Masimilijano Alegri (©Reuters)
Masimilijano Alegri (©Reuters)

Alegri hvali defanzivu i opet ponavlja: Ne idemo na skudeto, Inter, Milan i Napoli su bolje opremljeni

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.11.23. | 02:48

„Mi pravimo ekipu sa mladim i neiskusnim igračima, rekao je trener Stare dame

Cilj opravdava sredstvo. Opet je Stara dama pobedila juventusovski, sa 1:0 u Firenci. Rani gol, a onda defanzivna klinika velikana iz Torina. Viola je bila nemoćna, a Juve je zadržao priključak za vodećim Interom. Ne obazira se Maks Alegri na kritike.

Izabrane vesti

Protiv Fiorentine je uvek komplikovano igrati, ali momci su pružili sjajnu predstavu“, rekao je Alegri i dodao:

Postigli smo gol, više smo patili u prvom poluvremenu, u drugom Ščensni nije morao da interveniše“.

Pohvalio je svoje igače na odlično odrađenim defanzivnim zadacima.

Mečevi se moraju dobijati mukom, dobrom odbranom. Bio nam je poreban Kostić da idemo malo dublje da bismo bili na istom nivou sa Ruganijem, da blokiramo Nika Gonzalesa, što nije bilo dovoljno urađeno u prvom poluvremenu. Fjorentina je odigrala veoma dobru utakmicu. Odlično smo se branili“.

18.30: (2,15) Frozinone (3,50) Empoli (3,60)

Mireti je konačno postigao svoj prvi gol u dresu Juventusa.

Srećan sam zbog Fabija, jer ga ponekad kritikuju, ali treba da sačekamo mlade igrače, da im pomognemo da prebrode neke greške u procesu učenja

Rezultat i dalje stavlja Juventus na drugo mesto, sa samo dva boda manje od lidera Intera. Proteklog vikenda poraženi su Milan, Atalanta i Lacio.

Inter i Juve će se igrati u sledećem kolu posle pauze za reprezentaciju. Alegri kao i obično insistira da im skudeto ne pada na pamet.

Uvek moramo da gledamo napred, ali to ne znači skudeto. Inter, Milan i Napoli su bolje opremljeni, konsolidovaniji, a mi pravimo ekipu sa mladim i neiskusnim igračima. Utakmica protiv Intera ne znači ništa, ovo je veoma duga sezona i moramo da radimo na tome da popravimo igru. Inter se godinama gradio da osvoji skudeto“, zaključio je trener Juventusa.



tagovi

JuventusMasimilijano AlegriSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara