crveno-belom dresu, a klub im je na rastanku poželeo mnogo uspeha u nastavku karijere.

Crveno-beli su takođe danas ozvaničili i ugovore o pozajmicama. Tako će napadač Vanja Vučićević biti pozajmljen Spartaku iz Subotice, dok će Filip Bainović i Brazilac Ze Markos u narednih šest meseci nositi dres Rada.

(FOTO: MN press)


tagovi

Stefan MiloševićMiloš Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara