Komentari na vest

Al Itihad ponovo krenuo po Salaha, hoće da ga učini plaćenijim od Kristijana Ronalda

J

Jaffa keks

pre 8 meseci

Pazi ove ljude sto pricaju da treba da ode. Covek prosle sezone imao najgoru sezonu od kada je u Liverpulu. Ajde da pogledamo njegovu statistiku sto se tice lige, 19 golova, 12 asistencija. Rasford sa najboljom sezonom ikada. Pricalo se o njemu kao da je jedan od najboljih na svetu, 17 golova, 5 asistencija. Razlika? Razlika je u tome sto Junajted ima dobru sezonu, Liverpul nikad goru u poslednji 6, 7. Godina. I pored toga Salah bio jedan od najboljih igraca. Svi najvijamo za neke klubove, gotivimo neke igrace, ali mogli bi malo objektivni da budemo.
M

MUFC 23MJ

pre 8 meseci

Gde si video druze da je MU imao dobru sezonu?? Kada ne osvoje titulu MU i Liv to su neuspesne sezone jer to su 2 najveca kluba u Engleskoj ,tako da MU od 2013 nije imao dobru sezonu ,i jeste Rashy dao 30 golova (u svim takmicenjima) prvi put neki igrac MU posle Van Persija ali daleko je sve to od uspeha i uspesnih sezona ,pogotovo za navijaca kao ja koji prati i navija za MU od 1995 god i nekako sam odrastao i zavoleo fudbal u sampionskim danima MU i ja gledam na MU ,a i na Liv i ako je rival kao na velicine tipa Barsa i Real i onda bez titule sezone su neuspesne ,e sad sto je PL toliko jaka ,tacnije City pa je napravljena prica da je uspeh i top 4 ,po meni za klubove kao MU i Liv to nije uspeh
G

Gaizka

pre 8 meseci

Kasno je sada za takav transfer, neće Liverpul dozvoliti da im Salah ode pred kraj prelaznog roka. Ali svakako da ovaj transfer "ne gine", Salah je zlatna koka za arape, verovatno više žele njega nego bilo kojeg drugo igrača upravo zbog toga što je Egipćanin. Proći će u ovom transferu svi dobro, Liverpul sledeće sezone ima da dobije neku lepu injekciju na početku prelaznog roka.
И

И

pre 8 meseci

Pravo vreme za Liverpul da proda.
k

kokoloko

pre 8 meseci

Mislim da nema, ove godine, ništa od toga. Nije njemu da bude nešto u Arapskom svetu, njemu je do toga da osvoji sve britanske rekorde. Ipak mu je to više važno. Još ove sezone da da jedno 30tak golova u svim takmičenjima, da uzme još neki rekord, pa onda po pare. Mada verujem da je već obezbedio i unuke i praunuke.
S

Stefan Ivanovic

pre 8 meseci

Idi molim te!
Y

YNWA

pre 8 meseci

moze se i to desit,ali da sacekamo .