Komentari na vest

Amerikanizacija Milana: Pulišić umesto Ibrahimovića!

D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Mitrović bi više legao, ima 28 godina, više iskustva, jači je i ne maši zicere. Kakav David, tipičan ziceraš

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Ovi vlasnici ACM nikada ne bi doveli Mitrovica iz nekoliko razloga- blizi mu se cetvrta decenija (za dva meseca puni 30), ne bi bio ni neka jeftina akvizija koju posle mozes da preprodas za vece pare, ne moze da bude prva opcija, a preskup je za rezervu (pricam o tome kako je iz njihovog ugla i perspektive, oni tako posmatraju stvari), a i Dejvid im je mnogo interesantniji jer je Kanadjanin, znaci, njihov komsija, cak je i rodjen u Bruklinu. Dejvid je bolji u polju, ide se na brze igrace, Cukvueze (Isaksen), Pulisic, Leao, Dejvid (Balogun- isto Amer), to je neka zamisao tako da najverovatnije i zbog toga, izmedju ostalog, nisu zeleli toliko da pritiskaju za Sergeja.
п

поздравзадечке

pre 10 meseci

Дечко се презива Пулишик, то идите на јутарње вести па тамо пишите са ћ.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Niko normalan ga nece tako zvati.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nisu svi novi igraci i sve akvizicije automatski i pojacanja, polako s t(akv)om ocenom:-D Plan je da dodju jos dva vezna igraca, u planu je desno krilo, ali, i centarfor, ako ode Origi sto jeste cilj, trebace nam dvojica, a ako ode i Rebic, onda nam treba i rezervno levo krilo, njih dvojica pokrivaju te dve pozicije. Na kraju, treba nam i rezervni levi bek, favoriti su Audjelo i Galo, bar mi se tako cini.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Ako bude zdrav, biće ogromno pojačanje, mlad, brz, talentovan. Top igrač. Međutim, povrede ga ubiše. Milan se kockao i nada se da će profitirati. Treba im još napadač, Mitrović možda ako ga Arapi ne kupe.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Ne moze Mitrovic da nam bude starter, ali, moze da se kolje (figurativno receno) sa Ziruom za status tog drugog spica u hijerarhiji.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Legendo, problem je što vi Mitrovića ne možete ni kupiti, jer košta barem 25 miliona trenutno.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Mozemo da ga kupimo, ali, ovi nece dati toliko za njega jer ima vec 29 godina i nije baskalibar za prvog spica, a bolje dati i 45-50 miliona za npr. Dejvida nego 25-30 za Mitrovica koliko god ja gotivio Mitra, a dosta ga gotivim.
p

pjer

pre 10 meseci

Daleko od top pojacanja,on je talenat i potencijal u stagnaciji, daleko od vrhunskog igraca i daleko od top pojacanja,najveca odlika brzina i ostalo sve po malo ali nista posebno...