Nikola Štulić i Rajko Brežančić (©Starsport)
Nikola Štulić i Rajko Brežančić (©Starsport)

Aleksandar Stanojević precrtao Nikolu Štulića i Rajka Brežančića

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.01.22. | 08:26

Tandem crno-belih neće putovati na pripreme u Belek

Prvo mesto na tabeli sa pet bodova prednosti nad Crvenom zvezdom i proleće u Evropi. Teško da su crno-beli mogli da zamisle bolju jesen. Ali svestan je Aleksandar Stanojević da ništa to neće vredeti ako na proleće ne potvrde sve te rezultate. Zbog toga puna koncentracija na zimskim pripremama, a to podrazumeva i rastanak sa onima na koje se ne računa. Sportski žurnal tako piše da je Partizanov trener odlučio da na pripreme u Belek ne vodi mladog Nikolu Štulića i iskusnog Rajka Brežančića.

Objektivno, nisu ni imali veliku ulogu do sada. Štulić je odigrao samo jednu utakmicu i to svega 14 minuta. Još letos mu je klub tražio klub da se kali, a Mozzart Sport je već u decembru najavio da će dobiti dozvolu da ove zime potraži novi tim. Gol nije postigao od decembra 2020. i jasno je da stručni štab crno-belih izgubio strpljenje.

Izabrane vesti

Brežančić u prvom delu sezone nije dobacio dalje od klupe, pošto su prednost dobijali Slobodan Urošević i Ivan Obradović. Zbog takve konkurencije on je poslednji meč odigrao novembra 2020. godine. Brežančiću ugovor ističe na leto tako da je sasvim realno da se već ovog januara postigne nekakav dogovor o prevremenom rastanku.

Podsetimo, pre Štulića i Brežančića Humsku je napustio i Žan Kristof Bajbek, ali se ni njegov odlazak neće osetiti u igru crno-belih, jer ni on – nije zaista igrao,

Crno-beli na pripreme u Belek putuju u nedelju.


tagovi

Nikola ŠtulićRajko BrežančićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara