Komentari na vest

Amerikanci hvale defanzivu Azarova: Ima nos za opasnost, koncentrisan je i lepo seče dodavanja

G

Gosttost

pre 10 meseci

Amerikanci su inače poznati kao veliki stručnjaci u fudbalu ili nogometu ili socceru…
M

Manche

pre 10 meseci

Dobar igrac, ali defanzivno Rodic daleko bolji. Samo sto ovaj momak sa druge strane moze da trci 2x vise nego Roda.
r

reall

pre 10 meseci

Samo bi idioti prodali Azarova sada. Uz nekoliko dobrih utakmica u LS cena moze samo da se znacajno uveca.
S

Steva ns

pre 10 meseci

Dajte čoveku da igra startnog beka cele sezone pa da vidimo kakav je ovako će otići za siću i pokazati se u nekom klubu u rangu zvezde pa će oni zaraditi umesto nas
M

Milivoje,Milivoje

pre 10 meseci

Ukoliko zasluži kvalitetom,Izraelac neće mnogo razmišljati.Ali ako Gruzija daleko dogura na tom prvenstvu,doći će ponuda koju klub ne može da odbije.Para i dobrih bekova u fudbalu nikada dovoljno.
g

gost6969

pre 10 meseci

nasi kaze da mora da jede. kao da je dosao kod babe na selo, a ne da igra fudbal.
G

Gladiola

pre 10 meseci

Postavite cenu 8 miliona i zdravo, ako ga već kao toliko žele neka se otvore. Ovako prodati ga za 2-3 miliona nije normalno pred lš, da smo doveli Mladenovića ili Ristića u redu.
v

v1ad

pre 10 meseci

Ali fenomenalno je da ljudima smeta Azarov od 20 godina i "slabe fizicke konstitucije" a hoce Mladenovica od 31 godine i "slabe fizicke konstitucije". Azarov je jedan najboljih mladih bekova u Evropi i za tri do pet godina ce biti jedan od najboljih bekova u Evropi.
S

Savke35

pre 10 meseci

v1ad - bice kako da nece, gledas li ti druze premijer ligu, a moze i svaki bek iz cempionsipa da ga pojede za dorucak
F

Florence

pre 10 meseci

Generalno ne znam sto se po portalima pisalo kako je los u defanzivi jer je "slabotelesan" i forsira da nije kalibar za startnog levog beka kod nas?! Jeste mozda 175 i 55+kg, ali to nije presudno za defanzivu.Maskerano, Kanavaro, Pujol...sve su to bili defanzivci koji su igrali stopere, a ne bekove.Naravno suludo je porediti ih sa Azarovim, ali poenta price da nije nemoguce igrati sa takvom gradjom beka.Tehnicki kao neko ko je igrao fudbal, shvatio sam da ne postoji igrac koji je nezaustavljiv zbog visine i tezine, vec zbog brzine.Igraci kao Azarov jesu niski, slabotelesni, ali on na 55kg ima misice, izdrzljivost, eksplozivnost, cvrstinu za tu tezinu, sto je ekvivalent osobi koja nije fizicki aktivna i ima 80kg.Mnogo puta u duelu mnogo manji, spremniji i brzi igraci dobiju isti u odnosu na nekog viseg, sporijeg i manje okretnog.U sustini, kada se spusti teziste i prebaci fokus na trbusne misice i misice nogu prilikom duela, niko nije nezaustavljiv.Naravno, mozda igrac sitnije konstitucije nakon istog padne, ukliza, prokliza, vise vremena treba za povratak u ravnotezu, ali ako on u tom trenutku kada je najpotrebnije napadne, koncentrise na loptu i ima brzinu da sve to izvede, 99% da osvaja duel.Na kraju krajeva i bez duela, ako zna da se pozicionira, zatvori prostor, pa i namerno pusti da mu kroz noge prodje lopta zarad timskog dobitka, neka, ako, podrzavam.Bitan je rezultat timski.Na kraju, u fudbalu je bitna eksplozivnost i brzina i tehnika, Azarov je mlad ima sve to, a ostalo moze vremenom da nadoknadi.
N

Nikad_Grof_haha

pre 10 meseci

Sta mi znamo o fudbalu, samo cekam Darjana i tekst sta smo izgubili odlaskom Srnica i Gobelje velikog.
c

cjepka123

pre 10 meseci

Njihovim odlaskom smo izgubili 99% šansi da ostanemo sa igračem manje u prvom kolu LŠ.
N

Novak majstor

pre 10 meseci

Njihovim odlaskom kao i odlaskom Pankova drasticno pada verovatnoca da cemo na iole zahtevnijoj utakmici dati autogol , da ce neki od njih napraviti penal i dobiti crveni ili sve zajedno
D

Dokolicar

pre 10 meseci

Jos kad bi stavili link sa izvornim tekstom na "prestiznom" americkom soccer sajtu, pa da vidimo kako je par recenica preraslo u hvalospev (pumpanje, lozenje raje) od 4min. citanja... kume, ajd u 5 marke da nece da objave komentar
D

Daj faul

pre 10 meseci

Nije ovde rec o izvoru i tekstu… ovde je rec o momku koji je talentovan i to svi vide osim nas koji mu odmah nadjemo manu- nema misicnu masu! Zamisli molim te, mana sto nema masu…
č

čaočao

pre 10 meseci

bukvalno ti u tekstu stoji link za tekst koji tražiš
B

Bracafaca

pre 10 meseci

https://theathletic.com/4646838/2023/06/29/european-u21-championship-scouting-report-3/
D

Dokolicar

pre 10 meseci

Ubacili ga naknadno... nakon prozivke :-)
g

ghoust

pre 10 meseci

Mali je sa 172, za razliku od grmalja Viga od 175.
G

Gost011

pre 10 meseci

Cak tih 172cm je verovatno netacna informacija. Po drugim izvorima ima 179.
P

Polo

pre 10 meseci

Svima dobar ,stižu ponude ozbiljne al Srbi bi da ga tove ugoje ko ćurku
@

@@@@

pre 10 meseci

Samo ovi nasi kazu da treba da nabaci misice. Treba da igra u startnih 11 pre Rodica jer je odlican igrac ali sve su prilike da ce ga prodati posle evropakog za nekih 2 miliona.
G

Gost13

pre 10 meseci

I onda ćemo da gledamo Milana "duša ostala na splavu" Rodića do iznemoglosti.
D

Daj faul

pre 10 meseci

Jel i dalje mislite da je bitna snaga I da bez toga nr moze? Pa samo onaj ko ne zna da gleda fudbal moze tako nesto da izjavi… nemojte da maltretirate decka sa se pumpa, nego ga obucavajte takticki jer ako je talentovan kao sto izgleda da jeste, prepoznace defanzivno kad sta i kako treba…
L

Liga Komendije

pre 10 meseci

Ma nema on dovoljno mišićne mase za našu Superligu. Rodić je za njega Roberto Carlos.
q

qnde

pre 10 meseci

A i Rodic poslednje 2 godine igra na pumpicu, posle 50.minuta se bori za vazduh.. Treba izgurati malog Azarova, bice od njega kvalitetan bek..
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Prozivate momka a npr Mladenovic kog je vecina prizeljkivala da se vrati je u njegovim godinama bio isto takav,a sad je najbolji levi bek kog srbija ima,tako da bez brige izrasce Azarov u ekstra igraca za kog cemo sigurno uzeti 5 miliona najmanje.
h

halo

pre 10 meseci

Ali ali Darjan kaže da bi malog vetar oduvao i da je najbolje što pre da ga se rešimo i pojurimo neko domaće©®™ rešenje koje oseća dres.
M

Ma

pre 10 meseci

Dar jan je najpametniji. Da slušamo njega i daleko ćemo da doguramo. Daleko u ambis.
F

Fabri

pre 10 meseci

Ovaj mali izgleda svima odgovara i svima je dobar sem nama...
N

Nishlija

pre 10 meseci

Samo da ga ne prodaju ovi nasi...Decko je jedan od boljih bekova koji su dosli kod nas u zadnje vreme. A odlicno se snalazi i na krilnoj poziciji sto pokazuje sada za mladu reprezentaciju Gruzije.