Komentari na vest

Ajmo sad svi - naklon (VIDEO)

m

mvc

pre oko 3 godine

Misljenja su razlica, ukusi takodje. Uvek ce biti podele i to je legitimno. Ali nije sustina. Poenta je da je fudbal igra gde bolji daje gol, pobedjuje, osvaja trofej. Sve u svemu, matematika ne laze, Cristiano je po svemu tome najbolji svih vremena. Kraj.
B

Brko

pre oko 3 godine

Hahhha, čuj Serie A bolja od Bundeslige. Ahahhaha. Još kaže neko, vidiš, Juve se bori za 4. mjesto. I to mu kvalitet? Juve koji ispada od Ajaxa, Lyona, Porta. To što Mönchengladbach izbaci Intera, Dortmund Intera prošle sezone, Bayern bi otresao svakog, Leipzig također. Naučite da historija ne dobija mečeve. I u cvajti imamo Hamburg, bivšeg prvaka evrope koji je tukao Juventus u finalu. Pa šta sad? Devedesetih i dvijehiljaditih je Serie A bila najjača. Od 2010. kvalitet je drastično pao. Liga očajna, talijanskih talenata nema ni na mapi. Vidi se po reprezentaciji. Treba bit realan. Liga istrošenih igrača, otpadaka i penzionera. Sa vrlo malo klase. Ove sezone imali smo sve bundesligaše u 1/8 finala lige prvaka. Prošle sezone dva polufinaliste i osvajač.
K

Kobe

pre oko 3 godine

Nema sta, unapredio je Juventus otkako je dosao, evo sad su peti na tabeli, a ispali su od Porta u LS u osmini finala. Stvarno veliki napredak, nema se sta tu reci.
B

Bnm

pre oko 3 godine

Plus 1 LS vise od Mesija i titula sa repkom... i posle neko kaze bolji Mesi od njega... nema sanse!
G

Gostsjs

pre oko 3 godine

Naravno da je bolji. I Ronaldinho je. Imaju prirodni talenat. Ronaldo ima talent ali i vrhunsku radnu etiku. Zato je tako trofejan za razliku od Ronaldinha.
H

Hkvkb

pre oko 3 godine

Kakve veze imaju trofeji sa tim koji je igrac bolji? Da li je Vilja bolji igrac od pravog Ronalda jer je osvojio LŠ, a Ronaldo nije? A i sa reprezentacijom je bio uspesniji.
C

Crveni karton

pre oko 3 godine

Messi da nije trenirao i da nije imao radnu etiku propao bi kao Ronaldinho.
D

Direwolf

pre oko 3 godine

Ista fora kao sa Federerom, Noletom i Rafom. Na stranu sto nekoga od njih mozda covek ne mirise, ali nema dileme da je privilegija sto smo u prilici da ih gledamo istovremeno i uzivamo u njihovim mecevima. Majstor do majstora.
b

boyka

pre oko 3 godine

koliko zlobe i sujete na jednom mjestu!? da li zbog toga sto je covijek postigao navise golova u istlriji ove igre 770 ne znam ali evo vam par cinjenica vise od 50 het-trikova, vise od 50 golova iz sl udaraca, vise od 100golova desnom nogom, vise od 100 golova lijevom nogom, vise od 100 golova glavom, vise od 100 golova iz penala, vise od sto golova postigao u englesleskoj, vise od 100 golova u spaniji, vise od 100 golova u italiji, vise od 100 golova igrajuci za portugal.. vise od 250 asistencija, 5 zlatnih lopti, i vise od 50 trofeja i individualnih nagrada ukupno u karijeri. E sada ne morate reci da je najveci ali ovi rezultati se jednostavno moraju postovati..
H

Hshshsh

pre oko 3 godine

Penaldo sa razlogom
M

Mikri

pre oko 3 godine

Zasto bi ronaldo imao problem sa egom i imao kompleks...od koga braco? Jel vi razumete kad neko grize da uzme sto vise?! Vi kad radite u firmi vi ste u fazonu plata 30 mica i ja do penzije tako...vazi. Uvek gledas kako da napredujes, da dobijes vise love ili na kraju krajeva zaj nekog da bi ti avanzovao...e to ti je ronaldo i sve sto radi je legitimno jer nikog nije ubio niti nekom oteo, covek bre svake godine skine 1 kg da bi odrzao brzinu i fizikalije...pa vi bre za 20 dana 5 puta promenite kilazu, a covek je u 100g drzi godinu dana ej

Немања Земун

pre oko 3 godine

Браво царе. Тако је.
C

Caradk

pre oko 3 godine

Sjećam se jedne utakmice kada je tražio da se poništi gol Benzemi da bi se njemu svirao penal kako bi on dao gol. Naravno da ima velik ego i to je samo jedan od milion primjera koji ti dokazuju.
K

KLJAJICEVO

pre oko 3 godine

Sve ok, svaka cast, fantatican fudbaler, voleli ga ili ne voleli... ali zasto pisete u 3 najjace lige sveta. Po kom kriterijumu je Kalco jaci od Bundeslige u eri ovog igraca??
E

Esem

pre oko 3 godine

Veliki pozdrav za najlepšu Krnjaju!

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Kazi ti nama po kom kriterijumu nije?
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

A kako nije? U bundelsigi imas bajern koji dominira i jos nekoliko dobrih klubova kao sto su lajpcig, bvb, volfzburg. Ovo ostalo je tezak prosek, cak i ispod toga. U italiji imas juve, inter, milan, napoli, atalantu, romu, lacio, fiorentinu i ostale. Mozda su lajpcig i bvb kvalitetnije ekipe od napolija ili milana, ali generalno kad se uzme u obzir kvalitet svakog pojedinacnog kluba u ligi, serija a je odmah ima premijer lige i primere. Pogledaj samo ko je 5. I bori se za ls u nemackoj, a ko u italiji. Tamo ajntraht koji ne moze da se sastavi vec mesec dana, a u italiji jedan juventus. A ekipe poput rome, koja je igrala polufinale el, i lacia su bas daleko od ls.
A

Aleks Miami

pre oko 3 godine

Evo ja cu da ti kazem u cemu. U tome sto ekipe tipa Juventus, Milan, Atalanta, Lazio, Napoli, Roma.. mogu da pobede sve ekipe u Bundes sem Bayerna. Pozz
l

loool

pre oko 3 godine

Aleks Miami, ako ti je to kriterij onda Bajern, Dortmund i Lajpcig mogu da pobede svaku ekipu iz Italijanske lige pa šta sad? :)
B

Bon Jovi

pre oko 3 godine

Egomanijak bez granica i imalo poimanja reči "tim". Najveća greška u eri Andrea Anjelija bez ikakve dileme. Da je jedan od najboljih koje smo gledali uopšte nije sporno ali čovek je svojom filozofijom "ja pa ja" i posebnom tretmanom uništio duh ekipe. Da ne pričamo koliko ih je koštao a da ni na jednoj velikoj utakmici nije pokazao taj extra kvalitet. Tu statistiku protiv Sasuola, Krotonea i Kaljarija može da okači o maloga pajka. Kolika je to samo sujeta kad ni dodelu zlatne lopte Levandovskom nije mogao da ispoštuje, a ima ih 6-7, neverovatno kakav tip.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Iskreno druze, kakav je tim Juventusa bio ove sezone ( kazem za utakmice koje sam gledao), kad zatvoris samo Ronalda nema o cemu da brines, jer ostatak se ne snalazi najbolje. Potpisujem da je lik trenutno najkreativniji lik u Juveu od standardnih igraca, da ima najbolji pas. Pokazao je vise puta to. To si samo govori koliko su ostali "dobri". Tu nisam racunao Dibalu koji nije ni igrao. Covek nije vise u cvetu mladosti da moze sad da sam razbija odbrane, vec dosta zavisi od tima. Realno Juve nema nikakvu igru, tako da covek nije ni imao priliku za zablista. Naravno da je u padu forme zbog godina, ali igrac sa njegovom trenutnim kvalitetima i statistikom od 23, 24 godine bi se prodavao lagano za 100+ miliona.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Odbrameni igrac se zove tako zato sto je njegov glavni zadatak da brani gol. Veznjak se zove zove tako zato sto povezuje odbranu i napad ili povezuje napadace sa golom. Isto tako se Ronaldova pozicija naziva napadac, da "napada" protivnicki gol. Poenta fudbala i jeste u neku ruku da se namesti uglavnom napadacu sansa za gol. Ronaldo to najbolje radi tu realizaciju sansi. Pa bilo koji napadac da dodje do njegove brojke golova u samo jednoj sezonu, nebitno koliko su penali, vec sutradan kosta 100+ miliona. Igrac od 22, 23 godine da ima ovakve tri sezone u Juveu, vec bi kostao 150 miliona i trazili bi ga Real, Barsa, PSG i ostali bogatasi...
h

hahahahh

pre oko 3 godine

Jaffa keks, kako mislis Ronaldo to najbolje radi, tu realizaciju sansi? Pa ima duplo vise suteva na gol od Lukakua i Muriela ove sezone, a dao je samo 5,6 golova vise. Ronaldo nije ni blizu najboljih kada se pogleda realizacija sansi.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

@hahahahh Dobro, mozda sam preterao sa najbolji ovih sezona, jer Leva je nenadmasiv prethodne dve. Opet ponavljam i ostali napadaci sutiraju i ostali napadaci bleje u 16, pa ne vidim da ih nesto mnogo ima preko 20 golova nekoliko sezona uzastopno. Da su te sanse toliko dobre i da mogu napadaci tako lako da ih koriste, ne bi se utakmice zavrsavale sa par golova, nego kao na vaterpolu. Uzmimo u obzir da Juve nema kreativaca koji bi ga "pronasli" u napadu, jos manje igraca koji mogu dobre centarsuteve da salju gde je on realno ubica. Tako da jos manje dobrih sansi za njega. Mesi i on odigrali dve "najgore sezone" u zivotu i opet su te sezone bolje nego najbolje sezone vecine igraca koji se smatraju klasom. Recimo najbolja Zlatanova sezona u Seriji A je bila sa 28 golova (11/12 Milan) i 25 (08/09 Inter). Imao je 30 golova po jednom u PSG i LA Galaksiju, i jednom 38 u PSG. To su njegove najbolje sezone u karijeri, a smatra se klasom. Da te podsetim Ronaldove statistike u ove tri godine samo u Juventusu gde je "ocajan": 21 prve, 31 druge i 28 golova ove sezone u ligi koja jos uvek traje. A svi znamo kako Zlatan nije ego manijak.
G

Gost23t

pre oko 3 godine

Cast mi je sto sam imao priliku gledati fudbal u njegovoj i Mesijevoj eri. I nadam se da ce Mbape igrati na slicnom nivou, jer posle njih nece biti to to ako se ne pojavi igrac koji ce moze da drzi svoju igru na nivou na kojem su igrala ova dva vanzemaljca.
M

Majstor Fudbala

pre oko 3 godine

Ja mislim da bi "Ronaldo in prime" u ovoj ligi dao 50 golova u sezoni i to čak i u ovom trenutnom Juventusu.
M

Mikki

pre oko 3 godine

Najodvratniji lik u svetskom fudbalu, ali svaka mu čast na učinku. Srećno u ligi evrope sledeće sezone
G

Goster

pre oko 3 godine

svaka čast decko je ozbiljna mašina voljeli ga ili ne ove brojke su vrhunske,mnogo ulaze u sebe jeste da ga ego ubija ali on je sve u životu radom napravio i na tome mu skidam kapu,mada realno meni je bio nekako najbolji u Junajtedu jer se malo vise zabavljao igrao je krilo imao vise asistencija i driblinga,u Realu je shvatio da ce kao spic produžiti karijeru i ide mu od noge...Jos jednom svaka čast
B

Bavaria

pre oko 3 godine

3 najjace lige sveta? Od kada je to Italijanska liga jaca od Nemacka?
B

Brko

pre oko 3 godine

Ma pusti nostalgičare, žive u pretprošloj deceniji. Bundesliga u zadnjih 10 godina ima dvije lige prvaka(Bayern 2013. i 2020.), još dvoje finalista (Bayern 2012. i Dortmund 2013.), još 5 Bayernovih polufinala, jedno Šalkea (2011.) i jedno Leipziga (2020.). U Ligi Evrope italijani idu nešto dalje, ali nemaju titulu kao ni bundesligaši. Tu dobiju dosta bodova za koeficijent, ali čini mi se da od sljedeće sezone Bundesliga ponovo ide na 3. mjesto.
R

Reci

pre oko 3 godine

Trenutno ne,ali ltoz iszoriju uvek bila jača
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Srecno u ligi evrope
a

ajmo svi

pre oko 3 godine

naklon do poda za lika koji je realno isilio 100 golova na ustrb uspeha tima,stajao u sesnestercu tri godine i dizao ruku da mu dobace.Jedan penal nikome nije prepustio,za slobodnjake da ne pricam silio ih 3 godine a 2 godine ni jedan nije ostavio pjanicu koji je mag za slobodnjake a video je da mu ne idu i da nije dao ni jedan i opet se kompleksirao da prepusti pjanicu.Juve je kriv sto mu je to dozvolio zato je i dibala ugusen.Svaka cast za 100 golova kapa do poda ali ovo su sve cinjenice
B

Bgd-Srb

pre oko 3 godine

Druze da sam ja Ronaldo ne bi dao loptu tati rodjenom,a ne nekom dibali,pjanicu ili kome god...
9

951357

pre oko 3 godine

Da je Ronaldo biti lako, Ronaldo bi bio svako.
I

Imtwr

pre oko 3 godine

951357, hvala bogu pa su rijetki igraci poput Ronalda. Ne daj Bože da je više ovakvih igrača poput njega i Nejmara. Mislim da ne bi pogledao nijednu utakmicu.
9

951357

pre oko 3 godine

@imtwr - jedino zajednicko sto Nejmar i Ronaldo imaju je to da obojica govore portugalski. A ako zbog Ronalda ne bi gledao fudbal, verujem da ga onda nisi gledao ni prethodnih 20 godina koliko on igra, pa zato to kazes.
M

Mmmmuu

pre oko 3 godine

951357, ima i jos nesto. Slicni su po ponasanju. Odvratni obojica.
9

951357

pre oko 3 godine

Čovek zmaj! Kakav igrač!
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Naklon do poda. Odvesti Juve od 9 titula do plasmana u LE zaista zasluzuje sve pohvale!
W

Weedic

pre oko 3 godine

Gospodin
D

Demian

pre oko 3 godine

Na početku teksta piše: "Kristijano Ronaldo postao prvi igrač u istoriji koji je uspeo da postigne 100+ golova u tri najjače lige sveta..." A dalje u tekstu stoji da je dao 80 u Seriji A. Bez obzira na taj sitni detalj, čovjek je najbolja gol mašina koju sam ja imao priliku gledati. Sad da li je ili nije najbolji igrač, to je sve stvar ukusa, ali kapa dole za sve postignuto.
t

tyrion_lannister94

pre oko 3 godine

kakve ovo komentare ostavljate ljudi sta vam je,pogledajte ove brojeve...covek je INSTITUCIJA
P

Paredes

pre oko 3 godine

Kakve bre brojeve? Lukaku i Muriel su iz duplo manje suteva ove sezone postigli 20+ golova u ligi. Lako je Ronaldu kada citav tim igra za njega. Zato rezultati Juventusa i trpe zbog njega.
H

Haha

pre oko 3 godine

Odgovor za Paredesa: Druze Ronaldo ima punih 36 godina, Muriel 30, Lukaku 28. Znaš li ti šta je on bio u njihovim godinama? Kako neko moze da ospori coveka koji je dao tolike golove, sve zivo osvojio, igrao i englesku i spansku i italijansku ligu. Ovo samo kod nas ima, da osporavamo najuspešnije. Tako je i sa Djokovicem, Jokicem...
M

Maked

pre oko 3 godine

Haha, pa Ronaldo je uvijek davao mnogo golova ali je uvijek bio jedan od najgorih što se tiče učinkovitosti pa čak i prije 10 godina. Uvijek su svi igrali za njega.
G

Ghost007

pre oko 3 godine

Pa zato je i Juventus propao, jer svi igraci moraju da igraju za njega da bi on nabudzio statistiku da bi se posle pamtio po tome kako je oborio rekorde... sad da predje i u Psg ili Bajern, ne sumnjam da bi i tu oborio rekord i postigao 100+ golova...
M

Mitt

pre oko 3 godine

Uopste nije tako. Imas utakmica gdje dobar dio lopti uopste ne ide na njega.
П

Пеналдо

pre oko 3 godine

Браво мачко! Догодине трофеј у Лиги Конференција, нек' се тресе Торино!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Sad da ode u penziju, moze da kaze da ima 2 trofeja sa reprezentacijom. Pozzz
L

Lolll

pre oko 3 godine

U tom denveru, Ronaldo je sam rekao da je liga nacija nebitna i nije je ni hteo igrati sve dok Portugal nije dosao do polufinala
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Pa dobro. Ima evropsko prvenstvo, najvece reprezentativno takmicenje posle svetsko prvenstva. Malo li je?