Komentari na vest

Ako si dobar za reprezentaciju, dobar si i za Ajaks: Ponuda života mundijalskoj senzaciji Nopertu

h

hiss

pre preko 1 godinu

I Van der Sar je bio bolji sa 38 nego sa 28 godina. Velika većina visokih golmana ima takav razvoj. Kurtoa napreduje iz godine u godinu. Dok steknu iskustvo i nauče da se postave. Njima je to ključno, jer da dohvate mogu sve ako se dobro postave. Što su iskusniji to su bolji. Vrhunac dostižu sa nekih 35 godina. Kod nižih golmana je skroz kontra priča, oni zavise od refleksa, pa ne 99% njih ne može da brani toliko dugo na top nivou kao dvometraši, ali isto tako oni ranije "eksplodiraju".
T

Trpke

pre preko 1 godinu

On Kad pokusao ispast pametan,Pa ispadnes glup. Yashin branio do 40ete,Barthez branio do 40, Casillas bi branio Jos uvek da nije imao infarkt. Kahn branio do 40ete. Svi ovi golmani su nizi od 190 . DeGea dvometras, bolje branio sa 20 Nego sada kada bi trebao biti u prajmu.
h

huss

pre preko 1 godinu

Ne bih bio baš tako siguran ko je ispao glup. Može i bez ovog "ispao". Namerno sam napisao "na top nivou", da mi se ne bi neko pravio tako pametan sa 5 zuba u glavi, ali ne vredi. Bartez posle 35-te je bio rupa i ismevan. Kasiljas posle 33-će je bio samo veliko ime i ništa više, ni u Portu nije bio iznad kvaliteta tima. Pominješ De Heu da je dvometraš, a Kana da je nizak, a oni skoro identične visine, 3-4 centimetra razlike plafon. Tražiš tu neke pojedinaćne priče samo da osporiš tuđe mišljenje. Izuzetaka svakako da ima u toj mojoj priči, ali 90% golmana ima takav razvoj.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Koliko ja gotivim Ajaks kao klub.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Lepa prica,Ali decko je suvi prosek od golmana.
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Volim ovakve priče sa Mundijala, momak nepoznat većini, dobio letos šansu u već zrelim godinama u Herevenu, pokazao pristojne partije i evo ga na sam šlag evropskog fudbal....