Adrijen Rabio (©Reuters)
Adrijen Rabio (©Reuters)

Alegri se miri sa odlaskom Rabioa, Njukasl ga bogatom ponudom mami u Premijer ligu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.12.22. | 21:09

Čelsi i Arsenal bi da ga dovedu na leto, kada mu istekne ugovor

Pre nekoliko dana Adrijen Rabio je priznao kako mu je velika želja da jednog dana zaigra u Premijer ligi. Mančester junajted je letos bio rešen da mu je ostvari, ali kako je Francuz finansije stavio ispred ambicija, prilika je propala. Neće ipak vezni fudbaler Juventusa mnogo žaliti za njom, jer bi prema pisanju Kalčomerkata uskoro mogla da se javi nova.

Kako navodi italijanski sajt specijalizovan za fudbalsko tržište, za usluge 27-godišnjeg fudbalera zainteresovan je Njukasl. I spreman je da izađe sa konkretnom ponudom, vrlo bogatom, već po otvaranju zimske pijace, ističe novinar Kalčomerkata Danijele Longo. Jer, na leto će konkurencija biti velika, veruju na Sent Džejmsis parku. Tada Rabiou ističe ugovor sa Juventusom što su Arsenal i Čelsi spremni da iskoriste i dovedu ga bez obeštećenja.

Izabrane vesti

Kalčomerkato takođe ističe da je Masimilijano Alegri prezadovoljan Adrijenovim igrama, samim tim voljan za nastavak saradnje, ali da se ipak pomirio sa tim da će reprezentativac Francuske do kraja sezone – u januaru ili na leto – napustiti klub. Svestan je u kakvoj se situaciji klub nalazi, da usled sve većeg minusa u kasi mora da skreše troškove, te da samim tim ne može da parira engleskim klubovima.

Sam Rabio je pre nekoliko dana u jednom intervjuu, na pitanje da li će se u Premijer ligi oprobati po isteku ugovora sa Juventusom, naglasio da nije siguran.

"Ne znam. Ne znam ništa u vezi budućnosti, ne znam da li ću ostati u Juventusu. Nije vreme da se o tome razgovara. Svakako da mi nastupi u poslednje vreme pomažu da odem negde drugde ili razgovaram sa Juventusom o novom ugovoru. Nemam omiljeni tim u Engleskoj, ne postoji jedan koji se ističe, već me privlači liga generalno. Uvek sam govorio da bih voleo da igram u Premijer ligi. Više odgovara mojim kvalitetima. Sviđa mi se atmosfera koja okružuje fudbal, drugačija je nego u Francuskoj i Italiji", rekao je Rabio.


tagovi

Adrijen RabioZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara