Foto: Starsport
Foto: Starsport

Prvi zimski rezovi u Humskoj: Štuliću odrešene ruke u potrazi nove sredine

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.12.21. | 10:31

Napadač u senci Rikarda i Milovanovića, traži izlaz iz nezavidne situacije

Pet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala u superligaškoj trci i izboreno mesto u šesnaestini finala Lige konferencije doneli su Partizanu neophodan mir pred zimsko tempiranje forme za nastavak borbi na tri fronta, međutim uprkos zadovoljavajućim rezultatima u svim takmičenjima stručni štab crno-belih u januaru očekuje reorganizacija igračkog kadra.

Paralelno sa potragom za igračima koji bi zaoštrili konkurenciju (prevashodno u veznom redu) Aleksandar Stanojević i njegovi saradnci imaće cilj i da na pojedinim pozicijama povuku rezove, a prva žrtva skraćenja spiska raspoloživih snaga mogao bi da bude Nikola Štulić.

Izabrane vesti

Mladi napadač od debija u prvom timu Partizana protiv Čukaričkog u junu 2020. godine do danas nije uspeo da se izbori za konkretnu šansu i poverenje Aleksandra Stanojevića, te je izvesno da će se ove zime otisnuti u potragu za novom sredinom i preko potrebnim minutuima.

Štulić je u aktuelnoj sezoni u potpunosti pao u drugi plan u vizijama stratega Partizana što je na najbolji način oslikano kroz samo 14 minuta zabeleženih protiv Radničkog iz Niša. Avgustovski minuti ujedno su jedini u tekućoj takmičarskoj godini za centarfora rođenog 2001. godine, a svesni da kao treća opcija na najisturenijoj pozicijji, iza Rikarda Gomeša i Marka Milovanovića, teško da će biti u prilici da se izbori za konkretniju šansu, rukovodstvo i stručni štab lidera Superlige dali su mu zeleno svetlo u potrazi sredine gde bi imao priliku da kroz igre potvrdi napadački potencijal i spreči stagnaciju.

Trenutni status razlog je zbog kojed će se mladi napadač naći pred velikom i važnom prekretnicom narednih nedelja jer bi odlazak u sredinu gde će imai manju konkurenciju i zagarantovane minute ujedno značio i korak dalje od uloge u crno-belom dresu kojoj se nadao kako kroz omladinski staž tako i nakon pomenutog debija u prvom timu. Sa druge strane, još šest meseci provedenih u senci Gomeša i Milovanovića mogli bi skupo da koštaju 20-godišnjeg igrača.


tagovi

Nikola ŠtulićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara