Komentari na vest

Al Kelaifi posetio trening Svetaca i poslao poruku Embapeu: Niko nije iznad kluba

s

senseimaster

pre 10 meseci

Malo smešna izjava i naslov posle onoga što su mu dali prošle godine(biranje trenera,biranje sportskog direktora,biranje saigrača,biranje tima...o parama i da ne pričamo).🤣🤣🤣 i sada kao niko nije iznad kluba
E

Esex

pre 10 meseci

Meni je ovo neverovatno.stavi ga na tribine godinu dana za primer drugima..ne gubis mnogo,psg svakako uzima titulu a ls svakako ne uzima i sa njim i bez njega.
i

igorNBG

pre 10 meseci

Ne gube mnogo? Samo €200.000.000 moraju da “pronađu” do 30.06.2024, pa ako Mbape ode besplatno - morali bi da prodaju ostale igrače u toj vrednosti kako ne bi dobili kaznu zbog kršenja FFP. Zamisli situaciju za vlasnika - ode ti najbolji igrači tima besplatno, a ti moraš da upumpaš kroz fiktivni sponzorski ugovor u klub još 200 miliona €, ili da rasprodaš pola tima. Naravno da je vlasnik kluba jedini kriv za sve ovo preplaćivanjem igrača.
o

ogisa ogisa

pre 10 meseci

Niko nije iznad kluba.... osim naravno par vas
Л

Лазар

pre 10 meseci

Келаифи, схвати да сте пластика и само пластика
T

Tite

pre 10 meseci

Kelaifi treba da shvati da nije on i ne može biti veći od kluba. PSŽ je dovodio najbolje igrače a nikada nisu osvojili ligu šampiona i neće dok ne prodaju te prevelike manekene zvezde koji ne igraju odbranu. Svi se sećamo kako je Real bio loš kad su svi mislili da je najjači kad su doveli galaktikose. Ali ne ustvari što više zvezda imaš to je veća ljubomora i rivalstvo.A Real je bio najslabiji učinak baš kad je imao Galaktikose. Mislim da su nova pojačanja u PSŽu Hernandez, Lee, Ugarte, Asensio odlična pojačanja još da prodaju Mbapea i dovedu klasičnu devetku i niče to jak tim!
Ј

Још драже ми буд

pre 10 meseci

Кад фудбалери черупају клуб овако, имао си понуду, одбио си, шта очекујеш? Да ће остати, па неће. Дао си му бонус и сада се кајеш по причи коју просипаш по медијима, сам си крив! Требало је узети 200 милиона и довести нове играче...
D

Dućko

pre 10 meseci

Mene samo interesujenkoju farbu koristi za farbanje kose? Crnaaaaa ko djavo, svaka čas'!
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Priprema teren za dolazak Vlahovica.
J

Jova1245

pre 10 meseci

Mbape je obican placko! Zasluzuje kaznu kluba, treba ga i sudu tuziti i traziti odstetu. Ima ugovor a hoce da ide. Pravi stetu klubu! Debil obican. Ali sta ocekivagi od crnog klinca koje je danas dosao do ogromnog novca!
S

Simicmacan

pre 10 meseci

Dete, kad naučiš šta je ugovor, i kad naučiš šta je Bosmanovo pravilo onda možda možeš i da napišeš nešto. Ovako ispadaš glup. Nije on sam potpisao ugovor. Ugovor je dvostrano potpisan i u njemu su jasno naznačena prava i obaveze obe strane potpisnice. Mbape poštuje svoje ugovorne obaveze, igra čovek profesionalno, nijednom se nije nesto ludirao (kao što se ludira Nejmar oko sestrinog rodjendana). E sad, Bosmanovo pravilo jasno kaže da kada ugovor istekne igrač je slobodan. I ćao zdravo. Neka čupa kosu Arapin, ko ga j...
J

Jova1245

pre 10 meseci

Matorac, po Bosmanovom pravilu igrac moze da razgovara sa drugim klubovima tek kada udje u zadnjih 6 meseci ugovora! A ovde je ocigledno da je imao kontakt sa Realom i to više puta! Znaci kršenje ugovora. Takodje svi klubovi u ugovore stavljaju i etikicki deo, odnose sa javnosvu i igracima je zabranjeno da daju izjave koje uticu na reputaciju kluba na svoju ruku. A da placko pravi stetu klubu, pravi! Oni su titule u Francuskoj osvajali i bez njega!
h

haha,..

pre 10 meseci

Dobar vic, Mbape je potpisao ugovor kojim je prakticno tamo postao neki polu bog. Stavljene su cak klauzule da donosi odluke cak itd..
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Како би се усрао овим арапима у живот.
M

Maree78

pre 10 meseci

Ako sad Mbape ne predje u Real, do groba vise ne treba da ga jure... Al Kellaifi sam kaze iki obnova ili prodaja... Ako Mbape sad ne presece da zeli u Real kad mu se sansa nudi onda nijada ne treba preci...Sve je na njemu...
z

zauzeto ime

pre 10 meseci

preće ali za godinu dana, tako i mbape želi, kao i real ... jedino parizu ne odgovara, isplatiće ga 120m za platu i lojalty bonus, a ništa zaraditi pošto ode besplatno, real mu daje za potpis 125m +plata 30m godišnje, ustedeli na transferu 200m, manje ovih 125m za potpis, sačuvali 75m, i perez se osvetio kalifiju .... mbape u plusu 245m za godinu, real uštedeo 75m, pariz u minusu 120m+200m (nista od transfera)
K

Kleo

pre 10 meseci

Da, Mbape je iznad kluba, sto je dokazano u vise navrata, npr. kad ste uz pomoc predsednika i silnih miliona jedva uspeli da ga naterate da potpise DVOGODISNJI ugovor, a sad kukate sto on hoce da ga ispostuje.
z

zauzeto ime

pre 10 meseci

niko nije iznad kluba, ali mbape i dalje diktira :D a sto volim sto peljese arape i slicne

uefalona

pre 10 meseci

Narednih 5 dana su kljucni
2

2-6 i 5-0

pre 10 meseci

Ako ne dodje i opet vas odbije bolje se ne javljav nikad vise na ovom sajtu od bruke sta si pricao ispadas smesan

uefalona

pre 10 meseci

Posteno
h

haha

pre 10 meseci

ma brat je promijenio pricu deset put, zavrtilo mu se u glavi. Hajmo mi sa sajta skupit neku sicu da poguramo transfer :D