Komentari na vest

A do juče cvetala ljubav... Tuhel otvorio novi front u svlačionici Bajerna (VIDEO)

Z

Zoran1968

pre 3 meseca

Pa naravno da ne moze da vodi Zvezdu iz Malog Mokrog Luga kada mi imamo boljeg trenera
B

Boogy

pre 3 meseca

Kejn pređe u Bajern zbog trofeja, a oni posle 100 godina neće uzeti nijedan. Baš je baksuz.
B

Blyy

pre 3 meseca

Beže im 4 boda ako dobiju zaostalu,ne beže im 44, opet uzimaju titulu peške
Š

Šabalala

pre 3 meseca

Nikad više onog Hejnkensovog Bajerna,kakva je to bila brutalna igra i dominacija,totalni fudbal u svakom smislu te reči!
W

Wij

pre 3 meseca

I Flikov Bajern.
T

Trrv

pre 3 meseca

Mogu oni nanizati 10 pobeda ali to jednostavno nije to, ljudi su navikli na dominaciju bajerna kada oni kao iz čkepi uzimaju pobede s pola gasa,sad nema ništa od toga,nije to ubedljiva igra,nije to taj bajern,promena trenera ništa neće doneti,u onom trenutku kad su se okrenuli hajp igračima ne vodeći računa o njihovim karakternim osobinama su i propali,sane gnabri deliht itd smešno,nabeđene preplaćene zvezdice i influenseri
S

Support Tuchel

pre 3 meseca

Uz vas smo Mr. Tuchel kao i uvek i da ih zajedno sve pobedimo! Go go Tuchel go
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

Ahahaha...ovaj ne moze ni namestenu utakmicu da pobedi.
O

Opi

pre 3 meseca

"Tuhelovi botovi ne postoje i ne mogu te povrediti" Tuhelov bot:
S

Support Tuchel

pre 3 meseca

Neko šampion sveta i Evrope a nekog gazi Severni Liban kao Nuggetsmana i Die Mannschaft
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Teška prevara od trenera. Bajern je pogrešio što je pustio Flika, a možda su čak trebali da istrpe Nagelismana koji je još zelen ali bi kroz koju godinu postao vrhunski trener. Leverkuzen igra preozbiljan fudbal, dosta puta sam ih gledao u Bundesligi i u Evropi. Uzeće im Alonso titulu, i posle toga ide u Real M, ili ne neki drugi top topova klub. Možda ga i Liverpul bude zvao, tamo je igrao, osvojio ligu šampiona itd. Biće Alonso vrhunski trener to se vidi iz aviona, već je i sada
K

Kamo l

pre 3 meseca

Lepe sreće, da titulu ne vidite, narednih 100 god. Lako je vladati kad Bavsrska, stoji iza tebe. A to je bukvalno država u državi. Živeo tamo pa znam, tačnije u Regensburgu, to je 100 km od Minhena.
i

ime gosta

pre 3 meseca

Ovo vam je svetski Nenad lalatovic
L

Liroj Sane

pre 3 meseca

Je jedan prosečan fudbaler! Momak nema brzinu, šut mu je toliko neprecizan, fudbalsku inteligenciju nema nikakvu. Dečko treba da bude srećan što uopšte igra. Njega izbaciti iz kluba i odmah će bolje igrati ko god da bude trener.
r

rea

pre 3 meseca

Sane nema brzinu i šut? Jesi ti siguran da nisi gledao nekog Saneta iz Brčkog?
M

Mitros

pre 3 meseca

Ako nešto ima to je brzina i levica ali da ima manjak fudbalske inteligencija ima.
L

Lmaoo

pre 3 meseca

"šut mu je neprecizan" 😂😂😂 to je nešto što bi neka devojčica uzela u razmatranje analizirajući fudbalske karakteristike igrača ,možeš da imaš dobar,jak ili slab,mlak šut ali neprecizan šut je toliko relativan pojam da je to neverovatno da si pomenuo ,pogotovo što je u pitanju napadač koji šutira po meču najmanje 6,7 puta ,neko ko ima "neprecizan" šut najverovatnije ne bi ni pokušavao da šutira i igrao bi verovatno poziciju golmana,eventualno stopera
M

Monteroo

pre 3 meseca

Sane je kao munja majstore,prelece teren,ima sutinu ,ima sve...samo je nenormalno bezobrazan posto od 16 godine igra za nenormalan kes ali bas nenormalan. A cale mu je bio pristojan bundesligaski igrac za 100000 godisnje u duizburgu....ovome je to trecina nedeljne plate.
T

Tuhelcic

pre 3 meseca

Ovaj covek je imao problem sa jednim Tijagom Silvom, pametnom dosta.. Ali ima mnogo dobrog komercijalistu, jer nemoguce da je on uspeo da se posvadja sa svim bitnim igracima u svim klubovima, upropasti ekipu, i ode u drugu kao da nista nije bilo..
B

