Komentari na vest

Adem Ljajić: Stvarno imamo ozbiljnu ekipu, mislim da ću ostati

T

Tomaš ue

pre 5 meseci

Jok..nek zove Racica..Grujica..Maksimovica..nemamo ni jednog igraca poput Tadica..jedino Ljajic..al jbg..decko ume i da namesti i da sutne na gol..za razliku od ovih nasih srednjaka..da..zaboravih i Gudelja..sve majstori fudbapa..sl za malo..
M

Manche

pre 5 meseci

Nema mesta za njega u reprezentaciji vise. Vi sto ga prizivate da menja Tadica po 15 min, to je ludost. Na mladjima svet ostaje a to je mali Samardzić.
d

dosao u svoj grad

pre 5 meseci

ADEM JE DOSAO U RODNI GRAD I U SVOJ VOLJENI KLUB(on voli Fk Novi Pazar kao i svi Novopazarci).U NOVOM PAZARU JE NEPISANO PRAVILI*AKO VOLIS SVOJ GRAD, NEZAMISLIVO JE DA NE VOLIS SVOJ LOKALNI KLUB. ADEM CE KARIJERU ZAVSITI U NOVOM PAZARU'JER I SAM JE REKAO DA JE DOSAO DA OSTVARI SVOJ SAN.ADEM POSTUJE PARTIZAN,ALI OPET FK NOVI PAZAR JE NJEGOV VOLJENI KLUB🤷‍♂️DOSAO JE DA IGRA BEZ NOVCA🤷‍♂️SVi NOVOPAZARCI SU VEZANI ZA SVOJ GRAD I GRATSKI KLUB KAO NIKO U SRBIJI.
Г

Гост 1914

pre 5 meseci

Адем је пре свега добар човек и било какво поређење са осталим офанзивним везистима у том погледу немају смисла eeej Taдић 35 та год и уместо да се врати у нашу Вошу и одигра сезону-две,он хоће још новца,фуј !!!
G

GOST 510

pre 5 meseci

Porediš Tadića koji je još uvek broj jedan u srpskom fudbalu i Ljajića koji je imao talenat ali je toliko pao da nije mogao ni u turskoj drugoj ligi da igra pa se zato vratio u jednu od najslabijih liga u Evropi gde su ga jedino tražili.
o

obilic

pre 5 meseci

Na stranu sve,i odbijanje da pjeva himnu...gol i radost posle istog koji je dao Albaniji je nesto neprocjenjivo!
D

Djalminja

pre 5 meseci

Partizan ako na zimu ne dovede njega i jos 3 igraca u odbranu, zvezda ce na kraju vezati 10 bodova
m

max alegri

pre 5 meseci

Ajde ovako, prvo iz neobjasnjivog razloga uvek osporavan u repki, momak tehnicki ponajbolji igrac u poslednjih 15 godina u reprezentaciji, igrao u Italiji u top timovima 10 godina, dosao u N Pazar u dobrim igrackim godinama, i pravi razliku, tako da poteramo upravu iz Partizana i da se dovede Adem za sledecu sezonu u njegovu najvecu ljubav, i da napadnemo Evropu sa Zarkom Lazeticem na klupi. A za Euro, Piksijev ego nece vratiti Adema iako ako je u formi komotno moze da odigra pola sata.
N

NIŠTA, A?

pre 5 meseci

Kad će privatizacija? Šta je aktuelna vlast u prethodnih 10-12 godina uradila po tom pitanju?
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

To je tema koja je odavno skinuta sa dnevnog reda. 2015. "Postoje stvari gde udarite u zid. Sada nisam u stanju da realizujem privatizaciju Crvene zvezde i Partizana, jer izgleda da niko to ne želi da podrži u Srbiji. Možda će neko u budućnosti biti u stanju da uradi to" (Vučić)
l

lyls

pre 5 meseci

Hocemo Adema na Evropskom ! Decko je klasa za sebe ! Ajde Piksi !
D

Dejani

pre 5 meseci

Šteta za njih sto nisu prošle sezone imali ovakvu ekipu.. bili bi čak konkurentni i kada bi igrali u LC. Čitava njihova regija živi z ataj klub. Uigravaju se, igraju bolje iz utakmice u utakmicu
C

C7

pre 5 meseci

Da menja Tadica na po 15 min sasvim dovoljno. Nemamo nekih majstora u ekipi, sve dvometrasi bez tehnike, kada se juri rezultat i igramo na postavljenu odbranu puno bi nam znacio na malom prostoru gde treba mozak a ne fizika.
K

Konkurencija..

pre 5 meseci

Super je Ljajic, ali treba uvek davati priliku mladjima, konkretno Samardzicu da se uigra za Svetsko kada Tadic ode na klupu..
d

diego

pre 5 meseci

ovo do sad sto smo videli vredi repke. A to koliko podize formu iz kola u kolo je opet prica za sebe. Mislim da u samoj zavrsnici sezone nece imati tog igraca koji ce moci da mu parira. Ja licno uzivam da ga gledam. A po aplauzima na svim gostujucim terenima vidim da nas ima jos. Sportski pozdrav!
H

Hayvan

pre 5 meseci

Adem je ljudina i to velika. Svaka cast njemu na karijeru i sto se vratio da igra za NP
O

Ozora

pre 5 meseci

Najveća Ademova kvaliteta je to što je uvek išao prema golu, uvek je išao pas unapred, dribling ili šut i stvarno je znao ubrzati igru reprezentacije. Sa druge strane najveća mana mu je bila duel igra i slabija faza odbrane, isto tako najbolje je igrao na poziciji desetke, koju je igrao i Tadić, pa je onda bio žrtvovan na krilo gde se nije najbolje snalazio jer nema neku veliku brzinu. Voleo bi da digne još malo formu i bude deo reprezentacije na Euru jer mu je nekad dovoljno i 10 minuta da napravi dar-mar.
d

darjann

pre 5 meseci

klasa bomba igrac najbolji igrac lige ubedljivo
+

+ Trišović

pre 5 meseci

Eto Luke Jovića i Žigić Nikole na leto u Crvenoj zvezdi, a Saša Ilić, Nađ i Krstajić se vraćaju u Partizan kao fudbaleri.
v

v1ad

pre 5 meseci

Moram da kažem, čoveku svaka čast što se vratio da igra ne u Partizan ili Zvezdu već u mali klub kao što je Novi Pazar. Da je više primera kao što je on, tipa kad bi se neko vratio u recimo Vojvodinu, tipa Mijat Gaćinović, liga bi nam baš bila dobra.
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

Ubejen sam da ima mesta za njega u reprezentaciji, izuzetan fudbaler.. Ovo kazem za momka iako sam navijac Zvezdin...A sto se tice Novog Pazara, mogu reci svaka cast...Ajte u evropske kupove, lige i taman da se uradi napokon juzna tribina o kojoj se prica 10 godina i spominju tenderi, i da se pokrije, stavi krov...Bio bi jedan prelep stadion...U Sapcu Macvi fali severna tribina i naravno krov a i Pazaru juzna...
M

Maestro

pre 5 meseci

Najbolji igrac nase lige.. Bolji od svakog trenutnog igraca Crvene Zvede i Partizana. Fiorentina, Roma, Inter, Torino, Besiktas i u svim klubovima imao zavidnu minutazu i statistiku i dodjes bez novca da igras u svoj maticni klub.. kakva klasa od coveka i igraca. Ko prati utakmice Novog Pazara jasno mu je o cemu pricam. Na koji god gostujuci stadion da se pojavi od kako se vratio u Srbiji ispracen je aplauzom i sa odusevljenjem gostujuce publike. Nadam se da ce ostati do kraja sezone u nasoj ligi, da uzivamo u tvojoj igri. Maestro.
l

lol12

pre 5 meseci

Ti pricas kao da je juce igrao u Interu a danas dosao u Pazar iz ljubavi.Momak 3 godine nije igrao fudbal,nije ga ni raspali partizan hteo iz tog razloga.Ljudi uzeli pojacanje iz druge japanske lige a Adema nisu.Uzdigli ste ga previse na konto 2 dobre utakmice.
4

4 S

pre 5 meseci

Mirko Ivanic je najbolji,zatim Katai,iako nema sanse kod ovog zidova,a zatim Saldanja,realno je tako.
B

Baco ban

pre 5 meseci

Dodji u Partizan, da vratimo titulu
S

Srbija 1999

pre 5 meseci

Bolji je barem od polovine sto igraju za reprezentaciju!