Komentari na vest

Ako je u prvoj ligi ovako... Tevezove reči za prst na čelo: Moji fudbaleri ne znaju da sabiraju i oduzimaju

Kg_Šumadinac

pre 7 meseci

Bravo za realnost koju govori i koja je poražavajuća. Pošto ta trojica igrača koji ne znaju da sabiraju i oduzimaju, sigurno znaju da koriste telefone, društvene mreže, imaju tetovaže sa citatima i slične moderne stvari, koje fudbaleri polupismeni forsiraju. Inače, garantujem da je i na ovim prostorima slično. Pogledajte, poslušajte izjave naših igrača nakon utakmica, sve će vam biti jasno. Ono škole nije videlo. Bukvalno imaju, mali odmor i fizičko od obrazovanja. Ali zato savladali tehniku privlačenja kamenjarki, polupanih, lakih žena, kojima je isto tako obrazovanje pod C ili pod D, pa im je veći broj grudnjaka od IQ. Pozdrav
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Znaci intamo parizer hara
R

Realan skroz

pre 7 meseci

Mi smo Singapur za veci deo Juzne Amerike... Jos kad bi kod nas narod preuzeo zivot u svoje ruke i manje kukao i plakao sve bi bilo bolje... Pa nije nama nijedna vlast Bogom data... Znaci, sve je do nas
N

Nije realno

pre 7 meseci

Druze, znas li ti sta je Singapur? Svemirski brod za Srbiju. Bio sam u Kolumbiji letos - Bogota, Kartahena i Medulin, mesec dana tamo, znas ti sta je to? Bogota je cudo, veca je od Njujorka. Kartahena je za CG i Hrvatsku Maldivi na kvadrat. Medulin je fanstastican. Ljudi malo znaju jer malo putuju, jer malo para imaju. Americki filmovi uopste ne pokazuju realnost. Video sam ja i Singapur, i Vjetnam, itd. Ovo ovde jeste nase, i volecemo ga uvek najvise na svetu, ali je wc solja u odnosu na 80% planete i to bukvalno. Beograd se jos i kao kotira kao nesto, ali ovo ostalo…tuga. Zimbabve je bolji.
m

mvranic81

pre 7 meseci

Pa i kod nas bi skola radila punom parom
T

Twix

pre 7 meseci

U sklopu tog programa trebalo bi da obrade i knjigu "Otvorene vene Latinske Amerike" da znaju i zasto su siromasni.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Postoji u "Lepom Džoniju", neovesternu Voltera Hila, scena u kojoj lik u tumačenju Mikija Rurka odluči da ne baci svoje fotografije, nastale pre operacija lica. One ga mogu odati, i on to zna, možda i koristi tu činjenicu. Nije ni bitno, jer jedino što želi jeste da naplati dug prema ubicama njegovog jedinog prijatelja. U životu, neretko se učini slično, kako nikad ne bismo zaboravili koliko i kakvih gadova ima. Da se nikad ne bismo polakomili u potpunosti za osećajem prijatnosti na nekom prostoru, i sa malobrojnim kvalitetnim osobama. Čovek gleda čoveka kroz ožiljke, do duše, ako vredi. Ako ne, potpuno je nebitno.
T

Trpke

pre 7 meseci

Grande Karlitos ! APAČ !
B

Burek

pre 7 meseci

Veliko poštovanje za gospodina. Sećam se da je jednom pričao kako mu je draže da odgleda jednu partiju golfa nego El Klasiko - iskreno, za to mu skidam kapu jer nije fudbal jedina stvar na ovom svetu.
D

Dadi965

pre 7 meseci

Tako je. Retkost da neko ističe važnost obrazovanja. Nije sve u novcu