Komentari na vest

Alegri o Vlahoviću: Mora da ostane miran

J

JVPS

pre 8 meseci

Nije Gatti kriv za gol, već Šćesnji koji promenio poziciju bez najave. Gatti je počeo karijeru kao vezni igrač i nije baš da ne zna da doda loptu.
D

Dexaman

pre 8 meseci

Na stranu to što je Alegri glavni krivac za posrtanje Juvea i da je njegov način igre prevaziđen, ali za Vlahovića je u pravu...Mora da bude smiren, da se ne ljuti kad ga zameni, da ne gundja na svaku njemu ne dodatu loptu, da nauči da se ponaša...Kvalitet je tu, ali moraju još neke stvari da se dovedu u red ako hoće da bude pravi kalibar, u suprotnom, zna se...ne bi bio ni prvi ni poslednji
C

Ciio

pre 8 meseci

Vlahovic decko nema kucno vaspitanje pre svega i u sad u 23. ili 24. godini zivota tesko da tu moze nesto da se promeni. Gledam ga kad postigne gol kakve su to grimase, proslave, govor tela. Kao da je vecito u svadji sa nekim. Argoancija, nadmenost, bezobrazluk..U jednom momentu je bio blizu Halanda po potencijalu. Jedan je sada krem de la krem svetskog fudbala, a drugi nije za vise od nikad goreg Juventusa...
Š

Šljaka

pre 8 meseci

Al zato Jovic kad postigne gol, on je kulturan onako temeljito smiren i na tenane peoslavlja gol, naravno svakih 7 meseci.
C

Ciio

pre 8 meseci

@Sljaka Nisam navijac CZV ako na to insinuiras zbog Jovica. Licno on je nivo, mozda i 2 ispod Vlahovica po kvalitetu, ali po ponasanju su veoma bliski. Radonjic im je treci burazer, ako gledamo ponasanje. Sve u svemu ogade ti fudbal. Pozdrav.
g

grobar32

pre 8 meseci

Sutra se objavljuje spisak ja mislim reprezentacije za ove dve sledece utakmice, i panjhovica ne trebas da zoves piksi.
b

bobinho

pre 8 meseci

Ne, nego će tebe majstore što mače s' praga nisi šutnuo da pozove...
p

podesen

pre 8 meseci

Alegri,Ten Hag,Duljaj,Mladenovic ovaj iz Zvezde najvece trenerske prevare ovog veka.
S

Sherlocked

pre 8 meseci

Upropastio si Juve i svakog igraca u njemu , bice mirni kad ti odes iz kluba.