Komentari na vest

Aleksa Vukanović pred potpisom za Vojvodinu

B

Bobisha

pre 8 meseci

Neka se pokaže pa ćemo videti. Ionako ko god dođe u Vojvodinu voli je do poslednjeg dinara. To je oduvek bilo.
S

Sport15

pre 8 meseci

Navijaci Vojvodine, bice vas sramota ovih negativnih komentara sto pisete za ovog igraca.Upamtite moj komentar, pogotovo ako bude igrao spica. Sportski pozdrav.

Chiske

pre 8 meseci

Burazeru nebitno je zapravo, Vukanovic ce sada ni kriv ni duzan kao i Kembel da bude na raspucaloj paljbi ultra nezadovoljnih navijaca! Do uprave je! Da je recimo ostao Cumke i da su dovedena ova dva igraca za klupu. E druga bi se pesma pevala danas! I da smo doveli nekog normalnog veznog mnogo bi bilo drugacije. I jos treba da se shvati da danasnji i jucerasnji dan je jedna nocna mora za svakog navijaca Vojvodine. Znaci u dva dana smo ostali bez dva igraca koji su davali sve od sebe na terenu. plus sto se mozda Bolingi ne izvuce iz ovog horora koji ga je zadesio. Moras da shvatih trenutno stanje uma slaninara. Gledamo kako pazar dovodi Sumu. A kao nama mnogo trazio, a ispada da vrv nije mnogo trazio vec Maradonjinjo nije mogao da dobije deo kolacica. katastrofa. Trebao je Sanogo da dodje pa je bilo ma, mator je docice mareh umesto njega, pa Belorus pa ne znam ko sve majku mu. Uzas, klub se raspada kao da je pred gasenjem...
g

gost07

pre 8 meseci

Sramota je sta su od Vojvodine napravili: Lane Jovanovic, Milos Krasic, i direktor Marko Jovanovic. Eto vam 2 legende kluba koji su cak i strucni stab ( prosli ) sastavljali u balonima za fudbal po NS. Sramota sta rade.

Chiske

pre 8 meseci

Upravo, Maradonjinjosu! Imate jos malo jace od 3 sata da dovedete POJACANJE! Ne budete li radili svoj posao ocekujemo ostavke kada sat otkuca 00:00 Zezate se sa navijacima jako! Samo cekam da nam pukne film!
p

prijatelj

pre 8 meseci

DP nemoj da odustajes, to je najlakse i nemoj tu da se prenemazes kao snajka neka. Nemoj da se vratim na forum, pa da Voji leti perije! Ok su ti info, malo ulepsane, upakovane, ali deluju iskreno.
B

BondNS

pre 8 meseci

DP samo zeli da se oseti na trenutke kao Cuma. Ostaje on, kakva proslava firme, samo zeli da vidi koliko je vazan clan i da ima osecaj pripadnosti i da bi falio. Ostani DjokA, ne mogu po ceo dan da citam Slanobarca 🤣🤣🤣
I

Ice ice Baby

pre 8 meseci

Deep Purple 💜💜💜 Ostani, izdrzi.

Proficap

pre 8 meseci

Neki put mi stvarno nisu jasni transfer potezi pojedinih uprava.
Z

Zekl

pre 8 meseci

Je.. vas Vukanovic i Maradona
P

Pivot

pre 8 meseci

Strasno kad smo mi spali na Vukanovica.....iz kog naftalina je on izasao Ma katastrofa
G

Gost654321

pre 8 meseci

Potpisao i Vukanović, još, još još, još.. samo daj, treba igrača ali onih koji će praviti razliku..
N

Naopako

pre 8 meseci

Zbiljicu ti si ili glup ili naivan ili bezobrazan. Dokle bre vise sa ovim MJ. Razbuco lik tim u potpunosti imamo 20 igraca u prvom timu umesto 40. Cilj ove godine da se ostane u ligi. Majko mila na sta smo spali…
G

Gost654321

pre 8 meseci

Evo stigao Kembel, prvi od prosečnih, samo daj, još, još, još.. Braniti predsednika a napadati one druge oko njega je isto kao što pričaju za svakog neznalicu koji je na visokoj funkcijei, on je dobar ali loši saradnic, sam bira saradnike iste kao on, neznakice.
v

vosaman

pre 8 meseci

Petardica. Jedinstva Ub izmislilo skauting za Vosu, Javor ne smem ni spominjati.
m

mingoo

pre 8 meseci

Sta je ovo, daj da vratimo Brku, Kacara, Laneta i Krasu... Bravo sporCki, dodji juce!
A

Adrian Mutu

pre 8 meseci

Kako bre zar on nije zvezdin zar se to ne kosi sa stavovima vojvodine
V

VosaNS

pre 8 meseci

Ajde Marko, da se ne ljubimo...
T

Tamjanika

pre 8 meseci

Trenutno je vise za npr Napredak,Nis,kg...mada je i vosa pala na taj osrednji nivo superlige.Nikog ne potcenjujem,samo iznosim cinjenice.
D

Dosta je

pre 8 meseci

Maradona pakuj kofere!!
G

Goxyy

pre 8 meseci

Znam Zbilju i on je opasno nalozen da uradi nesto sa Vosom. Realno mu ne treba i vise se zamera nekim iznad, nego sto on tu ima koristi ili publiciteta. Stopirao je dva mlada u vecite, samo se nije toliko pisalo o tom. Na novom je terenu i nema druge, nego da veruje ljudima koji su bivsi igraci kluba, ali sad vec svi vide sta rade Mare, Lane, Joca.
D

DonVitoMAMLAZ

pre 8 meseci

Ovaj je puska vazdusara
t

trn

pre 8 meseci

Aleksa, sine, daj gol.
G

Gajdobra

pre 8 meseci

Ovaj mali iz Gajdobre navija za Vosu, znam 100 posto. Srecno komsija, konacno ti se ostvarilo. I necemo dozvoliti da se otkrije slucaj, Gajdobra.
D

Dodjos

pre 8 meseci

Ovo je potpuno tacno, ima to i u dnevniku zabelezeno.
m

milandeki93

pre 8 meseci

Dečko navija za Zvezdu, svi koji žive u Gajdobri znaju, tako da ne lupaj..
p

prijatelj

pre 8 meseci

Pitanje za Markana (znam da cita i pise ovde). Kad se prodao Kab, odustalo se od Alekse zbog reakcije navijaca. Sada kada je otisao kapiten za tajnu cifru, sada je dobar trenutak za dolazak igraca koji je mesecima bez profi fudbala i treninga!? Kako to da se prilikom gledanja i procenjivanja igraca, za svakog koji je dobio zeleno svetlo od novog trenera, iznenada dogodilo da je ipak odustao od dolaska u ovu zemlju i klub? Pametan je on covek i rekao je to izmedju redova. Treba citati. A, da je onda tvoja varijanta uskocila!? Kolika je plata Laneta malog? 12 ili 13 mesecno? Najslabije karike Maradona i Gruja travel
M

Markov drug

pre 8 meseci

10K plata + procenti. U minut do dvanaest traziti od nas da gasimo pozar koji su sami zapalili prodajom Čumića je sve samo nije naš problem. U ovih par sati uz novac koji su spremni da plate dobili su premiju, budi ubeđen u ovo. Sa ovim sumanutim idejama i prodajom/ da neko je bio lrotiv / svega kao na buvljoj pijaci, a onda ni 10% spremnosti da se uloži u igrače samo bi neki Hudini uspeo vama da dovede kvalitetnog igrača. Da naravno da radimo za procenat i novac, ti radiš besplatno? Info je iz prve ruke.
@

@ markov drug

pre 8 meseci

Za sta ti radis i sta radis ne znam, a Marko treba da radi za PLATU, a ne za svoje varijante, ako ne zna da radi svoj posao, neka ide dalje, ne meni da kida zivce sa Kajevicima, Vukicima i procentima i varijantama...
@

@markovkvazidruze

pre 8 meseci

Nisi skautirao nikog i nista godinu dana. Nisi pronasao ni jedno pojacanje. Nisi, osim Cume koji je placen i parama i procentima ubo ni jedno pojacanje. Previse igraca koje vode drugari, visokih plata, bez ucinak na terenu. Sa kojim kolima si dosao u klub, koja sada imas? Idi dok si mlad, nije ovo Radnicki.
K

Kol

pre 8 meseci

Od Hake do Katara i nazad ako ce ovaj da im bude zamena za Cumica bolje da nikog ne dovode lepo im je trener rekao.
D

De jàn

pre 8 meseci

Momak je ok, normalan, kuturan, trudi se uvijek. E sad sto se tice tehnike, bara bara. Ali za Vosu je sasvim solidno pojacanje.
B

Bara

pre 8 meseci

bara?????
m

mikulac

pre 8 meseci

*Đene đene
M

Mirko v

pre 8 meseci

Daj sklanja Marka, dosta je.
M

MJ Maradona

pre 8 meseci

Daj sta das.
d

deki_72

pre 8 meseci

Zašto se stalno dovode pojačanja koja imaju veze sa Crvenom Zvezdom??? Voša je uvek bila najjača kada je uzimala igrače iz Vojvodine u kombinaciji sa omladincima. Odličan primer je šampionska generacija 65/66 (Nikolić, Brzić, Pantelić, Aleksić, Vučinić, Radović, Takač, Savić, Pavlić, Trivić, Pušibrk), a onda i ona druga gde su igrači došli iz Vojvodine i Hrvatske, osim Šestića (Šapurić, Jokanović, Vujačić, Joksimović, Maras, Tanjga, Mijić, Kartalija, Vorkapić, Šestić, Mihajlović). Potrebna je promena načina selekcije igrača i to iz korena! Stranci su druga priča, oni ne znaju šta je to Partizan ili Zvezda već igraju kao profesionalci protiv svakog protivnika.
B

Benny

pre 8 meseci

Ovo je "to" pojačanje? U redu, sportski direktor Jovanović je sada stvarno prekardašio. U fk Vojvodina treba uvesti obavezno da u timu sme da bude samo 3 igrača iznad 30+ godina. A i to je mnogo. Dovesti izvikanog CZ igrača koji nakon iste nije ništa bitno u karijeri uradio na "reanimaciju" karijere u Vojvodinu nije podsmevanje, već ravno šamarčini. Voleo bih da grešim, ali ovo je puki epizodista po ugledu na "Nemanju Nikolića". Biće preplaćen, kvariće atmosferu, imaće doprinos simbolične prirode. Vojvodina je ove sezone i žao mi što moram da kažem, čak dva-tri puta slabija nego prošle. Nisam mislio da je to moguće, ali jeste. Bolje da nisu ni rađeni trasnfer dolasci, jer ovo do sada je užas živi. Bolje da je Jovanović rekao: "Idemo sa omladincima, ne dovodimo nikoga; prodaćemo sve što valja, a što ne valja, struka će sama otpisati". Bar bi bilo pošteno, ovako samo sprdanje sa svima.
v

v1ad

pre 8 meseci

A znas da ce biti preplacen i da ce kvariti atmosferu kako? Mozemo da diskutujemo o njegovim igrackim kvalitetima, ali nikad nisam nista ruzno cuo o njemu. Dobar igrac za nasu ligu, ne neko na koga bi Vojvodina trebala da se osloni da igra Evropu.
B

Benny@v1ad

pre 8 meseci

Dobro, da te citiram: "Dobar igrac za nasu ligu, ne neko na koga bi Vojvodina trebala da se osloni da igra Evropu." Kad tako gledaš i Kajević je dobar. U prevodu, moglo se i bez njega. Ako bude dobar i trudi se, svaka čast. Ali kad neko stigne ovako kasno pred zatvaranje prelaznog roka... Da li ti stvarno misliš da će biti malo plaćen? I drugo, nama je potrebno da izborimo Evropu, a pošto sam te već citirao, ako je dobar što nije uspeo napolju? Da je valjao, taj bi se ostvario i ne bi se vraćao. I da, još jednom, trebaju nam igrači za oba fronta. Ako treba samo superligu, onda možeš da uzmeš koga god hoćeš iz Srbije, ne moraš dovoditi povratnike.
p

prijaetellj

pre 8 meseci

dobar igrac za superligu
B

Bolingi

pre 8 meseci

Je u veštačkoj komu. Oporavi će se što je najvažnije. Al neće moći da igra 3 do 6 meseci kako prognozira lekari dok čekaju analize da li je virusna upala pluća ili bakterijska. Zato ovaj i dolazi. Sve se radi stihijski u Vojvodini. Sve je isto 30 godina sami se face menjaju koje ne znaju ili znaju samo za svoju korist a Vojvodina...
P

Prijatelju

pre 8 meseci

Jel ovo to prijatno iznenadjenje
A

Archie

pre 8 meseci

Ja mislim da je pravi prijatelj (sa malim početnim slovom) pre nekoliko meseci prestao da piše ovde. Sada se samo neko glupira i lupa gluposti koristeći njegovo ime.
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Ovde je pitanje svih pitanja, moze li Vosa do 3 mesta sto vodi direktno u LK. Konkurencija ce biti TSC, Cukaricki, a verovatno i Pazar.
T

Tegusigalpa

pre 8 meseci

Naravno da ne moze. Ekipa je previse limitirana cak i za smesne domace uslove. Posle.odlaska Cumica tu nema jednog krstenog igraca.
M

Malajac c

pre 8 meseci

Kakav skauting, Kajevic, Vuksanovic. Bravo bre Maradona.
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

a i sa kembelom se usrecili sacuvaj boze .Dal neko u Vojvodini stvarno ne zna sta radi ili samo obrce lovu ??
V

Vuksanovic

pre 8 meseci

Koji Vuksanovic?
j

jse

pre 8 meseci

Neka, nemojte vise ovakva pojacanja... u K vise.
k

kum Todor

pre 8 meseci

Auuu kakva bomba, bravo Voso 👏👏👏
g

golog

pre 8 meseci

Ko je sportski direktor u Vosi? Ovo je katastrasno
D

DKP

pre 8 meseci

Ako je fizički ok, biće dobro pojačanje za ovu Vošu.
G

Gost123456

pre 8 meseci

Prodaja kvalitetno, na komad, one najbolje, kupujemo na kilo sa popustom, parizer. Pa, sjajno!
S

Sima Arauho

pre 8 meseci

Jel ovo onaj sto ga predsenik zove da postigne gol?!
p

pancevac992

pre 8 meseci

jeste, za ulazak u ligu sampiona,placi
i

izbjeglica

pre 8 meseci

Taman da pjeva borbene u Novom Sadu!