Ako ne dođe Sančo, Junajted kreće po Liverpulovu bivšu želju iz Čempionšipa

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.09.20. | 09:44

Cena je preko 40.000.0000 evra

Manje od sedam dana pred zatvaranje fudbalske pijace, Mančester Junajted se i dalje nada da će aktivirati transfer bombu zvanu Džejdon Sančo iako zasad ne postoje nikakvi uslovi za to. Ponuda Crvenih đavola nije ni blizu onoga što traži Borusija Dortmund…

Zato velikan sa Old Traforda ima spremnu i alternativu za kapitalno pojačanje na krilnoj poziciji. Zainteresovan je za senegalsko krilo Ismailu Sara iz Votforda. Neki kontakti su već uspostavljeni i Junajted će držati Sara i Votford u pripravnosti do samog finiša fudbalske pijace. Ako im se ugase sve nade za dovođenje Sanča, Crveni đavoli će tek tada krenuti po Senegalca.

Izabrane vesti

Sarov eventualni transfer na Old Traford neće biti manji od 40.000.000 funti (oko 44.000.000 evra), javljaju ostrvski mediji. Votford ga je letos Renu platio 30.000.000 evra, igrač se u Premijer ligi pokazao dobro i Stršljenovi žele da zarade na njemu. Nije im potreban tako skup igrač u Čempionšipu jer moraju da skrešu troškove, pa je prodaja Sara neophodna finansijska injekcija. Videćemo da li će Junajted platiti traženu cenu ili će se cenjkati, mada nema mnogo vremena za kalkulisanje.

Senegalac je nedavno bio i na Liverpulovoj listi pojačanja zajedno sa Usmanom Dembeleom i Diogom Žotom, ali je Jirgen Klop na kraju odlučio za Portugalca iz Vulverhemptona. 

Junajtedu su ponuđene i neke druge alternative u slučaju da ne dođe Sančo. Agenti im nude Milika iz Napolija, Perišića iz Intera i Daglasa Kostu iz Juventusa, ali na Old Trafordu veruju da je Sar bolja opcija od svih pomenutih. Ali prvo Sančo

 


tagovi

Ismaila SarLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara