Ajmo sad svi - naklon (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.05.21. | 21:46

Kristijano Ronaldo postao prvi igrač u istoriji koji je uspeo da postigne 100+ golova u tri najjače lige sveta...

Osporavajte ga koliko hoćete, tvrdite da Juventusov najveći problem leži u njemu, a on će se dokle god bude disao truditi da vas demantuje. Očekivalo se da će do trocifrenog golgeterskog učinka u dresu Stare dame doći protiv Milana. Nije. Palo je malo odlaganje, evo, do večeras, kad svečano možemo da konstatujemo kako je Kristijano Ronaldo postao prvi igrač u istoriji fudbala kome je pošlo za rukom da postigne 100+ golova za tri različita kluba (Mančester Junajted, Real Madrid, Juventus) i za nacionalni tim (Portugalija).

CR7 je istoriju ispisao u 45. minutu meča protiv Sasuola, pošto je lako prošao pored Brazilca Marlona i onda rutinski savladao golmana domaćeg tima za 0:2. Ekipa iz Torina na putu je da dođe do tri boda koja je ostavljaju u trci za Ligu šampiona, ali to u ovom momentu nije tema. U ovom trenu govorimo o Ronaldu i njegovim rekordima.

Izabrane vesti

Pa u tom smislu još malo brojki za divljenje.

Pazite ovo:

Kristijano večeras igra 131. utakmicu u dresu torinskog kluba. U Seriji A mrežu je tresao 80 puta, u Ligi šampiona 14, u Superkupu dva, u Kupu Italije četiri...


tagovi

Kristijano Ronaldo

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara