AFRIKA: Radža u seriji od osam pobeda

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 09:09

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Egipat 1)

Domaćin je na osmom mestu u šampionatu Egipta, dok je Keramika peta i ima šansu da se bori za plasman u međunarodna takmičena. Enpi je osvojio samo bod u prethodna dva kola. Keramika je slavila tri puta u poslednje četiri utakmice. U ovom delu sezone Keramika Kleopatra je slavila protiv današnjeg rivala sa 2:0.

FARKO – SMOUHA, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Farko se bori za opstanak u Egiptu. Posle lošeg početka sezone ušao je u formu, ima sedam bodova na tri prethodna duela, pa mu fali dva boda izađe iz opasne zone. Smouha je u gornjem delu tabele, na šestom mestu, sa čak četiri pobede u prethodnih pet kola. Smouha je pobedila narednog rivala sa 2:1 u poslednjem odmeravanju snaga početkom decembra prošle godine.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

RADŽA KAZABLANKA – BERKANE, 20.00

(Fudbal, Maroko 1)

Berkane za vikend nije uspelo da osvoji tituilu u Kupu konfederacija. Kruna u drugorangiranom međunarodnom takmičenju u Africi je otišla u vitrine Zamaleka. U šampionatu Maroka je četvrti. Radža se bori za krunu sa FAR Rabatom. Ima četiri boda manje, ali i utakmicu manje od šampiona, pa joj je ovaj duel biti ili ne biti ako želi da ostane u igri za tron tri kola pre kraja elitne lige Maroka. Ekipa iz Kazablanke je u seriji od osam pobeda. U prvom delu prvenstva je bilo 1:1 u duelu ovih timova.


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara