Komentari na vest

Alegri spušta loptu: Cilj Juvea je Liga šampiona, a ne skudeto

C

Calcio93

pre 7 meseci

Klasicno skidanje pritiska sa igraca,bas kao sto je i Konte cinio u sezoni 2011/12. Juve ima sve sto je potrebno da se ''pobije'' sa Napoliem i Milanom do kraja. Plus ne igra Evropu, oprez.

francuskapresuda@gmail.com

pre 7 meseci

NapoliJem. Inter nista, mislis da to ne vidimo?
P

Pantela24

pre 7 meseci

Italijanska liga je u kanalu godinama, los kvalitet fudbala, utakmice uglavnom negledljive, govorim iz ugla gledaoca. Juventus mi je odvratan vec godinama sa tim stilom igre, neovisno ko je bio trener! Alegri je prevaziđen i najgori trener u Italiji! Milan je na staklenim nogama, fali im jos kvalitetnih igraca, Pioli sta god ko rekao radi dobar posao sa tim sto ima. Inter je takođe interesantan, mozda i najkonstantniji, ali kratak roster, trener solidan, videlo se protiv Sitija. Napoli propada rapidno, los odabir trenera, ove sezone nista od njih. Roma kanal zajedno sa Laciom. Ne zna se ko ima gore rukovodstvo od poslednja tri! Sve u svemu najviše šansi po meni ima Inter! Sportski pozdrav! Romanista
M

Mitros

pre 7 meseci

Sledeći put kada neko kaže da je srpski fudbal loš i da su nam treneri ograničeni pustiti mu ovu utakmicu, jer od ovoga teško da može gore. I zdrav bi se razboleo gledajući ovo.
J

Juve 1982

pre 7 meseci

Inter ima najbolju ekipu i neće ga niko skinuti sa prvog mjesta. Za klasu ispod su Milan, Napoli i Juventus. Jedina prednost za Juve je to što ne igra u Evropi, pa se igrači mogu bolje rotirati, odmarati i čuvati od povreda.
A

Allegri

pre 7 meseci

Italijanski Bata Đora
P

Piemont

pre 7 meseci

Juve, če ove godine osvojiti titulu. Ovako potajno i sigurno.
S

Sherlocked

pre 7 meseci

Ma pali bre iz kluba i pusti momke da se razvijaju kako treba
N

NemanjaaCZV

pre 7 meseci

Vlahovic i Jovan Mijatovic tu su negde

francuskapresuda@gmail.com

pre 7 meseci

Inter ima najjaci tim, ali, ne i najboljeg trenera. Milan ima drugi najjaci tim, ali, loseg trenera, a juventus ima treci-cetvrti najjaci tim i najboljeg trenera. Ne znam bas sta da mislim za Napoli, druga bi prica bila da je tu Spaleti, ali, mislim da tesko neko moze tamo da odbrani titulu osim ako nije mnogo jaci od svih ostalih i da nema trenera koji je diletant kao npr. Milanov. Fiorentina je sad iskocila, videcemo sta mogu i koliko. Nije ni cudo sto svi tamo prebacuju teret favorita na one druge, to jesu te njihove klasicne psiholoske igrice, ali, cinjenica je da je sve moguce. Zimski prelazni rok bi mogao da bude presudan u tom pogledu i da prelomi buduceg prvaka.
?

??

pre 7 meseci

Ne kazem za tebe, al ljudi menjaju misljenja na osnovu jedne utakmice. Ovog alegrija 80% njih koji ga hvale posle ove utakmice pricali su kako unistava juve i kako im je on najveci problem
D

Delija33

pre 7 meseci

Juve ima najboljeg trenera ???????
M

Mauro

pre 7 meseci

Kako ces pricati da Milan ima loseg trenera, je l se sjecas od čega je Pioli poceo, osvojio skudeto i dosao do polufinala lige šampiona.
R

Replika

pre 7 meseci

Nikad nisam kritikovao Alegrija tako da sigurno ne spadam u tih 80 posto. Da, oni imaju trenera koji je najbolji u Italiji. Alegri, Murinjo i Sari (ili Sari i Murinjo) pa tek onda svi ostali. Sto, da nije slucajno Simone bolji od Alegrija? Ili mozda Rudi? I da, Pioli je ako ne los, a onda prosecan trener, da nesto valja, nikad ne bi pao sa prvog na peto mesto i trazio bi pojacanja kao nagradu za titulu pa i pre "skudeta", o tome sto drzi dva kondiciona trenera koji nas urnisu, moze jedan poseban komentar da bude napisan...
K

Kalčomanija

pre 7 meseci

Verovatno nije uzeo lek, pa piše ovamo tamo.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 7 meseci

@kalcomanija, bolje se pazi da ne bi dobio jednu palacinku preko njuske...