Komentari na vest

Adio, Romelu! Benvenuto Bobby?

y

yugg

pre oko 1 godinu

Bobi je zuba ronaldo za ovu belgijsku drtinu
d

dikDo

pre oko 1 godinu

Kakav god da je, Čelziju može valjati sljedeće sezone. Samo da malo smrša i daće 15 golova u ligi sigurno. Jednostavno nema pravih špiceva više, dokaz je da su Lewa i Benz najbolji, a bliže 40oj nego 30oj. Izuzetak je Haland.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Bobi Zamora bi im bio top pojacanje.
Z

Zoki SU

pre oko 1 godinu

Secate li se pocetka karijere Lukakua ? Verovatno ,mnogi ne ... Lukaku danas ima 30god. Ja licno sticem utisak da Lukaku igra vec 20g. Ne igra 20, ali 15g. DA. Kako ? Jos jedan primer sumnje u godinu rodjenja Lukakua, kao i mnogih tamnoputih igraca. Zasto njihove karijere krenu u 28-29g. strmoglavo da se gase ? Pa gase jer jer je mnogo tamnoputih igraca podmlade svoje krstenice 4,5 pa i 6 godina. Najnoviji primer je Mukoku iz Dortmunda. Pogledajte njegove slike s 13g.
S

Stevan Miksaa

pre oko 1 godinu

Pocetka Lukakuove karijere se secam. Igrao za Anderleht protiv Partizana plej-of za Ligu Sampiona. Bili veliki favoriti i ispali na penale. Tada je bio zver u donosu na bukvalno ceo tim sa svojih 17 godina.
Š

Šta ti je život..

pre oko 1 godinu

Ha,ha,sa 15 oni imaju troje djece od koje je već jedno krenulo u školu!
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Naravno da se secamo Lukakua sa pocetka karijere, igrao u Anderlehtu sa Protom, Biljom, Busufom, Juhasom, Partizan ih eliminisao na penale... Dobra je bila ta generacija belgijske ekipe. Godinu dana kasnije igrali sa Genkom za koji su nastupali Kevin De Brujn i Tibo Kurtoa.
D

DG 82

pre oko 1 godinu

Nije ti baš dobro poređenje, Lukaku je rođeni Belgijanac, a Mukaku je Kamerunac. Lukaku je jedini problem visina i težina, visina 190+, težina 95+, on je takve građe da uvek mora mnogo da radi na kondiciji da bi bio u formi ali izgleda da ne voli mnogo da trenira. Uz sve to Lukaku je klasični Belgijanac, poznato je da Belgijanci i Holanđani ne traju dugo, traju do 30 godina (max 32), retko ko od njih ima volju za kvalitetan fudbal posle tridesete.
z

zaboravio

pre oko 1 godinu

si najboljeg igraca anderlehta tad i to ubedljivo BUSUFU
D

Direktor fotografije

pre oko 1 godinu

@DG82 Nije Mukaku, nego Mukoko, decko se zove Jusufa Mukoko, ni za Holandjane nisi u pravu, mnogi Holandjani su igrali posle 32. godine zivota, Van Der Sar, Stekelenburg, Vorm, Krul, Heitinga, Melchiot, Bouma, Vlaar, Ojer, Van Bomel, Engelar, Landzaat, Najdzel De Jong, Afelaj, Van der Vart, Snajder, Rejziger, Koku, Van Der Mejde, Roben, Makaj, Huntelar, Van Persi, Kajt. Imas Pasvera koji je sa 39 godina debitovao na SP, jedino su Van Der Vil i mozda Drente zavrsili karijeru pre 30. godine zivota.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

@zaboravio Pa kad je Mbarak Busufa otisao u Anzi kod Etoa i Kris Sambe.
o

otisao

pre oko 1 godinu

je ali nakon sezone u kojoj su igrali protiv partizana :D
D

DG 82

pre oko 1 godinu

@Direktor fotografije jesam u pravu, pogledaj statistiku tih igrača koje si nabrojao, jeste da su igrali posle tridesete ali ne kvalitetno, svi su imali manji broj utakmica i golova u svojim klubovima i većinom su bili tu samo zbog dužine ugovora. Golmani su druga priča, oni uvek duže traju. Lukaku nije više dobar za najače timove iz lige petice, bio je odličan napadač ali sad je jedva solidan.
I

Internazionale Milan

pre oko 1 godinu

Prvo Inter mora da se reši Kineza,dok su oni tu nema pomaka na bolje ni malo.