Alžirska berba bodova s fenjera!

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.01.19. | 14:28

MC Alžir doveo je čak pet pojačanja, bilo je i nesuglasica, a sada im u goste dolazi najslabiji tim lige

Cela fudbalska planeta, ma o kojoj ligi da govorimo veruje u lagano sakupljanje bodova s fenjera! Zašto to ne bi učinio i MC Alžir, koji formalnosti, ali i osvete radi danas gosti Beluzidad.

Zašto osvete? Pa za treće kolo alžirske elite koje je u septembru donelo fudbalski najnepopularnijih 0:0. Stvari su se međutim u međuvremenu jako promenile, jer MC Alžir je ponovo u kakvoj takvoj trci za titulu, budući da ga deli devet bodova od vodećeg UMS Alžira. Ovoga puta, domaći će biti uskraćeni za nekolicinu igrača naravno zbog povreda, ali i nadanuti prohujalom pobedom iz 17. kola u kojoj su do nogu potukli Tedženat koji se kao i Beluzidad nalazi u fenjeraškom trouglu koga čini još i Bel Abes.

Izabrane vesti

Konkretno Adel Amruš, trener MC Alžira kao što smo to već rekli moraće da pravi rotacije u postavi, a je vrlo moguće da će se na terenu danas naći Meruani, nedavno dovedeni defanzivac od koga uprava i navijači dosta očekuju. Isti tim je na opšte iznenađenje do utorka u 22 časa promvisao čak pet pojačanja, a to poslednje odnosi se na igrača koji jako dobro mpoznaje sve što se dešava u Beluzidadu. Transfer je u neku ruku bio i iznuđen, budući da je sada već bivši igrač kluba, Zinedin Mebaraku napustio tim zbog svađe sa sportskim direktorom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 17:45 3864 ALŽ 1 MC Alger - Belouizdad ki 1 1,65
Ukupna kvota1,65

Alžir 1 – 18. kolo
17.45: (1,60) MC Alžir (3,35) Beluzidad (5,70)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Alžir 1sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara