Komentari na vest

Aleksandar Jovanović pred Nordsjeland: Danci nemaju mentalitet kao mi, kad je teško idemo napred!

m

marcos llorente

pre 9 meseci

Mi imamo takav mentalitet da smo dobri za kafanu, da sedimo i pričamo priče. Kad izađemo na teren ubiju nas upravo oni koje potcenjujemo, a mi naravno, kondicije ni za 30 minuta. Jako retko vidim na primeru taj naš mentalitet, skoro pa nikako. U Zvezdi se nešto promenilo, ali gledaj čuda, nije Srbin za to odgovoran, nego stranac. Retki su ostali i preživeli seču, baš zbog tog mentaliteta.
N

Nele5678

pre 9 meseci

Sve sto je rekao za njihov mentalitet,moguce da je vrlo tacno.Golman kao golman,dobar je.Ali,sta cemo sa mentalitetom coveka koji ima frizuru kao ovaj momak.Neka zestoka devijacija.Mlad si,uspesan i onako da sebe nacrnis da licis na mentola.Ne ide mi u glavu nikako.
M

Maestro44

pre 9 meseci

Gotovo svi komentari su komentari navijača Zvezde. I napadate ga zato što je spomenuo njihov mentalitet. Dečko je igrao tamo dve godine valjda on zna kakav imaju mentalitet. Ne vi znate kakvi su danci a 80% vas nikad nije izašlo iz Srbije. Tako je to kada neznalice pametuju.
T

Tajac

pre 9 meseci

Nama se ceo reprezentativni fudbal raspada isključivo zbog mentaliteta a on ovo izjavi. Majko draga.
o

ovaj lud

pre 9 meseci

pa nas mentalitet je bunker sa povremenim izletima preko centra
b

brale

pre 9 meseci

Lupi čovek i osta' živ.. Ako nešto imaju danci to je taj neki "mentalitet" ili ti hladnu glavu pribranu kako god se to tumači, kao i rad, posvećenost, hladnu glavu.. Rad sa mlađim kategorijama, rad na fizičkoj spremi i trenažnim procesima.. Sve ono što mi (klubovi i reprezentacija) nemamo i od čega bežimo ko đavo od krsta. Siguran sam da smo fudbalski talentovaniji (kao nacija, ne konkretno partizan). Ali džabe talenat kad izostane sve ostalo.. Videlo se kako nam se provela reprezentacija protiv Danske u onom prijateljskom meču i da nam fali sve što oni imaju
L

Logitech

pre 9 meseci

Uskoro u Partizan stize igrac na poziciji desetke, koji ce se rotirati sa Nathom.
У

Урке

pre 9 meseci

Данци само имају менталитет да трче 90+ минута
L

Luja

pre 9 meseci

IQ 65
j

jedva prosli salabah

pre 9 meseci

bice petarda u bunkeru
И

И

pre 9 meseci

Буквално је супротно. Па ако су у нечему Данци испред нас у менталитету, то је да после примљеног гола дигну главе, док се ми свађамо ко је крив и тонемо.
M

Mile led

pre 9 meseci

Kad primi 5ardu u Danskoj vec posle prvog meca videcemo dal ce se ovoliko busati u grudi,jedva prosli 5-ti klub na tabeli Azerbejdzanskog prvenstva i to na srecu na penale i odmah poleteli ko da su osvojili LS,spustanje na zemlju ce biti bolnije nego ikad...

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Lupio si i ostao zicv Sabah je vice prvak Azerbejdzana prosle sezone imao 6 boda manje od Qarabag od tri meca Qarabag ih u jedan pobedio nisu oni uopste losa ekipa I bice jaci nebi dzabe bez osnova Musaev bio trener.
е

еее

pre 9 meseci

Не ложи се
G

Goust

pre 9 meseci

Tacno treba zabraniti igracima da daju izjave pre meca. Cuj "mi imamo nasu igru i fokusirani smo na nas" ovo ni Modric u Realu ne bi izjavio da igraju protiv partizana. Kad vam spakuju 3 kom gledacete vi i njih. Ozbiljne ekipe analiziraju protivnika i prikupe sto vise informacija a vi toliko jaki da igrate vasu igru.
7

789

pre 9 meseci

Ekipa Nordsjelanda ima samo matorog štopera od 35g i levog beka od 27, sve ostalo 20 ili 21 godinu
n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Ali Danci nemaju mentalitet ko mi? Nemaju ne dao Bog. Ko ovakvim likovima posle jedne ovakve izjave moze da dozvoli da se pojavi u medijima? Nestvarno. Covek bi rekao u najmanju ruku da smo mi osnovali fubal kao igru,posle ovakvih nebuloza.
p

pfc!

pre 9 meseci

Možda i naše najveće pojačanje godinama unazad.
L

Laktasi 2008

pre 9 meseci

Dobro vam "pojacanja" primi od onih amatera iz Sabaha cak 2 komada za nepunih 30-ak minuta igre,a tek 3 komada od TSC i da ne pominjem!
П

Па за

pre 9 meseci

ЦИПИРИПИ морате да се позади појчате 😂😂😂😂