Komentari na vest

Alegri hvali defanzivu i opet ponavlja: Ne idemo na skudeto, Inter, Milan i Napoli su bolje opremljeni

I

Inter

pre 6 meseci

Klasican pokusaj da se skine pritisak sa njegovih igraca. Cak i da su i Inter i Juventus na sredini tabele, ne mozes reci da ta utakmica nije bitna. Juventus uz Inter ima najkvalitetniji tim, to sam rekao i na pocetku sezone. Alegri igra antifudbal, ali na kraju su bitni rezultati. Juventus je za razliku od Intera ubacivao svez kapital u poslednjim godinama, dok je Inter krunio svoj tim, odlaskom krucijalnih igraca i dovodjenjem jeftinih ili besplatnih igraca, uz mnoge pozajmice. Jedino je Pavar "skupa" investicija. E pa tako se ne gradi tim za Skudeto. Druga stvar je sto su svi klubovi u Italiji u krizi, pa se to trenutno ne oseti u Interu. Inter 3 godine nije ulozio svez kapital.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Nema juventus kvalitetnije igrace od Milana, ove sezone je zaista tako da je Milan drugi po kvalitetu, ali, nazalost, tesko da moze da prvog mesta, trebalo bi neko VELIKO cudo da se desi.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

*DO (prvog mesta)
I

Inter

pre 6 meseci

Po meni Juventus ima bolje igrace, to je moje misljenje, mozda nisam u pravu, ali su i kladionice stavile Juventus kao drugog favorita za Skudeto. Juventus ima Vlahovica, Kjezu, Pogbu (imali na pocetku sezone, sad vise ne, ali znamo o kakvom igracu je rec kad mu se igra fudbal), imaju Bremera. Leao je kod Milana glavni igrac i previse se oslanjaju na njegov individualni kvalitet, na toj strani je i Teo i zna se da se ta strana forsira jer je mnogo bolja nego desna. Menjon je takodje kvalitetan golman. Ziru je covek od zadatka, ali ga ocigledno stizu godine. Ovo ostalo je ajde da kazem onako, bljesne ponekad, ali ne traje dugo. Nije top kvalitet, a nije ni lose, nesto je prosek, nesto iznad proseka. Da se razumemo, toga ima i u Interu, ima i u Juventusu. Kod Juventusa u odnosu na Milan ima dosta iskusnijih igraca, pre svega od ovih "prosecnih". Ponavljam, to je moje misljenje.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Vlahovic, Kijeza, Pogba, Bremer, Aleks Sandro, Rabio, Kostic i Kean i to je manje-vise to kod njih. Milan? Ernandez, Tomori, Benaser, Pulisic, Cukvueze, Leao, Ziru. Sto se tice ostalih igraca, mislim da Milan ima nesto malo siri kadar i malo bolju rotaciju. Takodje, mislim da imamo boljeg golmana iako ni njemu (blago receno) ne cvetaju ruze u poslednje vreme. Oni imaju mnogostruko boljeg trenera i pre svega zbog toga su ispred nas na listi, takodje, njihova prednost je i to sto ne igraju u Evropi... P.S. Mozda gresim mada cisto sumnjam:-D
J

Juve 1982

pre 6 meseci

Ove sezone inter nema ko srušiti sa trona. Sa igrom koju je prikazao sinoć, Juve će od intera izgubiti 5:1, i to lagano. Lako je parkirati autobus protiv ekipa iz srednjeg razreda, ali protiv ozbiljnih timova to neće prolaziti.
R

Realllno

pre 6 meseci

Nije katanaćo slučajno nastao u Italiji. I pre su mnogi na Apeninima znali da igraju samo na rezultat, ali je razlika u tome što si onda u ofanzivi imao igrače poput Bađa, Ronalda, Figa, Del Pjera, Zidana, Totija, Kake, Batistute, Vijerija pa to nije tako strašno izgledalo jer ovi kada pređu centar, svaki napad visi gol u vazduhu. Sa druge strane kada u navali imaš Gabijadinija, Jovića, Pelegrinija, Sotila, Raspadorija naravno da je negledljivo. Oči bole, krvare od antifidbala i njihove nesposovnosti da bilo šta naprave u napadu. Doduše ima i do toga kakav je fudbal postao. Nema više one spontanosti, poteza više, magije sve je šablonski i robotizovano. Prckanje lopte do sutra, kruženje kao u vaterpolu. Ne znaju bre više ni da centriraju kao ljudi, da opale tu loptu iz daljine. Hoće samo da se ušetaju u gol. Ćeafuto katalonski je možda uzeo gomilu trofeja i uzeće ali je urnisao evropski fudbal.
C

CL16

pre 6 meseci

Tako je! Od proste i jednostavne igre kakav je fudbal, napravise cirkus! Davljenje lopte do iznemoglosti... najbolji fudbal u zadnjih 15tak godina koji sam imao prilike da gledam je igrao Bayern u sezoni 12-13, kada su i osvojili LS. To je bio fudbal u pravom smislu rijeci! Napadacki, jednostavno... kontranapadi ubitacni. Odbrana beton. Nikad necu zaboraviti onih 7 komada u dvomecu sa fudbalskim "vanzemaljcima"! Ono je primjer kako fudbal treba da se igra! :) i jos da dodam, igrao je i Allegri odlican fudbal sa Juventusom kada je imao tim i igrace za takvo nesto! Ali on je kao i svaki italijanski trener, voli taktiku i jaku odbranu. Bez toga se ne moze! :)
V

Veljko9

pre 6 meseci

Ako ne ides na Skudeto dobio bi otkaz, imas super tim za Italijanske uslove. Juventus bez ideje i stvaranja sansi, koji god spic igra : Vlahovic, Milik, Kean.. ne moze dati gol iz neke akcije, gol da kome se padne..
G

Gost39

pre 6 meseci

Mislim da se Alegri kladi na svaku 0-2 gola, ali ne ide u kladionicu, nego onako, sam sa sobom :)
D

Dejani

pre 6 meseci

Juve ima najjace igrače u Serie A. Prica gluposti. Sam ih je dovodio, preplatio i ništa nije uradio
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Najjace igrace? Nemate bolje igrace od Milana i (pogotovo) Intera, tu ste negde u rangu sa Napolijem pa cak i Romom...
Л

Лазар

pre 6 meseci

ФУЈ! Само се може рећи ФУЈ на синоћну игру Јувентуса! 80 минута одбране у блоку са десет играча иза лопте! Проклет био дан кад се ова сподоба и превара од тренера икада сусрела са Ањелијем. Ово шта се дешава са Јубентусом задњих пет година нису уопште чиста посла, невјероватно је гледати шта се дешава са клубом који има такву инфраструктуру, базу навијача, историју, финансијску залеђину, све потребно за успјех, а онда те тренира један кловн који се представља као тренер.
T

Top Gun

pre 6 meseci

Namazan je Alegri. Ide Juve na titulu.
L

Loris Bauer

pre 6 meseci

Kakvo lažno skidanje pritiska sa sebe. A ako nije onda je Juventus postao veliki mali klub.
S

Smouth

pre 6 meseci

Prica u prazno...zeli da smanji pritisak sa svoje ekipe i prebaci je na druge...3 utakmice u mesec dana ima i igra ono sto ne lici na fudbal. Kazu dobra defanziva, a 90 minuta se brani sa 10 igraca protiv skromnih ekipa. Ovakva ekipa ne zasluzuje plasman u LS, a ne da se bori za Skudeto
B

Bundesbach

pre 6 meseci

Milan pogotovo.
H

Hahahaha1

pre 6 meseci

luzaru jedan ako ne idete da osvoite skudeto onda zasto igrate taj mafijaski fubdal
G

Gladiola

pre 6 meseci

Onda podnesi ostavku, Juventus je veliki klub i uvek mora da ide na titulu
Ц

Црногорац

pre 6 meseci

Скидање притиска + мали омаж себи. Не иде им лоше, напротив
V

Vreme je

pre 6 meseci

Milan ima bolju ekipu, ali, pioli je za jedno tri do pet klasa ispod Alegrija. Mozda se to i nije primetilo u medjusobnim mecevima u poslednje vreme, ali, ubedjen sam da je tako.
@

@@@@

pre 6 meseci

Milan ima bolju ekipu?!
V

Vreme je

pre 6 meseci

Da, Milan ima nesto bolji igracki kadar, u to sam apsolutno ubedjen.