Belmondo

pre 3 meseca

dokaz da je mec sa Darmstadom bio namesten
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

Najsmesnjii trener ikada. Taj ne moze da vodi ni Mali mokri lug! Prevara !
Z

ZV

pre 3 meseca

Have you ever seen Hary win the league, have you ever seen Hary win the league, have you ever seen Hary, ever seen Hary, have you ever seen Hary win the league?
N

Nakrivo nasađen

pre 3 meseca

Tupel bi i givikt pokvario...
D

Delija penzioner

pre 3 meseca

Ako je neko mislio , da ovaj stvarno može da našteluje ekipu Bajerna , i da nešto nadogradi nekim mlađim igračima , taj svarno o fudbalu nezna baš mnogo , i Lajpcig bi u ovom trenutku za njega bio maksimum .
P

Partymaker

pre 3 meseca

Jednostavno nije trener za Bajern... I ne može svako da trenira Bajern... Pa jedan Anceloti i Pep Guardiola su imali probleme tamo a ne Tuhel
M

Mrcina

pre 3 meseca

Najveća trenerska prevara u ovom veku.Svaki tim na svetu bi poželeo Kimiha u ekipi,ti nećeš da gradiš igru oko njega.Doveden ti je maltene najbolji golgeter današnjice,imaš prebrza krila,i ti ne možeš Verderu da daš gol na domaćem terenu.Druže moj..
N

Niko123

pre 3 meseca

Ili ga buše, pa namerno nisu hteli.Secam se tih mečeva, pre 10 i više godina, svaki njihov meč je bila goleada i sada hoces da mi kažes, da nisu mogli da uvaljaju 3 gola?kako da ne, pogtovo što se u nemackoj ligi igra otvoren fudbal i odbrane su im bušne.
G

Guru

pre 3 meseca

Pa pre 10 godina, kad ih je vodio Jupp Heynckes. To je bio total fudbal, i to je Bajernov DNK. Dolaskom Gvardiole se sve promenilo. A ovo sad pod Tuhelom je blagi uzas.
š

šampioni malih utakmica

pre 3 meseca

Slažem se sa većinom u vezi Tuhela, ali moram jednu stvar da kažem. M City se najviše pojačao kada je prodao Sanea i Sterlinga. To su odlični igrači koji nemaju srce šampiona, kada je najteže njih nema...
G

Gost 565

pre 3 meseca

Kaze se ,,U.vezi SA Tuhelom".
M

Mimi mesar

pre 3 meseca

Najveća trenerska prevara otkad je fudbala.
B

Bisko

pre 3 meseca

Bila bi fora da H. Kejn opet ne uzme trofej.
h

heri kejnić

pre 3 meseca

uzet će LP
S

Srbija 1991

pre 3 meseca

Nece ga osvojiti sigurno, kup ispali, prvenstvo nema sta da traze pored Bayera!
B

Bisko

pre 3 meseca

Bila bi fora da H. Kejn opet ne uzme trofej.
B

Bisko

pre 3 meseca

Koja bi bila fora
S

Severna Macedonia

pre 3 meseca

Svaka polusezona ista priča. Trener je posvađan sa sve više od pola igrače . Tomas Muller se žali na nedostatak minute . I na koncu Bajern Minken opet prvak i doguraće najmaњe do polufinala liga šampiona , ako ne i više. Sve u svemu Severna Macedonia je vještaćka mala Grčka pokrajina, i njen narod su male Šiptare , ko vole da se peglaju sa njihove brača Kosovare i krvate. Srbija i Helada su bratske zemlje zauvijek. Puni šipose
G

Gost123456@

pre 3 meseca

Ovo su sve posljedice uranija iz 1999
F

Fabri

pre 3 meseca

Pisao sam nakon titule LS sa Celzijem da je imao mnogo vise srece nego pameti i da Kante ima vece zasluge od njega, naravno podsmevali su me ovde mnogi ali nakon potpisa za Bajern sam rekao da je to debakl i nejasan potez takvog kluba sto je isto mnogima bilo jasno... Nakon toga sto mu je Majnc doneo titulu ja ne znam kako je ostao na klupi, vec mesecima nemam ideju kako ovaj covek sedi na klupi Bajerna, njima ce trebati 2 godine da isprave rezultate njegovog rada
T

Targaryen

pre 3 meseca

Potpisujem svaku reč, lik je prevara od trenera, sramota za Bajern što su ga uopšte angažovali…
b

bvb

pre 3 meseca

kao navijač Dortmunda, nejasno mi je da igrače poput sanea i milera nipodaštava, a još nejasnije da ne može da gradi igru oko Kimiha, koji je jedini legitimni nasljednik Filipa Lahma. Sve u rikverc goni, ali na kraju krajeva ne vidim ni što je po medijima sramota ako su izgubili od verdera, prvi poraz kod kuce, i to minimalan.