""
""

Zvezda nudi 400.000 evra Papanikolauu, ali Duda Ivković kvari posao

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.15. | 14:42

Grčki mediji tvrde da je kontakt uspostavljen

Vanredno stanje na Malom Kalemegdanu zahteva i brzu reakciju! Posle povreda Marka Tejića i Nemanje Dangubića Crvena zvezda je ostala i bez kapitena Luke Mitrovića, zbog čega je vladar Srbije i Jadrana krenuo u opsežnu potragu za pojačanjima. 

Izabrane vesti

Lista potencijalnih kandidata jeste poduža, priča sa Dešonom Tomasom i dalje je aktuelna, ali izgleda da je jedno ime sada broj jedan u Crvenoj zvezdi - Kostas Papanikolau

Trač koji se pojavio pre nekoliko nedelja u košarkaškim krugovima postao je ponovo tema broj jedan. Ali, izgleda da je ovog puta stvar izuzetno ozbiljna. 

Naime, prema saznanjima do kojih je došla grčka Gazeta, Crvena zvezda je stupila u kontakt sa doskorašnjim igračem Hjustona i predložila mu platu od 400.000 evra. Međutim, posao bi mogao da pokvari Dušan Ivković, koji ozbiljno namerava da angažuje nekadašnjeg učenika (sarađivali u Olimpijakosu prim. aut.) i dovede ga u Efes. 

S obzirom na finansijsku moć istanbulskog kluba, jasno je da Crvena zvezda neće moći da se izbori sa daleko izdašnijim ponudama ostalih učesnika Evrolige. Ipak, kako Gazeta tvrdi, čelnici Efesa i dalje nisu započeli razgovore sa Papanikolauom.

Kostas Papanikolau je, poređenja radi, u NBA ligi imao platu od skoro 4.700.000 dolara, što je približno oko 4.150.000 evra. 

Podsetimo, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nedavno je istakao da "klub nema 450.000 evra za ugovor igrača".

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaKostas PapanikolauJadranska ligaHjuston RoketsEvroligaDušan IvkovićFK Crvena zvezdaAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara