Komentari na vest

Ako vam se ne dopada kako igra, prestanite da gledate fudbal

Mr 007

pre oko 2 godine

Kutinjo je sigurno jedan od najboljih plejmejkera na svetu (De Brujne,Bruno Fernandes,Tadic i Kanga😂 salu na stranu,Kanga je majstorcina za nase uslove). U Barsi nije uspeo ne zato sto je los igrac,vec zato sto je Mesi igrao na njegovoj poziciji. Kutinja je Barsa gurnula na krilo i ocekivala cudo,plus je retko dobijao loptu od sebicnog Argentinca.
4

40 miliona

pre oko 2 godine

Će biti bagatela cena za Kutinja kad uhvati formu do kraja sezone. Stivi G pravi odličnu ekipu, biće Aston vila nezgodan protivnik svima u sledećoj sezoni.
Č

Čedomorac

pre oko 2 godine

Kad kupiš nekog igrača moraš da znaš kako da ga koristiš i to Džerard odlično radi pogotovo što je jedno vreme igrao sa Kutinjom. Barselonina igra je bila bazirana na Mesiju tako da pored njega niko nije mogao da igra. Džerard ga je doveo i pravi formaciju oko njega, a on svakako nije zaboravio da igra fudbal.
k

kokokoko

pre oko 2 godine

Kida lik otkad je otisao iz malene Barse, nadam se da Haaland gleda sve meceve i da kapira neke stvari.. i da nece otici tamo.
t

trpke

pre oko 2 godine

Jedan od poslednjih brazilskih plesaca
P

PFC NS

pre oko 2 godine

Gledao sam tog coveka uzivo na mecu Srbija Brazil na Svetsko u Rusiji i na mene je tada ostavio najjaci dojam. Koja prefinjenost u svakom dodiru sa loptom. Bilo ga je nazalost po nas miliona gledati. Mnogo jaci utisak je ostavio na mene od npr Neimara koji se valja vise nego sto je igrao. Bas Sam se zacudio da nije uspeo u Barseloni. Svidja mi se sto je u Vili koja je odlicna ekipa i nadam se da ce sledece sezone da se bore za Evropske kupove jer to po svemu zasluzuju. A sad imaju opet lidera koji ih moze dovesti tamo.
S

Stele

pre oko 2 godine

Borice se oni Brazilci za titulu prvaka sveta sa Kutinjom

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Pa u Barcelonu pored Coutinja propao i Dembele dosao u Barcelonu kao rekorder po broju asistenciju u top 5 lige u jednoj sezoni.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Covek mora da bude prva zvezda u ekipi, to mu odgovara, da igra desetku. Takodje vise mu odgovara PL jer je dobar tehničar, daleko iznad vecine igraca u PL i ti driblinzi koji mu tu prolaze nisu mu prolazili toliko u Primeri jer su tamo igraci daleko bolji tehnicari od ovih trkaca iz Engleske. Primer je Azar kojem driblinzi ne prolaze tako dobro u Primeri kao nekada u PL,ono njegovo zalamanje.
G

GETAFIX

pre oko 2 godine

Ok, ali kod Azara je malo drugačija situacija. On sa svojim stalnim viškom kilograma ne bi više ni u Engleskoj mogao da prolazi.
w

wqeq

pre oko 2 godine

Ovo ti bas nema logike, kakve veze ima tehnika drugih igraca sa tim sto on nije mogao driblat ljude? Smijesne ti sve teorije, prosto lik se nije nosio s pritiskom, a Engleska LIga je trenutno 50 milja ispred Spanske, narocito sad otkad je Barca najgora u poslednjih 20 godina

Dj_97

pre oko 2 godine

Griliš nije ni blizu majstor kakav je Kutinjo i to je činjenica.
j

jdlkbsl

pre oko 2 godine

Normalno je da kutinjo igra ovako kad je majstor fudbala, njega je barselona ugusila isto ko i grizmana i pjanica
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

hahahha cuj Pjanica, lik u Turskoj ne moze da se sastavi

Pule

pre oko 2 godine

Koliko je premier liga postala jaka sto se tice para ,vise para imaju klubovi iz 3 pige engleske nego pola prvih ekipa u evropi,a drago mi je zbog ovakvih ekipa da mogu da dovedu igrace poput coutinja i ostalih koji trunu po klupama velikih klubova a ovamo kad predju su kljucni igraci
g

gunners

pre oko 2 godine

Kad se setim samo koliko sam minusa i negativnih komentara dobijao kada sam pisao da Grilis nije vredan tih para koje je Siti dao za njega…
M

Magnus

pre oko 2 godine

Grilis je dobar fudbaler. Nazalost, gleda se kroz prizmu novca koji je za njega izdvojen iako on sa tim nema nikakve veze

rty

pre oko 2 godine

realno milion da ti se da jer si znao. Da su tebe imali u mancesteru sad bi ustedeli 100 i kusur miliona.
j

ja psv !

pre oko 2 godine

Grilis je najveca Engleska prevara poslije Megvajera
G

Gost11111

pre oko 2 godine

@ja psv ziva istina brate, Megvajer i Grilis 200 miliona, pa pitam se koliko bi sad vredeli jedan Vidic i npr Ronaldo. Englezi najprecenjeniji fudbaleri na svetu
G

GETAFIX

pre oko 2 godine

Pazi, niko nije vredan tih para. To je odavno otišlo u skaradnost. On je odličan igrač koji je otišao u super-jak klub ali za njega pogrešan.

Gost17

pre oko 2 godine

Pa Vidić bi morao da vredi barem 150m kao štoper, a Ronaldo Zuba u najboljim danima ne bi smeo ispod 300 350 :) Kad vidim ko se prodaje po 70 80m... A Ronaldo, Rivaldo, Carlos i ekipa išli za po 15 20m :)